προβλημα με το \"installme\" στις routes

Οτι έχει σχέση με το Microsoft Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
ttasos1965
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 30 Μαρ 2012, 06:38
Reputation: 0

18 Ιαν 2009, 22:56

σε πολλες ρουτες που υπαρχουν στο ιντερνετ υπαρχει το "installme" που αντιγραφει τα απαραιτητα αρχεια στη ρουτα απο τα υπαρχοντα του MTS.
Το προβλημα εχει ως εξης:με λειτουργικο τα vista,οταν το τρεχω δεν αντιγραφει τιποτα γιατι "δεν επιτραπηκε η προσβαση".
Τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση;
ευχαριστω...
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3677
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1141

19 Ιαν 2009, 07:52

Ίσως είναι και κοτσάνα αλλά δώστου μια προσπάθεια:
Δεξί κλικ πάνω στο installme.bat και "run as administrator" (εκτέλεση ως διαχειριστής) :roll:
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
DimitrisG
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 3294
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 18:22
Reputation: 433

19 Ιαν 2009, 08:24

Windows XP και πάλι XP και πάλι XP ...
"Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε" Μένιος Κουτσόγιωργας
"Δεν δικαιούσθε δια να γράφετε" Σπύρος Νικολόπουλος

:master:
ttasos1965
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 30 Μαρ 2012, 06:38
Reputation: 0

19 Ιαν 2009, 14:00

[quote=""DimitrisG":2ux23kkq"]Windows XP και πάλι XP και πάλι XP ...[/quote]
svista και οχι vista επρεπε να τα λενε
ttasos1965
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 30 Μαρ 2012, 06:38
Reputation: 0

19 Ιαν 2009, 14:02

[quote=""alsthom":34u45auf"]Ίσως είναι και κοτσάνα αλλά δώστου μια προσπάθεια:
Δεξί κλικ πάνω στο installme.bat και "run as administrator" (εκτέλεση ως διαχειριστής) :roll: [/quote]
θα το δοκιμασω σε λιγο. ευχαριστω!....
το δοκιμασα αλλα βγαζει αλλη διαδρομη (system 32>copy...)οποτε τωρα δεν βρισκει τιποτα.μαρτυριο,απελπισια...δοκιμασα και με την συμβατοτητα αλλα τιποτα.
Άβαταρ μέλους
Subcouds
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1109
Εγγραφή: 02 Οκτ 2006, 23:06
Reputation: 1454

19 Ιαν 2009, 18:06

Προσπαθησε να απενεργoποιησεις το User Account Control(Ελεγχος Λογαριασμου Χρηστη) των Vista! Απο το Control panel (Πινακα Ελεγχου) :arrow: User acounts(Λογαριασμοι χρηστων) και μετα τρεξε το installme.bat!
Ριξε μια ματια σε αυτα τα link αφου πρωτα τα διαβασεις προσεκτικα!
http://windowshelp.microsoft.com/Window ... e1032.mspx
http://windowshelp.microsoft.com/Window ... 71032.mspx
http://technet.microsoft.com/en-us/libr ... 09691.aspx
Και μια κατευθειαν μεθοδος απενεργοποιησης!
http://users.ntua.gr/el01741/MyWebPage/ ... staUAC.htm
http://www.howtogeek.com/howto/windows- ... ows-vista/
Εικόνα
ttasos1965
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 30 Μαρ 2012, 06:38
Reputation: 0

20 Ιαν 2009, 10:10

το προβλημα λυθηκε!!!!μολις απενεργοποιηθηκε ο ελεγχος .ευχαριστω!
Απάντηση