Microsoft Train Simulator

Οτι έχει σχέση με το Microsoft Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
GiannisG
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 363
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 11:00
Reputation: 4

07 Δεκ 2006, 14:33

Την διαδρομή του RhB από πού μπορώ να την κατεβάσω;
Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 4747
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 609
Επικοινωνία:

07 Δεκ 2006, 15:22

Μια πολυ καλή έκδοση της Albula line θα βρείς στο The-train http://www.zugsimulator.de

Φόρουμ και πληροφορίες για Ελβετικό MSTS θα βρεις εδώ http://mstsaddons.ms.funpic.de/

και τροχαίο υλικό για RhB θα βρείς εδώ http://www.avsim.com/hangar/utils/mvcha ... Bpack.html

Καλά ταξίδια στις Ελβετικές Άλπεις
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GiannisG
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 363
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 11:00
Reputation: 4

07 Δεκ 2006, 15:56

[quote=""Nikos":2a0nbx6a"]Μια πολυ καλή έκδοση της Albula line θα βρείς στο The-train http://www.zugsimulator.de

Φόρουμ και πληροφορίες για Ελβετικό MSTS θα βρεις εδώ http://mstsaddons.ms.funpic.de/

και τροχαίο υλικό για RhB θα βρείς εδώ http://www.avsim.com/hangar/utils/mvcha ... Bpack.html

Καλά ταξίδια στις Ελβετικές Άλπεις[/quote]

Ευχαριστώ πολύ Νίκο!!!
Άβαταρ μέλους
DimitrisG
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 3294
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 18:22
Reputation: 433

07 Δεκ 2006, 23:16

[quote=""Nikos":2q08e8kb"]Μια πολυ καλή έκδοση της Albula line θα βρείς στο The-train http://www.zugsimulator.de

Φόρουμ και πληροφορίες για Ελβετικό MSTS θα βρεις εδώ http://mstsaddons.ms.funpic.de/

και τροχαίο υλικό για RhB θα βρείς εδώ http://www.avsim.com/hangar/utils/mvcha ... Bpack.html

Καλά ταξίδια στις Ελβετικές Άλπεις[/quote]
Αυτό το παιδί έχει έναν Ευρωπαϊκό αέρα, όπως και να το κάνουμε...
"Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε" Μένιος Κουτσόγιωργας
"Δεν δικαιούσθε δια να γράφετε" Σπύρος Νικολόπουλος

:master:
Άβαταρ μέλους
nkoliop
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1575
Εγγραφή: 28 Αύγ 2006, 01:50
Reputation: 290
Τοποθεσία: Kyparissia - messinias
Επικοινωνία:

12 Δεκ 2006, 00:41

Που μπορώ να βρω χάρτες με τις διαδρομες απο το train simulator??
Να έχει την διαδρομή για το καθε route μαζί με τις ονομασίες των στάσεων.
When you open your mind to the impossible sometimes you find the truth
Georgesiro
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 740
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2006, 10:16
Reputation: 64

13 Δεκ 2006, 16:42

Καλησπερα παιδια. Sorry αν πω μαλ.. ή σας πριξω τα ball αλλα μηπως υπαρχουν ελληνικες διαδρομες ή καποιο site που να εχει ελληνικα τρενα;
Άβαταρ μέλους
XristosR
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1630
Εγγραφή: 31 Αύγ 2006, 20:32
Reputation: 55

13 Δεκ 2006, 17:34

Καλησπέρα Meganium. Ελληνικές διαδρομές δεν υπάρχουν. Όσο για τροχαίο υλικό μπες στο http://www.zugsimulator.de
Εικόνα
[b]ΣΠΑΠ ΑΘΑΝΑΤΗ..!![/b]
Georgesiro
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 740
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2006, 10:16
Reputation: 64

13 Δεκ 2006, 20:58

Σε ευχαριστω πολυ Jristos τα βρηκα και μετρανε πολυ. Αυτο που εσκασα στα γελια οταν το ειδα ειναι στο metro_athens οτι εχει τον ηλεκτρικο και γραφει πανω κηφισια. Αλλα και τα αλλα τρενα μετρανε απιστευτα. Δυστυχως δεν ειδα να εχει ηλεκτρικα τρενα ελλαδας δηλαδη τα νεα τρενα του προαστιακου που αναμενονται. Ποπο ελπιζω να βγει ελληνικη διαδρομη γιατι μετα θα μετραει απιστευτα και εκτος αυτου θα το λιωσω το παιχνιδι. Μακαρι να εχει τα παντα ολη την Ελλαδα γιατι απο οτι διαβασα στο φορουμ αναμενεται παιχνιδι για την ελλαδα. Βασικα θα πω κατι το οποιο ισως ειναι off-topic δεν εχω ταξιδεψει ποτε με τον οσε αλλα θα το ηθελα πολυ. Μονο προαστιακο εχω παρει απο τρενα οσε με τα railbus και τα classic desiro. Δυστυχως διακοπες παω ιονιο και αφου δεν υπαρχει τρενο στην δυτικη ελλαδα εχω ατυχησει. :cry:
Άβαταρ μέλους
XristosR
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1630
Εγγραφή: 31 Αύγ 2006, 20:32
Reputation: 55

14 Δεκ 2006, 07:56

Meganium ποτέ δεν είναι αργά… Μπορείς να έρθεις σε κάποια τρενοεξόρμηση μας κ δεν θα χάσεις…
Εικόνα
[b]ΣΠΑΠ ΑΘΑΝΑΤΗ..!![/b]
Georgesiro
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 740
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2006, 10:16
Reputation: 64

14 Δεκ 2006, 12:04

Καλημερα σε ευχαριστω πολυ για την προταση. Αν κανετε ημερισιες τραινοεξορμησεις πολυ ευχαριστως γιατι για παραπανω μου ειναι λιγο δυσκολο λογω δουλειας. Θα ηθελα να μαθω αν γινεται στα activities να αλλαξω τρενα και πως.
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3688
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1156

14 Δεκ 2006, 12:31

http://Amnizia.com/station/forum/viewto ... =5737#5737

http://Amnizia.com/station/forum/viewto ... =5322#5322

Φίλε μου, δες τα παραπάνω. Θα σε βοηθήσουν νομίζω....Ειδικά για το πρώτο link, αγνόησε τις τελευταίες γραμμές (πέρι αποθήκευσης). Εσύ θα την κάνεις κανονικά την αποθήκευση για να σου αλλάξει το τρένο, στην activity σου...
Αν τα βρείς σκούρα....εδώ είμαστε! :wink:
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Georgesiro
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 740
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2006, 10:16
Reputation: 64

16 Δεκ 2006, 21:25

Καλησπερα alsthom ή καποιος αλλος θελω help ή μαλλον απλα να ρωτησω γιατι μπορει να εχω κανει εγω βλακεια. Εβαλα καποιο τρενο ΟΣΕ σε μια activity και το προβλημα ειναι οτι δεν εχει πορτες. :-D Δηλαδη οταν παω να σταματησω σε ενα σταθμο δεν μπορω να πατησω ENTER για να ανοιξουν οι πορτες γιατι δεν μου δινει την εντολη ΕΝΤΕR (και εστειλα εναν υπαλληλο να κατεβασει τον κοκκινο διακοπτη να ανοιξουν :-? ).
Άβαταρ μέλους
Tsako
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 878
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2006, 23:53
Reputation: 676

16 Δεκ 2006, 21:44

Φίλε Meganium πιθανόν, δεν έχεις ορίσει από τον Activity Editor σε ποιούς σταθμούς θα σταματάει το τρένο.
Όταν διαμορφώνεις το path που θα ακολουθήσεις, θα πρέπει μετά να μαρκάρεις τους σταθμούς που θα σταθμέυσεις. Το ότι στους εμφανίζει στο Service Editor δεν σημαίνει ότι θα σταθμέυσεις. Στους εμφανίζει απλώς επειδή τους βλέπει στο path και εσύ μετά πρέπει να επιλέξεις που θα σταθμέυσεις.

Μία άλλη εκδοχή (λίγο απίθανη) είναι, τα βαγόνια σου να μην είναι δηλωμένα ως επιβατικά.
Georgesiro
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 740
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2006, 10:16
Reputation: 64

17 Δεκ 2006, 17:50

Το wupper express τι ακριβως κανει γιατι δεν εχω καταλαβει;
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

18 Δεκ 2006, 18:54

Μετά από αρκετό καιρό νάμαι και εγώ πάλι! Για σας παιδιά! Μια και πήρα νέο pc είπα να το δοκιμάσω και στο train μετά Pro! Αλλα επειδή έχουν πολλά προβλήματα μήπως ξέρετε ποια ProTrain δεν έχουν πρόβλημα με την γλώσσα?
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
Απάντηση