Microsoft Train Simulator

Οτι έχει σχέση με το Microsoft Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
GiannisG
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 363
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 11:00
Reputation: 4

27 Δεκ 2006, 14:47

Την Ludmilla των BDZ από που μπορώ να την καταβάσω; :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
DimitrisG
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 3294
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 18:22
Reputation: 433

27 Δεκ 2006, 18:47

Την ίδια την Ludmilla με τα χρώματα/λογότυπα των BDZ δεν την έχω δει πουθενά. Είναι ίδια με την 232 των DB την οποία μπορείς να βρεις παντού και να την βάψεις.
"Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε" Μένιος Κουτσόγιωργας
"Δεν δικαιούσθε δια να γράφετε" Σπύρος Νικολόπουλος

:master:
Άβαταρ μέλους
GiannisG
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 363
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 11:00
Reputation: 4

27 Δεκ 2006, 19:46

[quote=""DimitrisG":3dpl0le7"]Την ίδια την Ludmilla με τα χρώματα/λογότυπα των BDZ δεν την έχω δει πουθενά. Είναι ίδια με την 232 των DB την οποία μπορείς να βρεις παντού και να την βάψεις.[/quote]

OK, θα δώ τι μπορώ να κάνω.

Τhanks!!!!
:-D :-D :-D
SPAP-lover
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 431
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 10:38
Reputation: 26

28 Δεκ 2006, 12:18

Απορία: Θέλω ν΄ αλλάξω το χρώμα της θάλασσας στα routes του ΜSTS. Προφανώς θα πρέπει να υπάρχει κάποιο σχετικό αρχείο με κατάληξη .ace . Ξέρεις κανείς σε ποιό file θα το βρω;
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3677
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1141

29 Δεκ 2006, 13:52

[quote=""george":o3dxs66o"]Απορία: Θέλω ν΄ αλλάξω το χρώμα της θάλασσας στα routes του ΜSTS. Προφανώς θα πρέπει να υπάρχει κάποιο σχετικό αρχείο με κατάληξη .ace . Ξέρεις κανείς σε ποιό file θα το βρω;[/quote]
Ίσως στον φάκελο GLOBAL/SHAPES/TEXTURES?
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Georgesiro
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 740
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2006, 10:16
Reputation: 64

02 Ιαν 2007, 16:34

Που μπορω να βρω νεα activities για το MSTS; Χρειαζεται να εχω κατι εγκαταστησει πριν βρω νεα activities;
Άβαταρ μέλους
GiannisG
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 363
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 11:00
Reputation: 4

05 Ιαν 2007, 20:50

1)Μήπως ξέρετε πόση είναι η απόσταση μεταξύ Leipzig Hbf -DresdenHbf;

2)Ένα χάρτη για την περιοχή Leipzig-Dresden μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ;

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
patrinos
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1991
Εγγραφή: 29 Αύγ 2006, 00:52
Reputation: 1036

05 Ιαν 2007, 22:45

[quote=""john":v3roitm3"]1)Μήπως ξέρετε πόση είναι η απόσταση μεταξύ Leipzig Hbf -DresdenHbf;

2)Ένα χάρτη για την περιοχή Leipzig-Dresden μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ;

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: [/quote]


To ProTrain 5 έχει αυτό που αναζητάς
Για χάρτη δεν ξέρω
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3677
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1141

14 Ιαν 2007, 23:13

[quote=""nkoliop":3dfgs4vz"]Που μπορώ να βρω χάρτες με τις διαδρομες απο το train simulator??
Να έχει την διαδρομή για το καθε route μαζί με τις ονομασίες των στάσεων.[/quote]
Νίκο τι ακριβώς εννοείς εδώ? Δε σου κάνουν οι χάρτες που ήδη υπάρχουν μέσα στο msts? Μήπως λές τους χάρτες με την πραγματική διαδρομή?
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
nkoliop
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1575
Εγγραφή: 28 Αύγ 2006, 01:50
Reputation: 290
Τοποθεσία: Kyparissia - messinias
Επικοινωνία:

15 Ιαν 2007, 00:59

[quote=""alsthom":1lp1ly6s"][quote=""nkoliop":1lp1ly6s"]Που μπορώ να βρω χάρτες με τις διαδρομες απο το train simulator??
Να έχει την διαδρομή για το καθε route μαζί με τις ονομασίες των στάσεων.[/quote]
Νίκο τι ακριβώς εννοείς εδώ? Δε σου κάνουν οι χάρτες που ήδη υπάρχουν μέσα στο msts? Μήπως λές τους χάρτες με την πραγματική διαδρομή?[/quote]

Ηλία δεν εννοώ τους χάρτες με την πραγματική διαδρομή.
π.χ. άρχισα να παίζω στο msts μια διαδρομή στην οποία σε κάποιο σημείο έφθασα σε κοκκίνο σηματοδοτή. Εκεί έπρεπε να συνεχίσω προς τα πίσω παίρνοντας άλλη γραμμή. Εγω περίμενα και περίμενα να ανάψει πράσινο αλλά τίποτα. Μετά μου έκοψε να πάω προς τα πίσω. Ενώ έαν είχα τον χάρτη να δώ που είναι ο σταθμός που μου λένε οι οδηγίες δεν θα περιμένα τόση ώρα.
Εαν οι χάρτες υπάρχουν μέσα που μπορώ να τους βρώ??
When you open your mind to the impossible sometimes you find the truth
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3677
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1141

15 Ιαν 2007, 12:39

Ξεκινώντας το msts εκεί που διαλέγεις τις ρούτες σου έχει και επιλογή ακριβώς από κάτω: map.
H μια άλλη λύση είναι, να ανοίξεις τον activity editor,να πάς στη ρούτα και στην avtivity που θέλεις και κάνε edit στο path που θα τρέξεις ενργοποιώντας από το μενού "προβολή" να φαίνονται σταθμοί και πλατφόρμες. Αυτό βασικά το βλέπεις και χωρίς το path.. Μόλις μπείς στην activity φαίνεται η διαδρομή που ακολουθείς...
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
nkoliop
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1575
Εγγραφή: 28 Αύγ 2006, 01:50
Reputation: 290
Τοποθεσία: Kyparissia - messinias
Επικοινωνία:

15 Ιαν 2007, 23:35

Ευχαριστώ πολύ Ηλία :wink: :wink: :wink: :wink:
When you open your mind to the impossible sometimes you find the truth
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3677
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1141

16 Ιαν 2007, 09:10

Και sorry για την αργοπορία Νίκο. Απλά καμιά φορά "χάνω" τις νέες δημοσιεύσεις!
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
nkoliop
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1575
Εγγραφή: 28 Αύγ 2006, 01:50
Reputation: 290
Τοποθεσία: Kyparissia - messinias
Επικοινωνία:

16 Ιαν 2007, 23:58

[quote=""alsthom":3uurp7xb"]Και sorry για την αργοπορία Νίκο. Απλά καμιά φορά "χάνω" τις νέες δημοσιεύσεις![/quote]
Να μην ξαναγίνει. Αλλιώς θα υποστείς τις κυρώσεις ΕικόναΕικόναΕικόνα
When you open your mind to the impossible sometimes you find the truth
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

08 Φεβ 2007, 23:36

Καλησπέρα και από μένα τρενακιδες. Καλά νέα για τους φίλους με ProTrain που έχουν προβλήματα. Τα Vista μπορούν να αλλάζουν γλώσσα σε κάθε account τους. Έτσι μπορείτε να έχετε ένα account με αγγλικά μονο για να παίζει το ProTrain χωρίς αλλαγές στα ονόματα τον αρχείων όπως κάναμε.
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
Απάντηση