Microsoft Train Simulator

Οτι έχει σχέση με το Microsoft Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
GiannisG
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 363
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 11:00
Reputation: 4

27 Οκτ 2006, 23:30

[quote=""Andreas":3nk2b5at"][quote=""john":3nk2b5at"] Το 1 mach πόσα χιλιόμετρα είναι; [/quote]

Περίπου 340 μ/δ = 1224χλμ/ω στο επίπεδο του εδάφους.....έσυ είσαι τώρα γύρω στο 1,8 Μαχ..... :lammer:

Ανδρέας[/quote]


Thanks!!! :-D
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3697
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1187

28 Οκτ 2006, 00:18

:crazy: Είναι τρελλοί, αυτοί οι amniziώτες!!!!
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
Manos
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 303
Εγγραφή: 28 Σεπ 2006, 01:04
Reputation: 0

28 Οκτ 2006, 11:35

Θέλω και εγώ να κάνω το τρένο μιραζ..... :crazy3: Πώς θ το κάνω? :?:
[url=http://imageshack.us:3q2jgago]Εικόνα[/url]
Άβαταρ μέλους
Manos
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 303
Εγγραφή: 28 Σεπ 2006, 01:04
Reputation: 0

28 Οκτ 2006, 12:31

Να ρωτίσω και κάτι άλλο? Έχω κατεβάσει Ελληνικό Τροχαίο Υλικό αλλά δεν μπορώ να το βάλω στη λίστα όπως έχω κάνει με το ξένο υλικό... Βοήθεια....... :evil:
[url=http://imageshack.us:3q2jgago]Εικόνα[/url]
Άβαταρ μέλους
GiannisG
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 363
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 11:00
Reputation: 4

28 Οκτ 2006, 12:56

[quote=""Manos":mpp0j3zx"]Θέλω και εγώ να κάνω το τρένο μιραζ..... :crazy3: Πώς θ το κάνω? :?: [/quote]

Στο http://www.thetrain.de στο Railcars->Germany υπάρχει ένα που λέγεται Hyperspeed Train. Βάλτου ένα δικό σου ήχο και cab και έισαι έτοιμος.
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3697
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1187

28 Οκτ 2006, 13:03

Γειά σου Μάνο.
Τι εννοείς δεν μπορείς να τα βάλεις στη λίστα? Μάλλον εννοείς ότι δεν μπορείς να τα διαλέξεις εκεί στο άνοιγμα του msts που διαλέγεις μηχανή και φορτίο..
Προφανώς δεν έχεις βάλει τα consists (φορτία) στην θέση τους. Τα φορτία είναι αρχεία με κατάληξη *con και τοποθετούνται στον φάκελο consists του msts. (Συνήθως C:/Program files/Microsoft Games/Train Simulator/TRAINS/CONSISTS). Άμα κοιτάξεις σε κάθε φάκελο στο υλικό που έχεις κατεβάσει θα δεις λογικά τέτοια αρχεία. Πάρτα από το TRAINSET που είναι τώρα και ρίχτα στο CONSISTS. Από κει και πέρα το msts θα σου δίνει την δυνατότητα να διαλέξεις τις μηχανές...
Από την άλλη θα έχεις τώρα μηχανές να διαλέξεις αλλά δεν θα έχεις φορτίο από πίσω...Πας ,τότε, στον activity editor (o oποίος είναι στο Έναρξη-Όλα τα Προγράμματα-Microsoft Games-Train Simulator-Editors and Tools) και κάνεις αυτό που λεει κι ο Νίκος παραπάνω....
Δηλαδή:
File-Open-(σου ανοίγει παράθυρο με τα routes,διαλέγεις με διπλό ένα route ,πχ το πρωτο, μετά activities, μετα΄ξαναδιαλέγεις την πρώτη και.... μετά πάς στο Player Service. (Δεξιά στην οθόνη σου πρός τη μέση...)Πατάς EDIT Και ανοίγει ο Service editor. πας εκεί που λεει Consist: Πατάς New και ανοίγει παράθυρο στο οποίο διαλέγεις μηχανή και βαγόνια. Κλικάρεις μια μηχανή και την τραβάς στο κάτω μέρος του παραθύρου. Το ίδιο και τα βαγόνια...Όταν τελειώσεις κάνε Οκ και βγές. Μή σώσεις τίποτα άλλο. Απάντα αρνητικά στα προειδοποιητικά και ...exit.
Ελπίζω να μαι κατανοητός!! :-D
Αυτά τα ολίγα
Ηλίας
No alsthom...No Party!
JohnnyB
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 848
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 15:25
Reputation: 3

28 Οκτ 2006, 14:41

[quote=""Manos":5g3jtprr"]Θέλω και εγώ να κάνω το τρένο μιραζ..... :crazy3: Πώς θα το κάνω? :?: [/quote]
Θα πας στο folder της μηχανής που θέλεις να "απογειώσεις" και θα ανοίξεις το *.eng με το Notepad (έχε ανοιχτό το Notepad και "πέτα" μέσα το *.eng)
Εκεί κάπου θα εντοπίσεις τις εξής γραμμές (δώσε "find" και θα τις βρεις):

MaxPower ( 75000kW )
MaxForce ( 15000kN )
MaxContinuousForce ( 1400kN )
MaxVelocity ( 1800kmh )
MaxCurrent ( 4500A )

Οι τιμές που βλέπεις ΔΕΝ είναι οι πραγματικές αλλά οι "πειραγμένες" προκειμένου να γίνει το τραίνο διαστημόπλοιο. Μπορείς να δοκιμάσεις και ακόμη μεγαλύτερες. Καλού κακού κράτα αντίγραφο ασφαλείας από το αυθεντικό *.eng.
..................................................................... (πολλές τελίτσες...)
Άβαταρ μέλους
GiannisG
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 363
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 11:00
Reputation: 4

28 Οκτ 2006, 16:43

[quote=""JohnnyB":28ecc185"][quote=""alsthom":28ecc185"]Τι βλέπω Ανδρέα? 300km/h και τα μυαλά στο μπλέντερρρρρ!!! :-D [/quote]
Αυτό δεν είναι τίποτα Ηλία. Να με δεις να τρέχω με "τροποποιημένη" φάλαινα (άνοιξα το .eng και έγραψα ιπποδύναμη 30.000 άλογα και κάτι άλλα σχετικά) και να πιάνω 650 χμω και βέβαια στο τέλος της γραμμής το τραίνο να εκτοξεύεται και να προσγειώνεται πίσω από τα πέεεεεερα βουνά... :shock: [/quote]

Aν διαβάσει ο Κοsathel ( που είναι φαν των φαλαινών) πως τροποποίησες την φάλαινα θα ακούσεις καμπάνες!!! :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :cool2:
kosathel
Μηχανοστασιάρχης
Μηχανοστασιάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 3523
Εγγραφή: 28 Αύγ 2006, 17:16
Reputation: 189
Τοποθεσία: Κερκίνη

28 Οκτ 2006, 20:21

[quote=""john":309ib7lg"][quote=""JohnnyB":309ib7lg"][quote=""alsthom":309ib7lg"]Τι βλέπω Ανδρέα? 300km/h και τα μυαλά στο μπλέντερρρρρ!!! :-D [/quote]
Αυτό δεν είναι τίποτα Ηλία. Να με δεις να τρέχω με "τροποποιημένη" φάλαινα (άνοιξα το .eng και έγραψα ιπποδύναμη 30.000 άλογα και κάτι άλλα σχετικά) και να πιάνω 650 χμω και βέβαια στο τέλος της γραμμής το τραίνο να εκτοξεύεται και να προσγειώνεται πίσω από τα πέεεεεερα βουνά... :shock: [/quote]

Aν διαβάσει ο Κοsathel ( που είναι φαν των φαλαινών) πως τροποποίησες την φάλαινα θα ακούσεις καμπάνες!!! :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :cool2: [/quote]

Ευτυχώς που οι φάλαινες, είναι και UFO, και έτσι είναι εύκολο να πανε σε άλλο γαλαξία, από την ταχύτητα που ανέπτυξε. :shock: :shock:
Πάτα εδώ να δεις το ιστολόγιό μου
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Andreas
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1483
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 11:10
Reputation: 105

28 Οκτ 2006, 22:04

Όπως καταλάβατε εχθές κατέβασα την LGV-MED. Κατέβασα και το TGV Duplex το οποίο χρειάζετε για τα activities (18MB!!!) αλλά για να ολοκληρωθεί χρειάζετε να κατεβάσω το TGV Reseau και Thalys...η οποία σελίδα όμως δεν υπάρχει πλέον...μήπως τα έχει κανένας να μου τα στείλει...προσοχή πρόκειτε για Freeware τραίνα από τον Clem Tillier. Θα ήμουν υπόχρεως σε όποιον τα έχει.

Ανδρέας
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

29 Οκτ 2006, 14:33

Ρε sys παιδιά ας μου πει κάποιος πως θα βάλω ελληνικά βαγόνια σε μια μηχανή και πως θα βάλω τα τρένα στο wupper γιατί λέει unknown PLEASE!!
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3697
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1187

29 Οκτ 2006, 14:39

Διάβασε δυο τρία posts πιό πάνω :wink:
Μπορεί να σε βοηθήσει....
Αλλιώς πάμε teamspeak να στα πώ άμεσα!
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

29 Οκτ 2006, 15:01

Το βραδάκι που θα μπω θα μιλήσουμε φίλος! Tnks να είσαι καλά!
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

30 Οκτ 2006, 16:09

Βρήκα μερικά ProTrain τρελαμένοι φίλοι μου με το MSTS για κατέβασμα! Οποιος θέλει ας στείλε ένα pm να του πω πως και που θα τα κατεβάσει η καλύτερα ας μπει στον server του teamspeak!

Αν δεν γνωρίζετε πως θα μπείτε κλικ εδώ! --> http://Amnizia.com/station/forum/viewtopic.php?t=152 Στο έβδομο post του φίλου Tsako λέει τα πάντα!
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
Άβαταρ μέλους
patrinos
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 2024
Εγγραφή: 29 Αύγ 2006, 00:52
Reputation: 1064

01 Νοέμ 2006, 13:00

[quote=""john":33sy2r7i"]Hyperspeed Train :
Το έβαλα στην Northeast Corridor και έκανα Washington-Philadeplhia σε 5 λεπτά και τελική δεν είχα πιάσει ακόμα.

Το 1 mach πόσα χιλιόμετρα είναι;


Εικόνα[/quote]

Εχω κοτσάρει και βαγόνια απο Eurostar και έχω φτιάξει αρκετα activities πχ παραβιάζω κόκκινο σηματοδότη και το κολλάω πίσω απο το Thalys στο Pro 10 και αρχίζω να αυξάνω τα γκάζια με αποτέλεσμα οχι τα 300 αλλα τα 450χλμ. Με το συγκεκριμένο μοντέλο τα 2,5 Μαχ πιάνει. Και 1 κόλπο για να σταματάει πιο εύκολα. Κατεβάζουμε το throtle sto 0 κάνουμε reverse και επιταχύνουμε αντίστροφα είναι δοκιμασμένο. Δεν σταματάει πιο γρήγορα πατώντας emergency brakes στις μεγάλες ταχύτητες.
Εικόνα
Απάντηση