Microsoft Train Simulator

Οτι έχει σχέση με το Microsoft Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Manos
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 303
Εγγραφή: 28 Σεπ 2006, 01:04
Reputation: 0

01 Νοέμ 2006, 20:38

Καλησπέρα...Θέλω να ζητήσω μια πολύ μεγάλη χάρη. Θα ήθελα, επειδή έχω κατεβάσει πόλύ τροχαίο υλικό από το the train.de αλλά δεν μπορώ να παίξω με κανένα, αν έχει κατεβάσει κανείς τουλάχιστον τα Ελληνικά θέματα και του δουλεύουν, να μου τα φέρει σε ένα cd την Παρασκευή στην συνάντηση.... Θα του χρωστάω πολύ μεγάλη χάρη... :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master:
[url=http://imageshack.us:3q2jgago]Εικόνα[/url]
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3684
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1149

02 Νοέμ 2006, 02:26

Μανο στείλε μου pm τι ακριβώς σε μπερδεύει να το λύσουμε! ότι υπαρχει ελληνικό, στο thetrain δουλεύει μια χαρά...
Ηλίας
No alsthom...No Party!
SPAP-lover
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 431
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 10:38
Reputation: 26

11 Νοέμ 2006, 12:32

Το έχετε δει αυτό;

http://www.odoredifumo.net/dwnld.htm

και μετά επιλέγουμε:

Ferrovie estere

Εντάξει, το μοντέλο δε λέει και πολλά... ωστόσο ήταν μια έκπληξη...
Άβαταρ μέλους
XristosR
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1630
Εγγραφή: 31 Αύγ 2006, 20:32
Reputation: 55

11 Νοέμ 2006, 14:30

[quote=""george":275t88hu"]Το έχετε δει αυτό;

http://www.odoredifumo.net/dwnld.htm

και μετά επιλέγουμε:

Ferrovie estere

Εντάξει, το μοντέλο δε λέει και πολλά... ωστόσο ήταν μια έκπληξη...[/quote]


Το έχεις κατεβάσει; Αν ναι πως; Δεν βρίσκω κάποιο link για download
Εικόνα
[b]ΣΠΑΠ ΑΘΑΝΑΤΗ..!![/b]
SPAP-lover
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 431
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 10:38
Reputation: 26

11 Νοέμ 2006, 15:51

Όχι, δυστυχώς δεν μπόρεσα να το κατεβάσω. Ωστόσο δεν δείχνει να 'ναι και σπουδαίο...
lkilint
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 949
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 16:38
Reputation: 47

11 Νοέμ 2006, 20:24

πατάτε στο Ferovia Eritre εκεί έχει υλικό γιά κατέβασμα...φυσικά όχι για τον οδοντωτό αλλά για ένα άλλο υπέροχο μετρικό δίκτυο...στην Αιθιοπία......
Καλά τα Railbus και τα Ιntercity αλλά το De-Diedrich είναι άλλο πράμα...
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

21 Νοέμ 2006, 17:45

Είναι εύκολο κάποιος που έχει διορθώσει τα ProTrain να μου στείλει με κάποιο mail η οποιον άλλο τρόπο θέλει τα διορθωμένα αρχεία που πρέπει να άλλαξω σας παρακαλώ? Ευχαριστω..
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 4747
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 609
Επικοινωνία:

21 Νοέμ 2006, 19:25

[quote=""traintrelofun":1x9o1jzy"]Είναι εύκολο κάποιος που έχει διορθώσει τα ProTrain να μου στείλει με κάποιο mail η οποιον άλλο τρόπο θέλει τα διορθωμένα αρχεία που πρέπει να άλλαξω σας παρακαλώ? Ευχαριστω..[/quote]

Ποιο απ' όλα τα Pro Τrain θέλεις ?
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3684
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1149

21 Νοέμ 2006, 20:15

:-D :-D :-D
Απ' όλα έχει ο μπαχτσές!
:-D :-D :-D
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

21 Νοέμ 2006, 22:58

Όλα τα pro train έχω! Δεν ξέρω όμως ποια ακριβώς βγάζουν πρόβλημα! Τα έβαλα μια μέρα όλα και φρίκαρα με τα error!
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 4747
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 609
Επικοινωνία:

22 Νοέμ 2006, 09:25

[quote=""traintrelofun":2pdbic8r"]Όλα τα pro train έχω! Δεν ξέρω όμως ποια ακριβώς βγάζουν πρόβλημα! Τα έβαλα μια μέρα όλα και φρίκαρα με τα error![/quote]

Τότε ας το θέσουμε αλλιώς. Από που θέλεις να ξεκινήσουμε. Δηλαδή πιο σου αρέσει περισσόυετρο να οδηγήσεις?
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

22 Νοέμ 2006, 15:05

Το 12 θέλω περισσότερο αλλα θέλω να τα βάλω όλα... θα μπορέσει να γίνει κάτι?
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 4747
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 609
Επικοινωνία:

22 Νοέμ 2006, 15:25

Θα βάλω, τα απαρραίτητα αρχεία στον ftp και πάρτα από εκεί. Μάλλον αύριο το πρωί θα τα βάλω. Θα σε ενημερώσω με pm
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3684
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1149

22 Νοέμ 2006, 15:26

Φίλε μου το καλύτερο που πρέπει να κάνεις είναι να σημειώσεις κάπου τα errors που σου πετάει και να μας τα πείς...
Αν και νομίζω ότι ο Νίκος κάτι θα κάνει... :wink: :-D
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

22 Νοέμ 2006, 16:52

1) Pro Train 10 Όταν πάει να φορτώσει για να μπω στο game στο τέλος βαραεί αυτό και αλλα 4 αρχεία με το ίδιο name αλλα στο τέλος έχουν 1, 2, 3, 4...

Εικόνα
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
Απάντηση