MSTSBin και αντιο κρασαρισματα

Οτι έχει σχέση με το Microsoft Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
jdogos
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 63
Εγγραφή: 22 Σεπ 2006, 19:11
Reputation: 24
Τοποθεσία: Κεφαλονιά

07 Οκτ 2006, 21:30

Στο φορουμ του 3dtrains ειχαν ενα θεμα με το ανωτερω προγραμμα.Το εγκατεστησα και στον υπολογιστη μου δουλευει τελεια και με τις επιλογες των γραφικων τερμα.Υπ' οψιν εχω φορτωσει ενα σωρο προσθετα με μεγαλες απαιτησεις.

το link

http://mstsbin.uktrainsim.com/
Ελπιζω να σας φανει χρησημο.

:lol: :lol: :lol:
Δημητριος Δογκος
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3677
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1141

10 Οκτ 2006, 01:51

Πολύ καλό jdogos. Πολύ καλό.Πετάει η ομάδα.
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
DimitrisG
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 3294
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 18:22
Reputation: 433

13 Οκτ 2006, 08:02

Πολύ καλύτερο από τη version 1.5

Βγάινεις από το cab σε View 2 και ξε-ζουμάρεις και ξε-ζουμάρεις και βλέπεις όλο το τραίνο σαν να είσαι σε ελικόπτερο. Μόνο αυτή τη δυνατότητα δοκίμασα εχτές γιατί δεν πρόλαβα.

Α επίσης, με την επιλογή F5 αν την επαναλάβεις και 3η φορά, έχεις ολόκληρο το manual στην οθόνη, ούτε HUD μαχητικού τόσες λεπτομέρειες.
"Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε" Μένιος Κουτσόγιωργας
"Δεν δικαιούσθε δια να γράφετε" Σπύρος Νικολόπουλος

:master:
Άβαταρ μέλους
XristosR
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1630
Εγγραφή: 31 Αύγ 2006, 20:32
Reputation: 55

13 Οκτ 2006, 09:17

Καλημέρα σε όλους
Εγκατέστησα το προγραμματάκι κ έχω να παρατηρήσω τα εξής:

1. όταν φορτώνει τα objects εξακολουθεί να τα εμφανίζει καρέ καρέ (διακοπές)
2. ο πίνακας του F10 είναι διάφανος μεν αλλά οι ώρες των δρομολογίων (αφήξεις αναχωρήσεις από τους σταθμούς) δεν εμφανίζονται
3. οι μόνες βελτιώσεις είναι αυτές που ανέφερε κ ο DimitrisG
Εικόνα
[b]ΣΠΑΠ ΑΘΑΝΑΤΗ..!![/b]
Άβαταρ μέλους
nkoliop
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1575
Εγγραφή: 28 Αύγ 2006, 01:50
Reputation: 290
Τοποθεσία: Kyparissia - messinias
Επικοινωνία:

17 Οκτ 2006, 00:48

Παιδιά μια ερώτηση.
Κατέβασα και εγώ το πρόγραμμα αυτό. Πρέπει απλός να τρέξω το πρόγραμμα ή να κάνω τίποτα μετατροπές στο φάκελο του MSTS :?: :?: :?:
When you open your mind to the impossible sometimes you find the truth
Άβαταρ μέλους
XristosR
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1630
Εγγραφή: 31 Αύγ 2006, 20:32
Reputation: 55

17 Οκτ 2006, 08:00

Απλά να το τρέξεις. Δεν χρειάζεται αλλαγή πουθενά
Εικόνα
[b]ΣΠΑΠ ΑΘΑΝΑΤΗ..!![/b]
Άβαταρ μέλους
nkoliop
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1575
Εγγραφή: 28 Αύγ 2006, 01:50
Reputation: 290
Τοποθεσία: Kyparissia - messinias
Επικοινωνία:

18 Οκτ 2006, 00:05

[quote=""Jristos":1m4tq4f5"]Απλά να το τρέξεις. Δεν χρειάζεται αλλαγή πουθενά[/quote]
Ok Thanks Jristos
When you open your mind to the impossible sometimes you find the truth
Άβαταρ μέλους
DimitrisG
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 3294
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 18:22
Reputation: 433

27 Μαρ 2007, 23:06

Ρίξτε μια ματιά πάλι στο Bin, βγάζουν συνεχώς Beta Release αλλά γράφουν οτι έιναι κοντά σε οριστική version.

http://mstsbin.uktrainsim.com/eng/eng.html
"Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε" Μένιος Κουτσόγιωργας
"Δεν δικαιούσθε δια να γράφετε" Σπύρος Νικολόπουλος

:master:
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

28 Μαρ 2007, 09:30

Εγώ πάντως με το που έβαλα την last έκδοση τους στο Wuppex 10 που παίζω δεν ανάβει κανένα φανάρι...
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 4747
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 609
Επικοινωνία:

28 Μαρ 2007, 09:44

[quote=""DimitrisG":327g13z9"]Ρίξτε μια ματιά πάλι στο Bin, βγάζουν συνεχώς Beta Release αλλά γράφουν οτι έιναι κοντά σε οριστική version.

http://mstsbin.uktrainsim.com/eng/eng.html[/quote]

Έχουν κάνει φοβερή δουλεί οι άνθρωποι.

Εκτός του οτι αλλάζει ο φωτισμός της καμπίνα ανάλογα με την ώρα και με το που μπαίνεις σε τούνελ, έχεις τη δυνατότητα να αλλάκσεις χειριστήρια και να πάς από τα εμπρός στα πίσω. Επίσης μπορείς και να αλλάξεις τη μηχανή που οδηγείς και άλλα τέτοια πολύ ωραία πράγματα.

Να διυκρινήσω, ότι η αλλαγή φωτισμού καμπίνας προυποθέτει να υπάρχει η night version. Στά Τσέχικα τουλάχιστον τραίνα, που λατρεύω να οδηγώ αυτό είναι default. Είναι πολλά χρόνια μπροστά οι άνθρωποι στο msts και με τα καλύτερα routes
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DimitrisG
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 3294
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 18:22
Reputation: 433

28 Μαρ 2007, 20:14

Επίσης στο http://www.train-sim.com έχουν βγει night-cabs για τις default μηχανές του MSTS.
"Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε" Μένιος Κουτσόγιωργας
"Δεν δικαιούσθε δια να γράφετε" Σπύρος Νικολόπουλος

:master:
Άβαταρ μέλους
BasilisG
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 2538
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007, 14:20
Reputation: 205
Τοποθεσία: Νικαια/Πειραιας-Χαλκιδα

08 Ιαν 2009, 17:09

Υστερα απο πολυ κοπο(μεχρι το ΜSTS σε torrent ξανακατεβασα!το χο 2πλο τωρα :crazyeyes: ) επιτελους καταφερα να εγκαταστησω επητυχως το Βιn patch!Με τα αdd on routes που ειχα κατεβασει και ειχα βαλει με ειχε πεθανει στο crashaρισμα το ρημαδι το MSTS!Tωρα μετα το bin που εβαλα ΟΛΑ δουλευουνε ρολοι! :crazy3:
Εικόνα
vaggos
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 30 Μαρ 2012, 06:38
Reputation: 0

30 Ιουν 2009, 09:09

Έχω εγκαταστήσει το MSTSbin αλλά η μόνη διαφορά που είδα είναι στο μενού έχουν αλλάξει οι εικόνες. Μπορείτε να είστε πιο επεξηγηματικοί στο ΠΩΣ λειτουργεί?
Άβαταρ μέλους
BasilisG
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 2538
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007, 14:20
Reputation: 205
Τοποθεσία: Νικαια/Πειραιας-Χαλκιδα

30 Ιουν 2009, 14:31

Έχω εγκαταστήσει το MSTSbin αλλά η μόνη διαφορά που είδα είναι στο μενού έχουν αλλάξει οι εικόνες. Μπορείτε να είστε πιο επεξηγηματικοί στο ΠΩΣ λειτουργεί?
:eh: Μαλλον λαθος πραγμα κατεβασες....Εσυ πρεπει να κατεβασες ενα που αλαζει τα screens στο κεντρικο μενου...το New
Screens & Widgets.....

Πηγαινε εδω κατω κατω, και κατεβασε το 1.7κατι που λεει Stable release ή το work release 1.8κατι και μετα τα ξαναλεμε αμα εχεις απορειες :wink:
http://mstsbin.uktrainsim.com/eng/eng.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 4747
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 609
Επικοινωνία:

30 Ιουν 2009, 14:32

Εδώ τα λέει όλα.

http://mstsbin.uktrainsim.com/index.htm
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα
Απάντηση