Greek Route

Οτι έχει σχέση με το Microsoft Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
patrinos
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 2026
Εγγραφή: 29 Αύγ 2006, 00:52
Reputation: 1064

31 Ιαν 2015, 21:55

vaio969 έγραψε:sorry για το λαθος παιδια είμαι νεος στο αθλημα και τωρα μαθαινω. Τα λεμε διπλα λοιπον... :-) :-)
Και να φανταστείς ότι εχω το Microsoft train simulator 2001 αυθεντικοτατο αλλα δεν το υποστιριζει το λειτουργiκο μου συστημα
Windows 8.1
Μην αγχώνεσαι γι'αυτό..Υπάρχει λύση να πα'ιξει οτιδήποτε όσο παλιό και ας είναι..Εικονική μηχανή..Μέσω ενός προγράμματος εγκαθιστάς οτιδήποτε λειτουργικό μέσα σε άλλο και ξεκινάς το παλιό λειτουργικό μέσω του προαγράμματος αυτού..Ξεκινάς το αρχείο μπαίνει στο λειτουργικό του οποίου του έχεις ορίσει και έπειτα εγκαθιστάς το msts..
Άβαταρ μέλους
vaio969
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 22 Ιαν 2015, 19:23
Reputation: 3

31 Ιαν 2015, 21:57

Παντως σας ευχαριστω πολύ για την βοηθεια ολους σας!
Ειχα σπαζοκεφαλιασει :bash: :bash: γιατι δεν εβγαζα ακρη με τις απαντησεις που επερνα.
Ε βεβαια αφου μιλουσα για διαφορετικο πραγμα...που να το φανταστω? :shock:
Τωρα καταλαβα! Ότι ειχα κατεβασει παντως από το train simulator (railworks) εγκατασταθηκε και λειτουργουν όλα μια χαρα!!!
Και η διαδρομή Τιθορεα -Αγγειες & τα βαγονια & οι μηχανες όλα!! :-) :-) :-) :-) :-)
Άβαταρ μέλους
vaio969
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 22 Ιαν 2015, 19:23
Reputation: 3

31 Ιαν 2015, 21:59

patrinos έγραψε:
vaio969 έγραψε:sorry για το λαθος παιδια είμαι νεος στο αθλημα και τωρα μαθαινω. Τα λεμε διπλα λοιπον... :-) :-)
Και να φανταστείς ότι εχω το Microsoft train simulator 2001 αυθεντικοτατο αλλα δεν το υποστιριζει το λειτουργiκο μου συστημα
Windows 8.1
Μην αγχώνεσαι γι'αυτό..Υπάρχει λύση να πα'ιξει οτιδήποτε όσο παλιό και ας είναι..Εικονική μηχανή..Μέσω ενός προγράμματος εγκαθιστάς οτιδήποτε λειτουργικό μέσα σε άλλο και ξεκινάς το παλιό λειτουργικό μέσω του προαγράμματος αυτού..Ξεκινάς το αρχείο μπαίνει στο λειτουργικό του οποίου του έχεις ορίσει και έπειτα εγκαθιστάς το msts..
Α ΠΙ Σ Τ Ε Υ Τ Ο!!! :shock: :shock:
Μπορεις να μου δωσεις λεπτομέρειες γι αυτο το πρόγραμμα που λες?
jdogos
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: 22 Σεπ 2006, 19:11
Reputation: 26
Τοποθεσία: Κεφαλονιά

31 Ιαν 2015, 22:16

http://msts.steam4me.net/tutorials/installing_msts.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Και για win 8.1 εχει βρεθει περιπου λυση, το ts2015 για εμενα είναι η καλυτερη λυση και μην μπλέκεις με το msts παρ' ολο που εχει πολλα προσθετα Ελληνικα και ξενα...
Εγω με win7 εχω και τα 2 και εναλλασω αν και εχω κολλησει αγρια με την διαδρομή Τιθορεα Αγγειες...

Να και ένα δειγμα http://prntscr.com/5zgipf" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3697
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1189

01 Φεβ 2015, 00:13

Με κάλυψε ο προλαλήσας. Κι εγώ έχω windows 8.1 , 64mpita και το Microsoft Train Simulator παίζει μια χαρά.
Πρόβλημα είχα, όταν χρησιμοποιούσα μια ΑΤΙ κάρτα γραφικών. Δεν την γουστάρει καθόλου το msts :wallbash:
Μόλις την άλλαξα με μια Nvidia, όλα πάνε ρολόι.
Ηλίας
No alsthom...No Party!
johnosethess
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 08 Μαρ 2014, 20:59
Reputation: 2

18 Απρ 2015, 21:06

ψαχνω παντου να βρω την ελληνικη διαδρομη Τιθορεας-Δαυλειας αλλα δεν την βρισκω πουθενα. Ξερετε μηπως που υπαρχει;Ευχαριστω.
ΣΤΑΘΗΣ ΤΙΘΟΡΕΑ
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 37
Εγγραφή: 11 Αύγ 2013, 22:14
Reputation: 3

16 Ιούλ 2015, 00:13

Καλησπερα σε ολους ξερετε που θα βρω την Ελληνικη MSTS route?
ΣΤΑΘΗΣ ΤΙΘΟΡΕΑ
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 37
Εγγραφή: 11 Αύγ 2013, 22:14
Reputation: 3

14 Σεπ 2016, 21:22

Καλησπέρα σε όλους...Υπάρχει κάνα link για το download για την ελληνική διαδρομή? Ευχαριστώ
ΣΤΑΘΗΣ ΤΙΘΟΡΕΑ
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 37
Εγγραφή: 11 Αύγ 2013, 22:14
Reputation: 3

18 Σεπ 2016, 23:40

Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα! !!! Ξέρετε που θα βρούμε την Ελληνική Route? Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3697
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1189

19 Σεπ 2016, 07:40

Η σελίδα του Σπύρου που έχει φτιάξει τη διαδρομή είναι εκτός λειτουργίας...
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 189
Τοποθεσία: Αθηνα

25 Μάιος 2017, 15:18

alsthom έγραψε:Η σελίδα του Σπύρου που έχει φτιάξει τη διαδρομή είναι εκτός λειτουργίας...

Πως μπορουμε να την κατεβασουμε...την εχει καποιος διαθεσιμη στον υπολογιστη του? Ακομα και αν ανασταλθηκε η λειτουργεια της σελιδας? Γιατι εχω τρελαθει και θελω να την δω
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 189
Τοποθεσία: Αθηνα

25 Μάιος 2017, 23:53

Καλησπερα σε ολα τα παιδια... ασχολουμε πιο πολυ με την πλατφορμα του Railworks 3. Ειδα κατι φωτος απο ελληνικη διαδρομη για το Msts και φωτος απο μετρικη.. Υπαρχει καποιο μελος που την εχει σε πληρη εκδοση να μου την δωσει γιατι η σελιδα ειναι με αναστολη και δεν μπορω να την κατεβασω.. Αλλα δεν ξερω αν θα παιζει στα Windows 10. Περιμενω νεα σας παιδια και συχαρητηρια σε οτι κανετε για τον ελληνικο σιδηροδρομο..
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 189
Τοποθεσία: Αθηνα

30 Μάιος 2017, 14:51

παιδια αντιμετωπιζω προβληματα με την διαδρομη την ελληνικη στο Msts..Μου λειπουν αρχεια τυπου OSE 620-001.CON και πολλα ακομα...μηπως τα εχει κανεις αυτα ρε παιδια γιατι καμια διαδρομη δεν μου ανοιγει...ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
Άβαταρ μέλους
patrinos
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 2026
Εγγραφή: 29 Αύγ 2006, 00:52
Reputation: 1064

30 Μάιος 2017, 18:23

    Akisf1 έγραψε:παιδια αντιμετωπιζω προβληματα με την διαδρομη την ελληνικη στο Msts..Μου λειπουν αρχεια τυπου OSE 620-001.CON και πολλα ακομα...μηπως τα εχει κανεις αυτα ρε παιδια γιατι καμια διαδρομη δεν μου ανοιγει...ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
    Ειναι ευκολο να τα βγαλεις αυτα και να βαλεις δικο σου τροχαιο υλικο και δεν θα εχεις προβλημα..
    Άβαταρ μέλους
    Akisf1
    Συνοδός
    Συνοδός
    Άρθρα: 0
    Δημοσιεύσεις: 307
    Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
    Reputation: 189
    Τοποθεσία: Αθηνα

    30 Μάιος 2017, 18:58

    patrinos έγραψε:
      Akisf1 έγραψε:παιδια αντιμετωπιζω προβληματα με την διαδρομη την ελληνικη στο Msts..Μου λειπουν αρχεια τυπου OSE 620-001.CON και πολλα ακομα...μηπως τα εχει κανεις αυτα ρε παιδια γιατι καμια διαδρομη δεν μου ανοιγει...ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
      Ειναι ευκολο να τα βγαλεις αυτα και να βαλεις δικο σου τροχαιο υλικο και δεν θα εχεις προβλημα..[/quote]

      Φιλε μου λειπαν πολλα αρχεια και επισης μου εβγαζε πολλα σφαλματα οπως δεν μπορουσε να βρει το OSE_ORIGINAL_ROUTE.CON και επισης δεν μπορουσε να βρει ενα SMS file οταν πηγαινα να ξεκινησω να οδηγαω.. Το παλικαρι που μου την εστειλε την ειχε πειραξει πολυ στις δραστηριοτητες και μου την εστειλε με προβληματα.. Μηπωε εσυ την εχεις πληρη χωρις να λειπει κατι και με φουλ οδηγιες?? Περιμενω απαντηση
      Απάντηση