πως θα ανεβάσω φωτογραφίες στον ftp;

Συζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος για το forum και την ιστοσελίδα. Προτάσεις για να βελτιώσουμε το forum και απορίες σχετικά με την λειτουργία.
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
f.likomitros
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1327
Εγγραφή: 05 Οκτ 2006, 19:49
Reputation: 26

11 Φεβ 2007, 10:57

Καλημέρα μπορεί να μου πει κάποιος φίλος πως θα ανοίξω φάκελο στον ftp και πως θα ανεβάζω φωτογραφίες μου;
[url=http://imageshack.us:jp8upp08]Εικόνα[/url]
Georgesiro
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 740
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2006, 10:16
Reputation: 64

11 Φεβ 2007, 10:59

Καλημερα Φωτη. Πρεπει να στειλεις pm στον Tsako ενα username και ενα password για να αποκτησεις προσβαση. Μετα τα πραματα ειναι απλα σαν να χειριζεσαι ενα παραθυρο του υπολογιστη σου. Φτιαχνεις φακελο οπως θα εφτιαχνες και στον υπολογιστη σου. Βασικα θα σου στειλουν ολες τις πληροφοριες.
Άβαταρ μέλους
Tsako
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 878
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2006, 23:53
Reputation: 676

11 Φεβ 2007, 18:07

Φωτάρα, φτιάξε τον φάκελο με το περιεχόμενο στον υπολογιστή σου και αντέγραψε τον σε ένα δικό σου φάκελο στον ftp.
Λογαριασμό μέλους έχεις.
Άβαταρ μέλους
ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 7092
Εγγραφή: 22 Ιαν 2007, 17:52
Reputation: 175

13 Φεβ 2007, 15:42

Δεν θέλω να ανεβάσω, να δω θέλω. Καλώ τον ftp και βγαίνει:
Yahoo!

--------------------------------------------------------------------------------


We've encountered an error...
This means that the link you clicked doesn't work for some reason. If you typed in a URL, please check and make sure that you entered it correctly. This error has been recorded so we can check into any problems.
If you continue to get this error, please try again later or check our system status page for site updates. If you need help, please visit our help area.


Τι κάνω; :roll: :?: :roll: :?:
Αρκεί να μη δημιουργήσουμε ξανά ένα αναξιοκρατικό μόρφωμα.....


Αξιοκρατία - Διαφάνεια - Ειλικρίνεια - Ευθύτητα - Αισιοδοξία

My flickr___ My Wix___ RailPictures


nullius in verba
kosathel
Μηχανοστασιάρχης
Μηχανοστασιάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 3514
Εγγραφή: 28 Αύγ 2006, 17:16
Reputation: 174
Τοποθεσία: Κερκίνη

13 Φεβ 2007, 16:21

[quote=""ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ":3qxc3gvf"]Δεν θέλω να ανεβάσω, να δω θέλω. Καλώ τον ftp και βγαίνει:
Yahoo!

--------------------------------------------------------------------------------


We've encountered an error...
This means that the link you clicked doesn't work for some reason. If you typed in a URL, please check and make sure that you entered it correctly. This error has been recorded so we can check into any problems.
If you continue to get this error, please try again later or check our system status page for site updates. If you need help, please visit our help area.



Τι κάνω; :roll: :?: :roll: :?: [/quote]
Δημήτρη δες εδώ:
http://Amnizia.com/station/forum/viewtopic.php?p=55#55

Έχεις κωδικό πρόσβασης
Πάτα εδώ να δεις το ιστολόγιό μου
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 7092
Εγγραφή: 22 Ιαν 2007, 17:52
Reputation: 175

13 Φεβ 2007, 16:46

Kosathel, με τη βοήθειά σου προχώρησα ένα βήμα, από το http://www.Amnizia.com/uploads και όχι το ftp.Amnizia.com

Βγαίνει λοιπόν prompt για usename και password, δίνω τα δεδομένα που μου έδωσε ο Τsako και παίρνω:

Authorization Required !!!!!

Mήπως ο Tsako δεν ενεργοποίησε το password;
Αρκεί να μη δημιουργήσουμε ξανά ένα αναξιοκρατικό μόρφωμα.....


Αξιοκρατία - Διαφάνεια - Ειλικρίνεια - Ευθύτητα - Αισιοδοξία

My flickr___ My Wix___ RailPictures


nullius in verba
Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 4747
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 609
Επικοινωνία:

13 Φεβ 2007, 16:51

Δημήτρη, δοκίμασε να βάλεις το username, με μερφή [url=mailto:USERNAME@Amnizia.COM]USERNAME@Amnizia.COM[/url]
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 7092
Εγγραφή: 22 Ιαν 2007, 17:52
Reputation: 175

13 Φεβ 2007, 16:56

Δυστυχώς Νίκο, τίποτα με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς. :cry:
Αρκεί να μη δημιουργήσουμε ξανά ένα αναξιοκρατικό μόρφωμα.....


Αξιοκρατία - Διαφάνεια - Ειλικρίνεια - Ευθύτητα - Αισιοδοξία

My flickr___ My Wix___ RailPictures


nullius in verba
Άβαταρ μέλους
ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 7092
Εγγραφή: 22 Ιαν 2007, 17:52
Reputation: 175

13 Φεβ 2007, 17:25

Νίκο βοήθεια, αν μπορείς να επικοινωνήσεις ενημέρωσε τον Tsako.
Αρκεί να μη δημιουργήσουμε ξανά ένα αναξιοκρατικό μόρφωμα.....


Αξιοκρατία - Διαφάνεια - Ειλικρίνεια - Ευθύτητα - Αισιοδοξία

My flickr___ My Wix___ RailPictures


nullius in verba
Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 4747
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 609
Επικοινωνία:

13 Φεβ 2007, 17:40

[quote=""ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ":1ms23td9"]Νίκο βοήθεια, αν μπορείς να επικοινωνήσεις ενημέρωσε τον Tsako.[/quote]

Έρχονται οι πρώτες βοήθειες...
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kp10
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 112
Εγγραφή: 18 Οκτ 2006, 16:00
Reputation: 0

14 Φεβ 2007, 20:17

Aν και έχω λογαριασμό στον ftp, έχω πρόσβαση μόνο στο http://www.Amnizia.com/uploads αλλά όχι στο ftp.Amnizia.com.Μπορώ να κατεβάσω φωτογραφίες και βίντεο αλλά όχι να ανεβάσω.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Άβαταρ μέλους
ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 7092
Εγγραφή: 22 Ιαν 2007, 17:52
Reputation: 175

14 Φεβ 2007, 20:31

Στο ftp.Amnizia.com μπαίνεις με username@Amnizia.com, ενώ στο http://www.Amnizia.com/uploads μπαίνεις με username σκέτο. Τις ευχαριστίες στο Τsako που με διαφώτισε και μένα σήμερα. :wink:
Αρκεί να μη δημιουργήσουμε ξανά ένα αναξιοκρατικό μόρφωμα.....


Αξιοκρατία - Διαφάνεια - Ειλικρίνεια - Ευθύτητα - Αισιοδοξία

My flickr___ My Wix___ RailPictures


nullius in verba
Άβαταρ μέλους
kp10
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 112
Εγγραφή: 18 Οκτ 2006, 16:00
Reputation: 0

14 Φεβ 2007, 21:45

Το πρόβλημα είναι ότι μπαίνοντας στο ftp.Amnizia.com δεν μου βγάζει κάποιο prompt για username και password, αλλά τη γνωστή σελίδα με Authorization Required
Άβαταρ μέλους
f.likomitros
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1327
Εγγραφή: 05 Οκτ 2006, 19:49
Reputation: 26

14 Φεβ 2007, 21:50

κωσταντίνε σε αυτά που θέλεις να ανεβάσεις δεν θέλει τελείες γραμμές κλπ. και γω το ίδιο πρόβλημα είχα για πρόσεξε;
[url=http://imageshack.us:jp8upp08]Εικόνα[/url]
Άβαταρ μέλους
f.likomitros
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1327
Εγγραφή: 05 Οκτ 2006, 19:49
Reputation: 26

14 Φεβ 2007, 21:52

πατάς δεξί κλικ
σύνδεση ως
και σου γράφει να γράψεις κωδικό κλπ
κ10.
[url=http://imageshack.us:jp8upp08]Εικόνα[/url]
Κλειδωμένο