Αναφορές προβλημάτων

Συζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος για το forum και την ιστοσελίδα. Προτάσεις για να βελτιώσουμε το forum και απορίες σχετικά με την λειτουργία.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
EAZY
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Δημοσιεύσεις: 2997
Εγγραφή: 28 Δεκ 2013, 16:51
Reputation: 8521

Apollo13... :mrgreen: δεν εχω ζητημα με τις δεξαμενες Ο2.... :cool: αλλα δεν μπορω να ανεβασω συνημμενα.... :whistle:
***Hold them from the nose and kick them in the ass.***
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3743
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1254

Σου κόψαμε το δικαίωμα επειδή δεν ανέβαζες πολλές γαλλίδες κανονικής! :bring:

Χμ,υποψιάζομαι τον λόγο. Το τσεκάρω και επανέρχομαι.
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3743
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1254

Επανήλθα με την λύση, ανεβάζοντας ένα πολύ αγαπημένο EP. (για πειστήριο :mrgreen: )
Όλα καλά.
R-4040036-1353248306-3697.jpeg.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
EAZY
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Δημοσιεύσεις: 2997
Εγγραφή: 28 Δεκ 2013, 16:51
Reputation: 8521

Καλααα... :triniti:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
***Hold them from the nose and kick them in the ass.***
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3743
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1254

Είδες τώρα τι καλά? :mrgreen:
Ηλίας
No alsthom...No Party!
mariosg
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 430
Εγγραφή: 25 Απρ 2014, 18:01
Reputation: 703

Από χθες παρατηρώ ότι τις περισσότερες φορές που προσπαθώ να μεταβώ σε κάποια σελίδα του forum, με πετάει έξω και με βάζει να ξανακάνω log-in. Χθες το έβλεπα από κινητό, σήμερα το ίδιο και από υπολογιστή. Το εντοπίζει και άλλος αυτό;
stakyr_7
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 197
Εγγραφή: 09 Ιαν 2015, 09:06
Reputation: 247

Κατά λάθος έσβησα από το Tapatalk το forum και τώρα δεν μπορώ με τίποτα να το ξαναβρώ για να το κάνω follow!
Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη..
stakyr_7
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 197
Εγγραφή: 09 Ιαν 2015, 09:06
Reputation: 247

Καμία ιδέα παιδιά;
Άβαταρ μέλους
Steroumel
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 1118
Εγγραφή: 04 Σεπ 2012, 10:06
Reputation: 1336
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

iOS ή Android; Αν είσαι από το πρώτο μπορείς να μπεις από το Safari στο Amnizia.org και πάνω πάνω θα σου βγάλει την μπάρα του Tapatalk. Πάτα Άνοιγμα/Open και θα σου φορτώσει κατευθείαν το forum μέσα στην εφαρμογή. Αν είσαι σε Android, δεν μπορώ να βοηθήσω. :-)
YouTube
Με το τρένο δεν μεταφέρεσαι...
Με το τρένο ταξιδεύεις
stakyr_7
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 197
Εγγραφή: 09 Ιαν 2015, 09:06
Reputation: 247

Σε ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς για την απάντηση! Αν και είμαι σε Android δεν διαφέρει ιδιαίτερα ο τρόπος που ανέφερες. Το κακό είναι πως ενώ εμφανίζεται το μήνυμα για το Τapatalk, όταν το πατάω αντί να ανοίξει το Tapatalk άνοιγε η σελίδα του play store για να εγκαταστήσω το πρόγραμμα το οποίο βέβαια είναι ήδη εγκατεστημένο!
Άβαταρ μέλους
JIMARAS
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 935
Εγγραφή: 24 Μάιος 2012, 17:41
Reputation: 913
Τοποθεσία: Βόλος

Τον τελευταίο καιρό δεν με αφήνει να δω τις φωτογραφίες σε posts ή να περάσω δικές μου ή γράφω απαντήσεις σε posts, δεν κάνει υποβολή, πάνε στράφι και συνεχώς ζητάει κωδικό (το οποίο έχω αποθηκευμένο). Κάνω πισωγυρίσματα (πατώντας ...να με θυμάσαι) μέχρι που κάποια στιγμή ξεκολλάει αλλά είναι πολύ σπαστικό. Μπαίνω από Chrome! :mrgreen: Σε άλλον υπολογιστή δεν το κάνει. Τι φταίει;
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3743
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1254

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι στραβό...
Αλλά την απάντηση την δίνεις μόνος σου, λέγοντας ότι σε άλλο υπολογιστή δεν το κάνει. Λογικά κάτι έχει πάθει ο chrome σου (κι εγώ από chrome μπαίνω στο μεταξύ).
-Δοκίμασε να αναβαθμίσεις τον chrome, Κάνε μια εκκαθάριση ιστορικού και ξαναδοκίμασε.
-Δοκίμασε με άλλον browser
-Ψάξε στον υπολογιστή σου για τίποτα μαμούνια :)
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
Steroumel
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 1118
Εγγραφή: 04 Σεπ 2012, 10:06
Reputation: 1336
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Αν καθαρίσει το cache μήπως γίνει κάτι; Είναι η λύση «δοκιμάσατε να το βγάλετε από την πρίζα και να το ξαναβάλετε;» αλλά λέω μπας και γίνει κάτι :xythumbs:
YouTube
Με το τρένο δεν μεταφέρεσαι...
Με το τρένο ταξιδεύεις
Άβαταρ μέλους
pindos10
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 3305
Εγγραφή: 12 Σεπ 2009, 13:15
Reputation: 4599
Τοποθεσία: Ασπροπόταμος
Επικοινωνία:

JIMARA, δες τις λύσεις που σου δίνει ο alsthom κι αν δεν λειτουργήσει και πάλι, δοκίμασε αυτό... :biggrin:

Άβαταρ μέλους
JIMARAS
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 935
Εγγραφή: 24 Μάιος 2012, 17:41
Reputation: 913
Τοποθεσία: Βόλος

pindos10 έγραψε:JIMARA, δες τις λύσεις που σου δίνει ο alsthom κι αν δεν λειτουργήσει και πάλι, δοκίμασε αυτό... :biggrin:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Καλό! Αλλά υπάρχουν αφραγγίες! :largecry: :largecry: :largecry:
Απάντηση