To TS2014 πάει Ελλάδα...

Γενική συζήτηση για το παιχνίδι. Απορίες, προτάσεις, σχόλια.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 187
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 618
Τοποθεσία: Βέροια

Άκη Καλημέρα.
Ναι έχει αφαιρεθεί η ηλεκτροκίνηση αλλά και όλες οι κάντεναριες ....παντού. Οπότε αν θέλεις να κρατήσεις την ηλεκτροκινηση ως έχει πρέπει να περάσεις μόνο το νέο κομμάτι και να προσθέσεις μόνος σου ηλεκτροκίνηση σε αυτό.
Άβαταρ μέλους
ChrisS
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 173
Εγγραφή: 21 Μάιος 2017, 22:03
Reputation: 84

ToniIC71 καλημερα! Καταρχην ευχαριστουμε για την διαδρομη και για το τροχαιο υλικο! Αν ειναι να ανεβει η επεκταση και με ηλεκτροδοτηση τοτε θα περιμενω να την εχω ετσι.
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 188
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 88

Καλημερα παιδια μολις ετρεξα την διαδρομη εξαιρετικη!! Μου φαινεται οτι οσο πιανουμε σιγα σιγα την αθηνα αλλαζει ολο το σκηνικο της διαδρομης!!Περισσοτερα κτιρια τα εργοστασια που συναντουμε οσο πλησιαζουμε προς σχηματαρι οινοη χαλκιδα!!Η εθνικη οδος που θα συναντησουμε σε καποια κομματια ολο και πιο ρεαλιστικο και απιστευτο!!Θελω να ρωτησω τον τονυ εκει που τελειωνει η διαδρομη μετα την εξοδο ΘΗΒΑΣ προς οινοη μπορω να την συνεχισω απο world editor?
Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 187
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 618
Τοποθεσία: Βέροια

Καλημέρα φίλε CrisS.
Aν εχεις την υπομονή και περιμένεις θα την ανεβάσω και με ηλεκτροκίνηση απλα όχι άμεσα.
Να ρωτήσω το team αν εχει αντιμετοπίσει πρόβλημα στην εγκατάσταση του αρχείου rwp η΄αν δεν του εμφάνίζει κατι στον σταθμό της Θήβας ή αν έχει πρόβλημα με το νέο τροχαίο υλικό.

Δημητρή καλημέρα και σε σένα.
Ναι το σκηνικό σιγα-σιγα άλλάζει... φυσικά και μπορείς να συνεχίσεις απλα όμως με την επόμενη πιθανη αναβάθμιση θα χάσεις τις πρόσθήκες σου... εκτός αν κρατήσεις κόπια.
Με το τροχαίο υλικό υπήρξε πρόβλημα?
Άβαταρ μέλους
ChrisS
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 173
Εγγραφή: 21 Μάιος 2017, 22:03
Reputation: 84

Ενταξει περιμεναμε τοσο καιρο για την επεκταση, για τα καλωδια θα ανησυχουμε? :lol22:
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 188
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 88

:xythumbs: :xythumbs: Κανενα προβλημα με το τροχαιο υλικο ολα καλως!!
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 203
Τοποθεσία: Αθηνα

ToniIC71 έγραψε:Άκη Καλημέρα.
Ναι έχει αφαιρεθεί η ηλεκτροκίνηση αλλά και όλες οι κάντεναριες ....παντού. Οπότε αν θέλεις να κρατήσεις την ηλεκτροκινηση ως έχει πρέπει να περάσεις μόνο το νέο κομμάτι και να προσθέσεις μόνος σου ηλεκτροκίνηση σε αυτό.
ΕΝΑΞΕΙ ΤΟΝΑΡΕ ΥΛΙΚΟ ΕΧΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΜΟΝΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ...ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 188
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 88

:whistle: :whistle: Προσπαθω ρε παιδια να συνεχισω την διαδρομη προσ οινοη απο το world editor αλλα μαλλον οι δυναμεις μ με εγκαταλειπουν!Μηπως μπορει κανεις να με φωτισει πως θα μορφοποιησω το εδαφος και να τοποθετησω κτιρια και λοιπα? Τελικα το μονο ευκολο ειναι οι τοποθετηση των γραμμων?
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 203
Τοποθεσία: Αθηνα

dimitris99 έγραψε::whistle: :whistle: Προσπαθω ρε παιδια να συνεχισω την διαδρομη προσ οινοη απο το world editor αλλα μαλλον οι δυναμεις μ με εγκαταλειπουν!Μηπως μπορει κανεις να με φωτισει πως θα μορφοποιησω το εδαφος και να τοποθετησω κτιρια και λοιπα? Τελικα το μονο ευκολο ειναι οι τοποθετηση των γραμμων?

Δημητρη η γραμμη σταματαει στην θηβα δεν παει παρακατω ειναι προς συνεχιση αλλα εκει τερματισε θηβα απλως αναμενουμε το υπολοιπο...εσενα στην περασε κανονικα την διαδρομη...
Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 187
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 618
Τοποθεσία: Βέροια

Δημήτρη αν είσαι στο σημείο 0..
θα χρειαστείς κάποια tutorials videos που υπάρχουν για τον world editor για να εξοικιωθείς στην χρήση των terrain tools που έχει ο editor. Ολα χριαζονται χρόνο είτε είναι γραμμολόγιο είτε είναι scenery (κτιρία) ειτε είναι βάψημο terrain (mix-maps)....
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 188
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 88

Θα το παλεψω να δω βιντεακια μπας και εξοικιωθω για να ασχοληθω και εγω με την επεκταση και παλι ευχαριστω πολυ!!
Άβαταρ μέλους
ChrisS
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 173
Εγγραφή: 21 Μάιος 2017, 22:03
Reputation: 84

Πως μπορω να εγκαταστησω την επεκταση χωρις ηλεκτροδοτηση και να μην χασω την παλια γραμμη?
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 188
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 88

ChrisS έγραψε:Πως μπορω να εγκαταστησω την επεκταση χωρις ηλεκτροδοτηση και να μην χασω την παλια γραμμη?
Φιλε chriss απλα πριν εγκαταστησεις την επεκταση εγω εκανα copy file την διαδρομη levadia lianokladi domokos και υστερα εγκατεστησα την επεκταση οποτε εχω σαν back up την παλια!!
Άβαταρ μέλους
ChrisS
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 173
Εγγραφή: 21 Μάιος 2017, 22:03
Reputation: 84

Οκ. εγω την εχω ηδη την διαδρομη στα αρχεια οποτε κομπλε!
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 188
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 88

Κτ αλλο που παρατηρησα μολις τωρα δν μ εμφανιζει το κτιριου του σταθμου της θηβας ουτε τις αποβαθρες ουτε τα σκεπαστρα!!Μηπως συνδεεται αυτο με το οτι οταν εκανα εγκαταστησα το rwp της διαδρομης στο utilities μ εβγαλε καποια αρχεια δν ειναι σωστα και δν φορτωσε κανονικα την εγκατασταση!!
Απάντηση