To TS2014 πάει Ελλάδα...

Γενική συζήτηση για το παιχνίδι. Απορίες, προτάσεις, σχόλια.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ChrisS
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 173
Εγγραφή: 21 Μάιος 2017, 22:03
Reputation: 84

Ουτε εμενα μου εμφανιζει το κτιριο και τις πλατφορμες. Πιστευω πως θα ειναι γιατι δεν εχω το american asset pack. Μηπως το εχει καποιος ωστε να μην το αγορασω?
Άβαταρ μέλους
Ntinos
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 699
Εγγραφή: 18 Ιουν 2007, 18:31
Reputation: 1592
Τοποθεσία: Δραμα

Σ'εμένα λίγο πριν το τέλος της εγκατάστασης μου βγάζει αυτό.
Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 652018 72948 μμ.bmp.jpg
Τι μπορώ να κάνω;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 188
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 88

Πατας συνεχεια το αφηνεις περιπου 1 λεπτο και μετα κλεινεις την εγκατασταση θα περαστει κανονικα η διαδρομη και μενα ετσι μ εκανε!!
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 203
Τοποθεσία: Αθηνα

ChrisS έγραψε:Ουτε εμενα μου εμφανιζει το κτιριο και τις πλατφορμες. Πιστευω πως θα ειναι γιατι δεν εχω το american asset pack. Μηπως το εχει καποιος ωστε να μην το αγορασω?
Χρηστο δεν εχει γινει σωστα η εγκασταση.. Και γω προβλημα εχω δεν εχει περαστει ο σταθμος.. Μολις το λυσω θα σου στειλω πως θα το κανεις...ενταξει
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 203
Τοποθεσία: Αθηνα

dimitris99 έγραψε:Πατας συνεχεια το αφηνεις περιπου 1 λεπτο και μετα κλεινεις την εγκατασταση θα περαστει κανονικα η διαδρομη και μενα ετσι μ εκανε!!
Το εκανα ετσι αλλα δεν περασε καθολου... Περασε η διαδρομη αλλα το κτιριο οι αποβαθρες και ολα τα σχετικα μεχρι την εξοδο δεν περαστηκαν.. Το ειδε και ο τονυ. Θα το περασουμε με αλλο τροπο..ακομα και γραμμες λειπουν και πολλα...υπομονξ
Άβαταρ μέλους
Stiv92
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 31 Μαρ 2017, 01:14
Reputation: 109

Καλησπέρα σας παιδιά είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά μαζί με την βοήθεια του Τόνι το έφτιαξα!!τον ευχαριστώ πολύ!!όποιος θέλει να μου στείλει μύνημα να τον βοηθήσω !!!
jdogos
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: 22 Σεπ 2006, 19:11
Reputation: 26
Τοποθεσία: Κεφαλονιά

για λεγε τι εκανες και το περασες. και εγω το ιδιο θεμα εχω. μηπως εχει να κανει με το antivirus?
jdogos
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: 22 Σεπ 2006, 19:11
Reputation: 26
Τοποθεσία: Κεφαλονιά

SOUTH STREAM!!! :bring: :bring: :bring:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 203
Τοποθεσία: Αθηνα

ToniIC71 έγραψε:Άκη Καλημέρα.
Ναι έχει αφαιρεθεί η ηλεκτροκίνηση αλλά και όλες οι κάντεναριες ....παντού. Οπότε αν θέλεις να κρατήσεις την ηλεκτροκινηση ως έχει πρέπει να περάσεις μόνο το νέο κομμάτι και να προσθέσεις μόνος σου ηλεκτροκίνηση σε αυτό.
Vrika ta arxeia ta valame mesa alla exoume ena provlima omos den vrisko tin tithorea san stathmo sto search...ti ginetai???
Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 187
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 618
Τοποθεσία: Βέροια

Καλησπέρα στο team...
Zητώ ταπεινα συγνώμη με την αναστάτωση που εχει δημιουργηθεί ...
αλλα ο Δαιμων του τυπογραφείου ...ξανακτύπησε.
Το πρόβλημα που ειχατε κατα την εγκατασταση εχει εντοπιστεί.
Οφείλεται στα αρχεία των ηχων.
Οποτε θα ξαναανεβασω την διαδρομη και τα Αssets σε μορφή rwp ωστε να τα περάσετε απευθείας με το utilities ..πλην των ηχων που θα πάνε ξεχωριστά σε αρχείο τύπου .rar το οποίο θα το κάνετε extract με το winrar ..απευθείας στον κεντρικό φάκελο Assets του game...
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 203
Τοποθεσία: Αθηνα

ToniIC71 έγραψε:Καλησπέρα στο team...
Zητώ ταπεινα συγνώμη με την αναστάτωση που εχει δημιουργηθεί ...
αλλα ο Δαιμων του τυπογραφείου ...ξανακτύπησε.
Το πρόβλημα που ειχατε κατα την εγκατασταση εχει εντοπιστεί.
Οφείλεται στα αρχεία των ηχων.
Οποτε θα ξαναανεβασω την διαδρομη και τα Αssets σε μορφή rwp ωστε να τα περάσετε απευθείας με το utilities ..πλην των ηχων που θα πάνε ξεχωριστά σε αρχείο τύπου .rar το οποίο θα το κάνετε extract με το winrar ..απευθείας στον κεντρικό φάκελο Assets του game...
Tonare mou αδερφε εχω χοντρη προβληματαρα εβαλα την επεκταση και μου εξαφανισε τις κολωνες που ειχα βαλει εγω σε πολλα σημεια... Σε αλλα υπαρχει σε πολλα εξαφανιστηκαν και εχω το αρχειο περασμενο.. Δεν ξερω τι συμβαινει.. Μπορεις να μου πει τι γινεται..αμα περασω τωρα απο πανω και την παλια χανω την νεα επεκταση φιλε μου..πες μου γτ τρελαινομαι. Απο τιθορεα εξαφανιστηκαν και απλα αιωρουνται τα καλωδια αλλα οι bobba λειπουν...πες μου οτι ειναι ενα απλο προσωρινο προβλημα...απλα ειπες πως η ηλεκτροκινηση εξαφανιζεται η δικια σου αλλα πως γινεται να εξαφανιζεται και η δικια μου και το χειροτερο ειναι πως εμφανιζεται σε καποιους σταθμους...πες τι να κανω..
Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 187
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 618
Τοποθεσία: Βέροια

Οσοι ειχατε πρόβλημα δοκιμαστε να ξανακατεβάσετε τα αρχεία απο το downloads.
Έπεσε πολυ "λιβάνι" και ο Δαιμων ελπίζω αυτη την φορά... να πήρε δρόμο...
Άβαταρ μέλους
Stiv92
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 31 Μαρ 2017, 01:14
Reputation: 109

Τόνι μια χαρά είναι :) :) έπιασε το λιβάνι :) :) σε ευχαριστούμε πολύ :) :)
Άβαταρ μέλους
ChrisS
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 173
Εγγραφή: 21 Μάιος 2017, 22:03
Reputation: 84

Τονυ εμενα δεν μου εμφανιζει πλατφορμες και την εθνικη παραλληλα στην γραμμη. Μηπως μου λειπουν καποια assets?
makisniki
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 20 Φεβ 2015, 00:06
Reputation: 9

καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την καινούγρια επέκταση. Μια διευκρίνηση: για να εγκατασταθεί ολοκληρωμένα η καινουργια επέκταση (επειδή η ηλεκροκίνηση αφαιρέθηκε) θα πρέπει να εγκαταστήσω τα δυο αρχεια rwp? :ΗΕllas expresz full pack και το THIVA-LIANOKLADI-DOMOKOS?
Απάντηση