To TS2014 πάει Ελλάδα...

Οτι έχει σχέση με το Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
mitsvan
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 25 Φεβ 2017, 19:41
Reputation: 5
Τοποθεσία: Αθήναι

21 Μαρ 2017, 14:21

toksotis1977 έγραψε:θα το δοκιμάσω τα σενάρια του zisi τα περνάω τελευταία?
Ναι τα σενάρια πέρασε τα τελευταία. Επίσης μόλις περάσεις τα mod ψάξε λίγο το forum να βρείς δυο-τρείς μηχανές που υπάρχουν και σενάρια.
Άβαταρ μέλους
toksotis1977
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: 24 Απρ 2016, 17:53
Reputation: 4

21 Μαρ 2017, 15:01

δυστυχώς πάλι τα ίδια δεν παίζει κάποια σεναρια
mitsvan
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 25 Φεβ 2017, 19:41
Reputation: 5
Τοποθεσία: Αθήναι

21 Μαρ 2017, 15:47

toksotis1977 έγραψε:δυστυχώς πάλι τα ίδια δεν παίζει κάποια σεναρια
Σίγουρα τα έβαλες όλα με την σειρά, εγώ δεν είχα βάλει το Levadia_Lianokladi_Domokos_V1.0
νομίζοντας οτι το Levadia_Lianokladi_Domokos_V1.0_old αρκεί. Ποία σενάρια σε ποίο αρχείο;
TeoMantz
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 181
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 14:59
Reputation: 291

21 Μαρ 2017, 23:25

Ναι, σωστά, πες μας σε ποια σενάρια συμβαίνει.

Πάντως έχω ακούσει ότι και η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης μερικές φορές βοηθάει. Στην αρχική οθόνη πηγαίνεις στα Options και επιλέγεις Clear cache
Άβαταρ μέλους
toksotis1977
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: 24 Απρ 2016, 17:53
Reputation: 4

22 Μαρ 2017, 13:37

Σε όλα τα σενάρια του zisi τα μισά ξεκινάνε πατώντας το F2 και τα αλά μισά μου τα βγαζει όπως στην πιο πάνω εικόνα που ανεβασα
mitsvan
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 25 Φεβ 2017, 19:41
Reputation: 5
Τοποθεσία: Αθήναι

22 Μαρ 2017, 15:16

toksotis1977 έγραψε:Σε όλα τα σενάρια του zisi τα μισά ξεκινάνε πατώντας το F2 και τα αλά μισά μου τα βγαζει όπως στην πιο πάνω εικόνα που ανεβασα
Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό, θα έλεγα ένα uninstall και διαγραφή όλων των αρχείων του TS και istall πάλι ακολουθώντας την σειρά. Αλήθεια βγάλε ένα screenshot το μενού των διαδρομών θα πρέπει να είναι έτσι
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
toksotis1977
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: 24 Απρ 2016, 17:53
Reputation: 4

22 Μαρ 2017, 15:53

Χωρίς τίτλο.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
TeoMantz
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 181
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 14:59
Reputation: 291

22 Μαρ 2017, 16:32

toksotis1977 έγραψε:Χωρίς τίτλο.png
Μπορεί να σου λείπουν κάποια Assets. Βρες τον φάκελο Railworks όπου είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι στον σκληρό δίσκο. Εναλλακτικά βρίσκεις τη συντόμευση της επιφάνειας εργασίας και κάνεις δεξί κλικ και "άνοιγμα θέσης αρχείου".

Εκεί μπαίνεις στον φάκελο Assets και μετά στον Kuju. Πρέπει να έχεις τουλάχιστον τους φακέλους Railsimulator και RailsimulatorUS, ίσως και τον RailsimulatorCore.
Υπάρχουν αυτοί οι φάκελοι; Τι περιεχόμενο έχει κάθε φάκελος απ αυτούς μέσα; Στέλνεις ένα print screen απ τον καθένα μέσα;

Και για να τσεκάρω κάτι, πες το όνομα ενός σεναρίου που σου δημιουργεί πρόβλημα για να τσεκάρω τι assets χρειάζεται.
mitsvan
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 25 Φεβ 2017, 19:41
Reputation: 5
Τοποθεσία: Αθήναι

22 Μαρ 2017, 16:41

toksotis1977 έγραψε:Χωρίς τίτλο.png
Παράδειγμα εγκατάστασης των mod με το Levadia_Lianokladi_Domokos_V1.0.rar
1 ανοίγουμε το Levadia_Lianokladi_Domokos_V1.0.rar
2 ανοίγουμε εντός του Levadia_Lianokladi_Domokos_V1.0.rar το φάκελο Levadia_Lianokladi_Domokos_V1.0
3 επιλέγουμε (ένα κλικ) το φάκελο assets
4 το αποσυμπιέζουμε στο Train Simulator 2015 (ή άλλη χρονολογία πχ 2016)(σύρουμε και το αφήνουμε σε ένα κενό χώρο)
5 Πατάμε Ναι όταν ζητηθεί
6 Κάνουμε το ίδιο για τον φάκελο Content
7 Τέλος

Έτσι φορτώνουμε όλα τα υπόλοιπα mod.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
mitsvan
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 25 Φεβ 2017, 19:41
Reputation: 5
Τοποθεσία: Αθήναι

22 Μαρ 2017, 16:43

TeoMantz έγραψε:
toksotis1977 έγραψε:Χωρίς τίτλο.png
Μπορεί να σου λείπουν κάποια Assets. Βρες τον φάκελο Railworks όπου είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι στον σκληρό δίσκο. Εναλλακτικά βρίσκεις τη συντόμευση της επιφάνειας εργασίας και κάνεις δεξί κλικ και "άνοιγμα θέσης αρχείου".

Εκεί μπαίνεις στον φάκελο Assets και μετά στον Kuju. Πρέπει να έχεις τουλάχιστον τους φακέλους Railsimulator και RailsimulatorUS, ίσως και τον RailsimulatorCore.
Υπάρχουν αυτοί οι φάκελοι; Τι περιεχόμενο έχει κάθε φάκελος απ αυτούς μέσα; Στέλνεις ένα print screen απ τον καθένα μέσα;

Και για να τσεκάρω κάτι, πες το όνομα ενός σεναρίου που σου δημιουργεί πρόβλημα για να τσεκάρω τι assets χρειάζεται.
Εγώ βλέπω ότι έχει Τιθορέα Λιανοκλάδη Δομοκό και όχι Λειβαδιά Λιανοκλάδη Δομοκό, τα σενάρια θέλουν το route Λειβαδιά Λιανοκλάδη Δομοκό. Το πρόβλημα που έιχα κι εγώ νομίζοντας ότι το old μόνο αρκεί.
TeoMantz
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 181
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 14:59
Reputation: 291

22 Μαρ 2017, 21:10

mitsvan έγραψε:
Εγώ βλέπω ότι έχει Τιθορέα Λιανοκλάδη Δομοκό και όχι Λειβαδιά Λιανοκλάδη Δομοκό, τα σενάρια θέλουν το route Λειβαδιά Λιανοκλάδη Δομοκό. Το πρόβλημα που έιχα κι εγώ νομίζοντας ότι το old μόνο αρκεί.
Ω, ναι σωστό κι αυτό!

toksotis1977, πρέπει να εγκαταστήσεις το "Levadia_Lianokladi_Domokos_V1.0.rar" από πάνω. Τελευταίο μπαίνει αυτό.

Το .old δεν ειναι ανάγκη να εγκατασταθεί. Δεν πρόκειται για "παλιά" έκδοση της επέκτασης προς Λιβαδειά, αλλά για την έκδοση που δεν περιλαμβάνει ηλεκτροκίνηση μεταξύ Λιβαδειάς-Τιθορέας. Τα σενάρια του Ζήση όντως έχουν γραφτεί για την κανονική έκδοση με ηλεκτροκίνηση. Οπότε το .old δεν μας χρειάζεται καθόλου.
Georgesiro
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 740
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2006, 10:16
Reputation: 64

23 Μαρ 2017, 19:56

Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο σενάριο Λειβαδειά Λιανοκλάδι 3520 μόλις ξεκινάει το σενάριο το desiro (έχει το συρμό DB642_A) σβήνει μόνο του.

Το βάζω πάλι μπρος σβήνει. Αυτό συμβαίνει αρκετές φορές.

Όταν τέλος πάντων αποφασίσει να πάρει μπρος δεν κουνιέται ούτε ένα βήμα να κάνει.

Επίσης, δεν λειτουργούν οι υαλοκαθαριστήρες και η κόρνα. Μόνο η επιβίβαση γίνεται κανονικά και μόλις τελειώσει ο χρόνος μου επιλέγει τον επόμενο σταθμό.

Γνωρίζει κάποιος τι πρόβλημα υπάρχει ή πως μπορώ να αλλάξω συρμό;

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
zisis1
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 177
Εγγραφή: 21 Μαρ 2014, 08:21
Reputation: 149
Τοποθεσία: Αθήνα

23 Μαρ 2017, 22:51

Καλησπέρα σε όλους..Σχετικά με την 642 για τον φίλο Meganium..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
mitsvan
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 25 Φεβ 2017, 19:41
Reputation: 5
Τοποθεσία: Αθήναι

24 Μαρ 2017, 13:32

toksotis1977 και Meganium τα προβλήματα σας διορθώθηκαν;
Συρμούς μπορείς να αλλάξεις με το πρόγραμμα RW_Tools, αν υπάρχει ενδιαφέρον ή απορία για το πώς γίνεται μπορώ να κάνω ένα μικρό εικονοtutotial σαν το προηγούμενο.
Άβαταρ μέλους
toksotis1977
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: 24 Απρ 2016, 17:53
Reputation: 4

24 Μαρ 2017, 14:12

δυστηχως οχι φιλε
το εχω διαγραψει 3 φορες το παιχνιδι και δεν γινετε τιποτα
υπαρχει καμια αλλη λυση?
Απάντηση