AEG INTERCITY DMU IC2000N

Οτι έχει σχέση με το Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
apostoloskal
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 180
Εγγραφή: 29 Ιουν 2018, 12:47
Reputation: 120

12 Ιαν 2019, 08:36

Tha96plus έγραψε:Γεια σας.Εχω ενα θεμα με την aeg.παω να την ξεκινησω και φευγει μονο το βαγονι που οδηγαω. :help: :help: :help: :help:
αυτο το κανει σε δικο σου σεναριο η απο το σεναριο του τονυ ;
καλυτερα 1 ωρα μπραλος και αρπινη
παρα 40 χρονια απο την νεα την γραμμη
Tha96plus
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 14 Μαρ 2018, 17:28
Reputation: 5

12 Ιαν 2019, 08:44

apostoloskal έγραψε:
Tha96plus έγραψε:Γεια σας.Εχω ενα θεμα με την aeg.παω να την ξεκινησω και φευγει μονο το βαγονι που οδηγαω. :help: :help: :help: :help:
αυτο το κανει σε δικο σου σεναριο η απο το σεναριο του τονυ ;
και σε δικο μου και στου τονυ
Subscribe στο κανάλι μου --> https://www.youtube.com/channel/UCUNlEV ... DMHVQIezgQ :-) :mrgreen: :wink:
apostoloskal
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 180
Εγγραφή: 29 Ιουν 2018, 12:47
Reputation: 120

12 Ιαν 2019, 08:47

Tha96plus έγραψε:
apostoloskal έγραψε:
Tha96plus έγραψε:Γεια σας.Εχω ενα θεμα με την aeg.παω να την ξεκινησω και φευγει μονο το βαγονι που οδηγαω. :help: :help: :help: :help:
αυτο το κανει σε δικο σου σεναριο η απο το σεναριο του τονυ ;
και σε δικο μου και στου τονυ
Τερμα κατω σου βγαζει τα 5 κουτακια που αντιπροσοπευουνα τα βαγονια ?
καλυτερα 1 ωρα μπραλος και αρπινη
παρα 40 χρονια απο την νεα την γραμμη
Tha96plus
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 14 Μαρ 2018, 17:28
Reputation: 5

12 Ιαν 2019, 08:52

[img]
Untitleyuyd.png
[/img]Τωρα ξεκιναει η μηχανη και μετα απο λιγο ξεκινανε και τα αλλα βαγονια
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Subscribe στο κανάλι μου --> https://www.youtube.com/channel/UCUNlEV ... DMHVQIezgQ :-) :mrgreen: :wink:
Tha96plus
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 14 Μαρ 2018, 17:28
Reputation: 5

12 Ιαν 2019, 08:54

apostoloskal έγραψε:
Tha96plus έγραψε:
apostoloskal έγραψε: αυτο το κανει σε δικο σου σεναριο η απο το σεναριο του τονυ ;
και σε δικο μου και στου τονυ
Τερμα κατω σου βγαζει τα 5 κουτακια που αντιπροσοπευουνα τα βαγονια ?
ναι και μου διχνει οτι προχωρανε κανονικα
Subscribe στο κανάλι μου --> https://www.youtube.com/channel/UCUNlEV ... DMHVQIezgQ :-) :mrgreen: :wink:
Tha96plus
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 14 Μαρ 2018, 17:28
Reputation: 5

12 Ιαν 2019, 08:58

Untitleyuydο.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Subscribe στο κανάλι μου --> https://www.youtube.com/channel/UCUNlEV ... DMHVQIezgQ :-) :mrgreen: :wink:
apostoloskal
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 180
Εγγραφή: 29 Ιουν 2018, 12:47
Reputation: 120

12 Ιαν 2019, 08:59

Tha96plus έγραψε:
apostoloskal έγραψε:
Tha96plus έγραψε: και σε δικο μου και στου τονυ
Τερμα κατω σου βγαζει τα 5 κουτακια που αντιπροσοπευουνα τα βαγονια ?
ναι και μου διχνει οτι προχωρανε κανονικα
Δοκιμασε να κανεις unistall το aeg να το ξανακατεβασεις απο το download στο forum και μετα να ξανακανεις install
καλυτερα 1 ωρα μπραλος και αρπινη
παρα 40 χρονια απο την νεα την γραμμη
Tha96plus
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 14 Μαρ 2018, 17:28
Reputation: 5

12 Ιαν 2019, 09:11

παλι το ιδιο συμβαινει
Subscribe στο κανάλι μου --> https://www.youtube.com/channel/UCUNlEV ... DMHVQIezgQ :-) :mrgreen: :wink:
Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 181
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 452
Τοποθεσία: Βέροια

12 Ιαν 2019, 19:29

Καλησπέρα σας.

Αν αντιμετοπίζετε πρόβλημα με το coupling στο AEG δοκιμάστε να περάσετε το παρακάτω αρχείο:

https://www.dropbox.com/s/m4zt0n9elc27s ... x.rwp?dl=0

Ενημερώστε αν το πρόβλημα παραμένει.

ευχαριστω.
Tha96plus
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 14 Μαρ 2018, 17:28
Reputation: 5

12 Ιαν 2019, 19:49

ToniIC71 έγραψε:Καλησπέρα σας.

Αν αντιμετοπίζετε πρόβλημα με το coupling στο AEG δοκιμάστε να περάσετε το παρακάτω αρχείο:

https://www.dropbox.com/s/m4zt0n9elc27s ... x.rwp?dl=0

Ενημερώστε αν το πρόβλημα παραμένει.

ευχαριστω.
Eυχαριστω φιλε TonilC71.Το προβλημα φτιαχτηκε. :xythumbs: :xythumbs:
Subscribe στο κανάλι μου --> https://www.youtube.com/channel/UCUNlEV ... DMHVQIezgQ :-) :mrgreen: :wink:
carlitos799375
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: 01 Δεκ 2015, 21:25
Reputation: 27

12 Ιαν 2019, 19:54

Καλησπέρα παιδιά θα θελα να ρωτήσω έχω κάνει klone στην διαδρομή Σφίγγα- Λιανοκλαδι -Δομοκός (Ηλεκτροδοτουμενη Διαδρομή) και θέλω να αποθηκεύσω από το Bult -Route την διαδρομή ξεκινώντας από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της σφίγγα με την Hellas Sprinder και να τελιωνει έως Δομοκο (Η διαδρομή ονομάζεται κανονικά ως tour for Amnizia Λιβάδια - Λιανοκλαδι- Δομοκός V 2.0) πως αποθηκεύεται χωρίς να σβήσω τα μαρκαρισμένα στοιχειά που έχω μέσα ως τροχαίο υλικό και πως σβήνω τα λάθος ταμπελακια που αναφέρω από κάτω κρατούντα το σωστό
A) Free Roam scenario Marker
B) Tablate scenario Marker
Γ) Timetable scenario Marker
Δ) Relay scenario Marker
Ε) Standart scenario Marker
Djmakiss
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 08 Μαρ 2018, 13:07
Reputation: 0

18 Φεβ 2019, 01:00

Καλησπέρα παιδιά ? Μήπως είναι εύκολο να έχω το aeg σε 3d μορφή fbx η σε 3Dx?
Απάντηση