Πρόβλημα με το Train Simulator.

Οτι έχει σχέση με το Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
Agoudimos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 26 Μαρ 2017, 16:44
Reputation: 0

14 Νοέμ 2018, 22:25

Γειά σας εδώ και καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Train simulator. Όταν πάω να το ανοίξω κρασαρει και κλείνει. Το παιχνίδι έπαιζε κανονικά στο pc μου. Είναι αγορασμένο από steam. Ξαφνικά πετάει συνεχώς το παρακάτω μήνυμα στη φωτογραφία που σας έστειλα. Πως θα μπορούσα να το φτιάξω? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και αναμένω σύντομα την απάντηση σας!

Την φωτογραφία μόνο με λινκ μπορώ να σας την στείλω: http://prntscr.com/lifhri
Άβαταρ μέλους
HliasXardas112
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 235
Εγγραφή: 20 Απρ 2017, 12:31
Reputation: 94
Επικοινωνία:

14 Νοέμ 2018, 23:36

Agoudimos έγραψε:Γειά σας εδώ και καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Train simulator. Όταν πάω να το ανοίξω κρασαρει και κλείνει. Το παιχνίδι έπαιζε κανονικά στο pc μου. Είναι αγορασμένο από steam. Ξαφνικά πετάει συνεχώς το παρακάτω μήνυμα στη φωτογραφία που σας έστειλα. Πως θα μπορούσα να το φτιάξω? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και αναμένω σύντομα την απάντηση σας!

Την φωτογραφία μόνο με λινκ μπορώ να σας την στείλω: http://prntscr.com/lifhri
πρεπει να ψαξεις στα αρχεια του παιχνιδιου ενα αρχειο που λεγεται msvcr100.dll
μετα να απεγκαταστασεις και να ξανακατεβασεις το xnaredist
ελπιζω το προβλημα να σου λυθηκε αν οχι τοτε ξαναενημερωσε μας :xythumbs: :xythumbs: :xythumbs:
Agoudimos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 26 Μαρ 2017, 16:44
Reputation: 0

14 Νοέμ 2018, 23:42

Δηλαδή να διαγράψω το αρχείοmsvcr100.dll και να ξανακατεβάσω xnaredist?
Άβαταρ μέλους
HliasXardas112
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 235
Εγγραφή: 20 Απρ 2017, 12:31
Reputation: 94
Επικοινωνία:

14 Νοέμ 2018, 23:47

Agoudimos έγραψε:Δηλαδή να διαγράψω το αρχείοmsvcr100.dll και να ξανακατεβάσω xnaredist?
εκανα μια αναζητηση στο ιντερνετ για το συγκεκριμενο προβλημα που εχεις και ενας το εκανε και ειπε πως πιανει. Να και το link: https://steamcommunity.com/app/24010/di ... 247/?ctp=2
:xythumbs: :xythumbs:
Agoudimos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 26 Μαρ 2017, 16:44
Reputation: 0

14 Νοέμ 2018, 23:50

Μάλιστα θα δοκιμάσω και θα σας πω ευχαριστώ. Το xnaredist είναι το πακέτο που έχει μέσα τα direct x κλπ ή καμιά σχέση?
Άβαταρ μέλους
HliasXardas112
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 235
Εγγραφή: 20 Απρ 2017, 12:31
Reputation: 94
Επικοινωνία:

14 Νοέμ 2018, 23:55

Agoudimos έγραψε:Μάλιστα θα δοκιμάσω και θα σας πω ευχαριστώ. Το xnaredist είναι το πακέτο που έχει μέσα τα direct x κλπ ή καμιά σχέση?
Κοιταξε δεν ειμαι γνωστης του modding αλλα αποτι ξερω νομιζω πως ειναι το πακετο με τα direct x
Agoudimos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 26 Μαρ 2017, 16:44
Reputation: 0

14 Νοέμ 2018, 23:59

Μάλιστα ωραία θα δοκιμάσω και θα σας πω. Ευχαριστώ για την βοήθεια!
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 178
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 76
Τοποθεσία: Τρίκαλα

15 Νοέμ 2018, 00:02

Παιδια ακριβως εικοσι λεπτα πριν και εκει που ειμαι 13klm εξω απο Αλιαρτο με φουλ γκαζια με πεταει μηνυμα τα παρακατω λογια σε εικονιδιο ομως!!
Saved log to...

C:\SteamLibrary\steamapps\common\RailWorks\TempDump\

Exception Code: 0xC0000005

Exception Info: ACCESS VIOLATION

Please contact our Customer Support
Επαναλαμβανω απο οτι καταλαβα και το εψαξα παιζει προβλημα με 3 αρχεια τα οποια εμφανιζονται στο 64bit εκδοση με το updateπου εχει γινει αλλα δν καταλαβα ακριβως τη λυση!!Αν καποιος εχει το προβλημα αυτο ας πατησει στο google error ts 2019 και θ το βρει!!Και κατι ακομη εχουμε φτιαξει ασκοπα πολλα τοπικ!!Καλο βραδυ σε ολους!!
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 256
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 168
Τοποθεσία: Αθηνα

15 Νοέμ 2018, 02:44

Εμενα παιζει κανονικα παιδια
Άβαταρ μέλους
zisis1
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 173
Εγγραφή: 21 Μαρ 2014, 08:21
Reputation: 140
Τοποθεσία: Αθήνα

15 Νοέμ 2018, 07:49

dimitris99 έγραψε:Παιδια ακριβως εικοσι λεπτα πριν και εκει που ειμαι 13klm εξω απο Αλιαρτο με φουλ γκαζια με πεταει μηνυμα τα παρακατω λογια σε εικονιδιο ομως!!
Saved log to...

C:\SteamLibrary\steamapps\common\RailWorks\TempDump\

Exception Code: 0xC0000005

Exception Info: ACCESS VIOLATION

Please contact our Customer Support
Επαναλαμβανω απο οτι καταλαβα και το εψαξα παιζει προβλημα με 3 αρχεια τα οποια εμφανιζονται στο 64bit εκδοση με το updateπου εχει γινει αλλα δν καταλαβα ακριβως τη λυση!!Αν καποιος εχει το προβλημα αυτο ας πατησει στο google error ts 2019 και θ το βρει!!Και κατι ακομη εχουμε φτιαξει ασκοπα πολλα τοπικ!!Καλο βραδυ σε ολους!!
Kαλημέρα .Κατέβασε και τρέξε το παρακάτω
https://www.majorgeeks.com/files/detail ... epack.html
καθώς και το παρακάτω https://mega.nz/#!fghnFKDK!WyQNCp9o0zcA ... Yti0iU3WRI(directX 10)
Ελπίζω να σε βοηθήσει.
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 178
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 76
Τοποθεσία: Τρίκαλα

15 Νοέμ 2018, 20:23

zisis1 έγραψε:
dimitris99 έγραψε:Παιδια ακριβως εικοσι λεπτα πριν και εκει που ειμαι 13klm εξω απο Αλιαρτο με φουλ γκαζια με πεταει μηνυμα τα παρακατω λογια σε εικονιδιο ομως!!
Saved log to...

C:\SteamLibrary\steamapps\common\RailWorks\TempDump\

Exception Code: 0xC0000005

Exception Info: ACCESS VIOLATION

Please contact our Customer Support
Επαναλαμβανω απο οτι καταλαβα και το εψαξα παιζει προβλημα με 3 αρχεια τα οποια εμφανιζονται στο 64bit εκδοση με το updateπου εχει γινει αλλα δν καταλαβα ακριβως τη λυση!!Αν καποιος εχει το προβλημα αυτο ας πατησει στο google error ts 2019 και θ το βρει!!Και κατι ακομη εχουμε φτιαξει ασκοπα πολλα τοπικ!!Καλο βραδυ σε ολους!!
Kαλημέρα .Κατέβασε και τρέξε το παρακάτω
https://www.majorgeeks.com/files/detail ... epack.html
καθώς και το παρακάτω https://mega.nz/#!fghnFKDK!WyQNCp9o0zcA ... Yti0iU3WRI(directX 10)
Ελπίζω να σε βοηθήσει.
Ζηση σε ευχαριστω πολυ αλλα ποιο απο ολα κατεβαζω μολις ανοιγει η σελιδα και τι βηματα ακολουθω???
Άβαταρ μέλους
zisis1
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 173
Εγγραφή: 21 Μαρ 2014, 08:21
Reputation: 140
Τοποθεσία: Αθήνα

15 Νοέμ 2018, 22:29

dimitris99 έγραψε:
zisis1 έγραψε:
dimitris99 έγραψε:Παιδια ακριβως εικοσι λεπτα πριν και εκει που ειμαι 13klm εξω απο Αλιαρτο με φουλ γκαζια με πεταει μηνυμα τα παρακατω λογια σε εικονιδιο ομως!!
Saved log to...

C:\SteamLibrary\steamapps\common\RailWorks\TempDump\

Exception Code: 0xC0000005

Exception Info: ACCESS VIOLATION

Please contact our Customer Support
Επαναλαμβανω απο οτι καταλαβα και το εψαξα παιζει προβλημα με 3 αρχεια τα οποια εμφανιζονται στο 64bit εκδοση με το updateπου εχει γινει αλλα δν καταλαβα ακριβως τη λυση!!Αν καποιος εχει το προβλημα αυτο ας πατησει στο google error ts 2019 και θ το βρει!!Και κατι ακομη εχουμε φτιαξει ασκοπα πολλα τοπικ!!Καλο βραδυ σε ολους!!
Kαλημέρα .Κατέβασε και τρέξε το παρακάτω
https://www.majorgeeks.com/files/detail ... epack.html
καθώς και το παρακάτω https://mega.nz/#!fghnFKDK!WyQNCp9o0zcA ... Yti0iU3WRI(directX 10)
Ελπίζω να σε βοηθήσει.
Ζηση σε ευχαριστω πολυ αλλα ποιο απο ολα κατεβαζω μολις ανοιγει η σελιδα και τι βηματα ακολουθω???
Καλησπέρα.Τα εγκαθιστάς στον υπολογιστή ..Η σειρά δεν ενδιαφέρει..μετά τρέξε το game από την 64bit έκδοση.
Agoudimos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 26 Μαρ 2017, 16:44
Reputation: 0

16 Νοέμ 2018, 19:49

Γεια σας δοκιμασα να κανω ότι μου ειπατε αλλα το πρόβλημα συνεχιζει. Τωρα πεταει αυτό το μυνημα: http://prntscr.com/lj958m
Άβαταρ μέλους
zisis1
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 173
Εγγραφή: 21 Μαρ 2014, 08:21
Reputation: 140
Τοποθεσία: Αθήνα

16 Νοέμ 2018, 22:23

Agoudimos έγραψε:Γεια σας δοκιμασα να κανω ότι μου ειπατε αλλα το πρόβλημα συνεχιζει. Τωρα πεταει αυτό το μυνημα: http://prntscr.com/lj958m
Καλησπέρα.Τρέχεις την 32 ή την 64?Στο μήνυμα βλέπω 32bit
Agoudimos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 26 Μαρ 2017, 16:44
Reputation: 0

16 Νοέμ 2018, 22:36

64 bit είναι το σύστημα. Τώρα εκεί δεν ξέρω γιατί λέει 32 bit.
Απάντηση