Πρόβλημα με το Train Simulator.

Οτι έχει σχέση με το Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Agoudimos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 26 Μαρ 2017, 16:44
Reputation: 0

01 Δεκ 2018, 23:47

καλησπέρα σας που θα μπορουσα να βρω toturial gia to kontogourounp? euxaristo!
Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 181
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 452
Τοποθεσία: Βέροια

02 Δεκ 2018, 11:57

Καλημέρα.

viewtopic.php?f=66&t=230591&start=1095#p299383

ριξε μια ματια και στα σχετικά post στην 74 σελιδα του ίδιου topic.
Agoudimos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 26 Μαρ 2017, 16:44
Reputation: 0

02 Δεκ 2018, 13:27

Ευχαριστώ πολύ. Τα φώτα πως ανάβουν?
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 178
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 76
Τοποθεσία: Τρίκαλα

08 Δεκ 2018, 13:43

Καλημερα σε ολους!!Δυστυχως αντιμετωπισα προβλημα με την ελληνικη διαδρομη καθως καθε φορα που πηγαινα να τρεξω σεναριο μου κρασαρε με αυτο το access violation ενω στα σεναρια τα ξενα επαιζε κανονικα πραγμα ποου με αναγκασε να την εγκαταστασω απο την αρχη!!Δν ξερω τι μπορει να εφταιξε ισως κατι αρχεια που πειραξα βαζοντας simulation αρχεια απο ξενο ιντερσιτι στις Adtranz τις δικες μας!!!
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 256
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 168
Τοποθεσία: Αθηνα

08 Δεκ 2018, 17:12

Agoudimos έγραψε:Ευχαριστώ πολύ. Τα φώτα πως ανάβουν?
Τα φωτα αναβουν με το Η και σβηνουν με Swift + H φιλε καλησπερα
Agoudimos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 26 Μαρ 2017, 16:44
Reputation: 0

08 Δεκ 2018, 17:29

Ευχαριστώ φίλε Καλησπέρα. Επίσης αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και με τη μηχανή. Δηλαδή αν τη σβήσω δεν παίρνει μπρος πάλι. Μιλάω πάντα για το κοντογουρονο. Τι θα μπορούσα να κάνω?
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 256
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 168
Τοποθεσία: Αθηνα

08 Δεκ 2018, 21:36

Aκολουθα τις οδηγιες φιλε μου κ λογικα θ λυθει
Agoudimos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 26 Μαρ 2017, 16:44
Reputation: 0

08 Δεκ 2018, 22:31

Ακολούθησα πίστα το manual αλλα δε ξαναπαίρνει μπρος
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 178
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 76
Τοποθεσία: Τρίκαλα

26 Δεκ 2018, 01:09

Τελικα το προβλημα με το ερρορ που ειχα αναφερει με τo access violation επανηρθε και γινεται μονο στην δικη μας διαδρομη δν ξερω το λογο ομως!!
vchanti\
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 41
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 2

23 Ιαν 2019, 22:24

καλησπερα σας ειμαι ο βασιλης σε εμενα εκει που επαιζα μου κολλαει το παιχνιδι. τι μπορω να κανω;
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 256
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 168
Τοποθεσία: Αθηνα

24 Ιαν 2019, 01:42

Παιδια και μενα το κανει την ωρα πκυ παιζω και κανω πως ζουμαρω τον χαρτη...δεν ξερω και γω τι συμβαινει δεν το χα πριν καποιες μερες...
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 178
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 76
Τοποθεσία: Τρίκαλα

24 Ιαν 2019, 10:31

Καλημερα παιδια τι προβλημα σας κανει ακριβως εξηγηστε και τι μηνυμα σας πεταει μπορει να ειχαμε το ιδιο με μενα!!
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 256
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 168
Τοποθεσία: Αθηνα

24 Ιαν 2019, 11:46

Access violation... κ κοβεται...
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 178
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 76
Τοποθεσία: Τρίκαλα

24 Ιαν 2019, 12:52

Το προβλημα που αναφερα πολλες φορες παραπανω το παθαινω με την ελληνικη διαδρομη καμια φορα εχω καιρο να το παθω βεβαια τωρα μαλλον απο οτι εχω ψαξει ειναι η αναβαθμιση του ts σε 64 bit και 32bit αλλοι αναφερουν οτι λοιπουν κατι αρχεια στην τελευταια ανανεωση που εγινε!!Εγω παντως δν βρηκα καμια λυση απλα το αφηνω ετσι!!
vchanti\
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 41
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 2

24 Ιαν 2019, 14:00

καλησπερα σας ειμαι ο βασιλης σε εμενα δεν μου βγαλει μυνημα αλλα μου κολλαει εκει που το παιζω μου το εχει κανει 3 φορες.
Απάντηση