To TS2014 πάει Ελλάδα...

Γενική συζήτηση για το παιχνίδι. Απορίες, προτάσεις, σχόλια.
Απάντηση
dimplast
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 101
Εγγραφή: 21 Μάιος 2013, 21:27
Reputation: 128

Τελικά το βρήκα. Ήθελε μια ρύθμιση στα γραφικά από τα settings.
Ήθελα να ρωτήσω όμως αν σας εμφανίζονται τα καλώδια από τις κολώνες που είναι δίπλα στις γραμμές
και από τις κολώνες υψηλής τάσης.
Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
ngiann
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 28 Σεπ 2019, 10:39
Reputation: 1

Εμένα δεν μου εμφανίζονται τα καλώδια. Μόνο οι πυλώνες.
Άβαταρ μέλους
ngiann
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 28 Σεπ 2019, 10:39
Reputation: 1

Akisf1 έγραψε:
21 Φεβ 2020, 00:05
Καλησπερα σε ολους εδω.. βρηκα λιγο χρονο να σας γραψω αυτο εδω το ποστ γτ παιδευομαι αρκετους μηνες ψαχνοντας να βρω λυση στο προβλημα που ειχα στην ηλεκτροκινηση που ολοι θελετε και αγωνιουσατε να παρετε για να λιωσετε την ηλεκτραμαξα σας και αλλα πολλα τρενα που ειναι συμβατα στο δικτυο της ηλεκτροκινησης.. ο λογος που δεν την παρεδωσα σε σας ειναι γιατι περιειχε υλικο που ηταν απο μια ρουτα την οποια λιγοι την εχουν κ λιγοι πηραν την ηλεκτροκινηση.. αποτελουνταν απο ιταλικου ειδους πυλωνες και γαλλικου τυπου σε ολους τους σταθμους συμπεριλαμβανομενων και τους απομονωτηρες που κοβουν το ρευμα... τωρα ομως το θεμα λυθηκε καθως πηρα την μεγαλη αποφαση να προσλαβω προσωπικο τεχνικο να παει να αντικαταστησει σε ολους τους σταθμους τους πυλωνες γαλλικου τυπου με ιταλικους.. θα συμπεριλαβω αντιβαρα γερμανικα και ιταλικα καθως διπλα και 3πλα αγγιστρα γερμανικου τυπου.. επισης θα κοιταξω να βαλω και κανα 2 αξεσουαρ απο ρουμανικου ειδους ηλεκτροκινησης οσων αφορα τισ περιπτωσεις σε αντιβαρα (βασει1 στηριξης πολλων αγγιστρων). Ολα αυτα θα μπορουν να δουλεψουν σε ολους και θα τα ενσωματωσω μεσα. Ειναι μεγαλη αλλαγη και θα παρει πολυ χρονο γιαυτο υπομονη απο ολους..συντομα θα σας δοθει..

Με εκτιμηση
Ακης
Περιμένω πως και πως να βαλω το ICE 3T να τρέχει Τιθορέα-Αφίδνες
dimplast
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 101
Εγγραφή: 21 Μάιος 2013, 21:27
Reputation: 128

Kαι σε μένα μόνο οι πυλώνες εμφανίζονται. Ήθελα να ελέγξω αν τελικά είναι πρόβλημα του δικού μου
υπολογιστή ή συμβαίνει και σε άλλους .Όσο για την ηλεκτροκίνηση αναμένουμε.
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 194
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 93

dimplast έγραψε:
23 Φεβ 2020, 17:49
Kαι σε μένα μόνο οι πυλώνες εμφανίζονται. Ήθελα να ελέγξω αν τελικά είναι πρόβλημα του δικού μου
υπολογιστή ή συμβαίνει και σε άλλους .Όσο για την ηλεκτροκίνηση αναμένουμε.
Γεια σου φιλε!!Δν υπαρχουν καλωδια ουτες στους πυλωνες υψηλης τασης ουτε στις κολωνες τις ΔΕΗ π υπαρχουν στο παιχνιδι ειναι σκετες ετσι μν αναρωτιεστε για προβλημα ολα ειναι ετσι!!! :xythumbs:
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 366
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 222
Τοποθεσία: Αθηνα

dimplast έγραψε:
23 Φεβ 2020, 17:49
Kαι σε μένα μόνο οι πυλώνες εμφανίζονται. Ήθελα να ελέγξω αν τελικά είναι πρόβλημα του δικού μου
υπολογιστή ή συμβαίνει και σε άλλους .Όσο για την ηλεκτροκίνηση αναμένουμε.
Καλημερα τα καλωδια υπαρχουν. Δν τ βλεπετε απλα τα σβηνετε κ τα ξαναενωνετε απλα
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 366
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 222
Τοποθεσία: Αθηνα

ngiann έγραψε:
23 Φεβ 2020, 17:35
Akisf1 έγραψε:
21 Φεβ 2020, 00:05
Καλησπερα σε ολους εδω.. βρηκα λιγο χρονο να σας γραψω αυτο εδω το ποστ γτ παιδευομαι αρκετους μηνες ψαχνοντας να βρω λυση στο προβλημα που ειχα στην ηλεκτροκινηση που ολοι θελετε και αγωνιουσατε να παρετε για να λιωσετε την ηλεκτραμαξα σας και αλλα πολλα τρενα που ειναι συμβατα στο δικτυο της ηλεκτροκινησης.. ο λογος που δεν την παρεδωσα σε σας ειναι γιατι περιειχε υλικο που ηταν απο μια ρουτα την οποια λιγοι την εχουν κ λιγοι πηραν την ηλεκτροκινηση.. αποτελουνταν απο ιταλικου ειδους πυλωνες και γαλλικου τυπου σε ολους τους σταθμους συμπεριλαμβανομενων και τους απομονωτηρες που κοβουν το ρευμα... τωρα ομως το θεμα λυθηκε καθως πηρα την μεγαλη αποφαση να προσλαβω προσωπικο τεχνικο να παει να αντικαταστησει σε ολους τους σταθμους τους πυλωνες γαλλικου τυπου με ιταλικους.. θα συμπεριλαβω αντιβαρα γερμανικα και ιταλικα καθως διπλα και 3πλα αγγιστρα γερμανικου τυπου.. επισης θα κοιταξω να βαλω και κανα 2 αξεσουαρ απο ρουμανικου ειδους ηλεκτροκινησης οσων αφορα τισ περιπτωσεις σε αντιβαρα (βασει1 στηριξης πολλων αγγιστρων). Ολα αυτα θα μπορουν να δουλεψουν σε ολους και θα τα ενσωματωσω μεσα. Ειναι μεγαλη αλλαγη και θα παρει πολυ χρονο γιαυτο υπομονη απο ολους..συντομα θα σας δοθει..

Με εκτιμηση
Ακης
Περιμένω πως και πως να βαλω το ICE 3T να τρέχει Τιθορέα-Αφίδνες

Γιαννη καλημερα θ αργησει πολυ..
Δεν ειναι ευκολο ν αλλαξεις ολους τους σταθμους κ ν το κνς ν φαινετσι ρεαλιστικο
Άβαταρ μέλους
χρυσανθος
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 125
Εγγραφή: 17 Μάιος 2018, 21:08
Reputation: 29
Τοποθεσία: Ναουσσα Ημαθια

μπορει να ειναι ασχετο αυτο που θα γραψω αλλα δεν φτιαχνεται η κορνα απο την mlw 636 γιαυτο βρικα ενα βιντεο που μπορει να βοηθησει καπια ατομα που ασχολουντε με τους ηχους

vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 9

καλησπερα σας ειμαι ο βασιλης τι κανετε; μηπος εχει καποιος να μου δωσει την mlw 636; σας ευχαριστω παρα πολυ.
Άβαταρ μέλους
χρυσανθος
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 125
Εγγραφή: 17 Μάιος 2018, 21:08
Reputation: 29
Τοποθεσία: Ναουσσα Ημαθια

τι να την κανεις βασιλη αφου δεν εχει ηχους καθολου
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 194
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 93

Συγνωμη ρε παιδια και καλημερα!!Πως γινεται σε σας να μην εχει η ηχους η μηχανη και σε ολους τους υπολοιπους να εχει!!Κοιταξτε λιγο στο utilities καντε την απεγκατασταση και ξαναπεραστε την η αλλιως μετα κοιταξτε τις ρυθμισεις τους παιχνιδιου!!!Σας ευχαριστω!!!
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 9

καλησπερα σας ειμαι ο βασιλης η μηχανη εχει ηχους θα πρεπει να μου δωσετε ενα team viwer για να σας δειξω ειναι πανευκολο.
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 9

μηπος εχει κανεις την alco 204; σας ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 194
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 93

Λοιπον Φιλε Βασιλη αν εχεις διαπιστωσει νομιζω υπαρχει κατηγορια downloads π κατεβαζεις οτι υπαρχει αν εχω γινει κατανοητος!!
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 366
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 222
Τοποθεσία: Αθηνα

Καλησπερα σε ολους παιδια...επειδη καποιοι αγωνιουν να δουν υλικο της ηλεκτροκινησης οριστε πιο κατω σας δειχνω δειγμα απο σταθμο Αφιδνων μονο για να δειτε το υφος που κινηθηκα...
ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΦΙΔΝΩΝ
Screenshot_Afidnes-Lianokladi-Domokos 90s_38.18232-23.84715_15-31-53.jpg
Screenshot_Afidnes-Lianokladi-Domokos 90s_38.18393-23.84600_15-32-43.jpg
Screenshot_Afidnes-Lianokladi-Domokos 90s_38.18425-23.84578_15-32-53.jpg
Screenshot_Afidnes-Lianokladi-Domokos 90s_38.18458-23.84555_15-33-11.jpg
Screenshot_Afidnes-Lianokladi-Domokos 90s_38.18505-23.84523_15-33-26.jpg
Screenshot_Afidnes-Lianokladi-Domokos 90s_38.18634-23.84481_15-33-32.jpg
Screenshot_Afidnes-Lianokladi-Domokos 90s_38.18844-23.84445_15-33-38.jpg
Screenshot_Afidnes-Lianokladi-Domokos 90s_38.18927-23.84448_15-33-47.jpg
Εντος του σταθμου υπηρχαν αρκετα πραγματα ιταλικου ειδους πυλωνες μονους και πολλλαπλους αλλα και διπλους.... διπλα αγγιστρα απο γερμανικη συλλογη πολυ κοντα στα δικα μας τα ελληνικα ...Χρησιμοποιηθηκαν απομονωτηρες για την διακοπη του ρευματος παλι απο γερμανικη συλλογη γιατι δυστυχως οι ιταλικη συλλογη δεν το χε αυτο.. και φυσικα ολη η πορεια ειναι ιταλικου υφους.. Το μονο που αλλαξε ειναι και θα αλλαξουν ειναι οι σταθμοι και μονο εντος και εκτος καθως και θα προστεθουν σε αλλους σταθμους πολλα αξεσουαρ ...Υπομονη λοιπον γιατι οπως λενε το καλο πραγμα αργει να γινει...και προσοχη μην βαλετε ταχεια τρενα γτ η υποδομη μας δεν θα τα αντεξει...χαψχαχαχαχχαχα :bring: :-( :-( :-( :-( :lol22: :lol22: :lol22: :lol22: :lol22: :lol22: :lol22: :lol22: :lol22: :lol22: :lol22:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση