πως θα ανεβάσω φωτογραφίες στον ftp;

Συζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος για το forum και την ιστοσελίδα. Προτάσεις για να βελτιώσουμε το forum και απορίες σχετικά με την λειτουργία.
Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 4747
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 609
Επικοινωνία:

14 Φεβ 2007, 21:57

[quote=""ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ":oja3e4zj"]Στο ftp.Amnizia.com μπαίνεις με username@Amnizia.com, ενώ στο http://www.Amnizia.com/uploads μπαίνεις με username σκέτο. Τις ευχαριστίες στο Τsako που με διαφώτισε και μένα σήμερα. :wink: [/quote]

Δημητράκη, μέχρι χθές, το έψαχνες το πράγμα, σήμερα έγινες δάσκαλος.
Τα παίρνεις εύκολα τα γράμματα βλέπω :lol: :lol: :lol:
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kp10
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 112
Εγγραφή: 18 Οκτ 2006, 16:00
Reputation: 0

14 Φεβ 2007, 22:08

[quote=""f.likomitros":1jbc43l7"]πατάς δεξί κλικ
σύνδεση ως
και σου γράφει να γράψεις κωδικό κλπ[/quote]

Ναι αλλά το θέμα είναι ΠΟΥ πατάω δεξί κλικ.Δοκίμασα πάνω στη διεύθυνση ftp.Amnizia.com αλλά και αμέσως μετά στο παράθυρο που ανοίγει αλλά τίποτα.
Άβαταρ μέλους
ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 7092
Εγγραφή: 22 Ιαν 2007, 17:52
Reputation: 175

14 Φεβ 2007, 22:19

Λοιπόν, για να αποδείξω μερικά πράγματα στο φίλο Νίκο. :lol:

1. Δίνεις σκέτη τη διεύθυνση ftp.Amnizia.com στον editor (χωρίς http και τα λοιπά)

2. Τότε κανονικά εμφανίζονται 2 φάκελοι.

3. Πατάς δεξί κλικ στο κενό. (όχι πάνω στους φακέλους)

4. Επιλέγεις Σύνδεση ως....

5. Βλέπεις το επιθυμητό prompt. (πρόσεχε username@Amnizia.com)

και πάει λέγοντας

Ελπίζω να βοήθησα. :-D
Αρκεί να μη δημιουργήσουμε ξανά ένα αναξιοκρατικό μόρφωμα.....


Αξιοκρατία - Διαφάνεια - Ειλικρίνεια - Ευθύτητα - Αισιοδοξία

My flickr___ My Wix___ RailPictures


nullius in verba
Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 4747
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 609
Επικοινωνία:

14 Φεβ 2007, 22:23

:master: :master: :master: :master: :master:
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 7092
Εγγραφή: 22 Ιαν 2007, 17:52
Reputation: 175

14 Φεβ 2007, 22:28

Θα :master: :master: :master: :master: :master: κι εγώ,

αν μου καθορίσετε την ημέρα της εξόρμησης στον ΟΔΟΝΤΩΤΟ :!: :!: :!:
Αρκεί να μη δημιουργήσουμε ξανά ένα αναξιοκρατικό μόρφωμα.....


Αξιοκρατία - Διαφάνεια - Ειλικρίνεια - Ευθύτητα - Αισιοδοξία

My flickr___ My Wix___ RailPictures


nullius in verba
Άβαταρ μέλους
kp10
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 112
Εγγραφή: 18 Οκτ 2006, 16:00
Reputation: 0

15 Φεβ 2007, 00:27

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, επιτέλους το πρόβλημα λύθηκε . :lol:
Η λεπτομέρεια που χρειαζόταν ήταν ότι έπρεπε να βάλω σκέτη τη διεύθυνση ftp.Amnizia.com (χωρίς http).Αρχίζω τα uploads :lol:
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3688
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1156

15 Φεβ 2007, 12:25

Έμπαινε Κώστα! :-D
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
kp10
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 112
Εγγραφή: 18 Οκτ 2006, 16:00
Reputation: 0

15 Φεβ 2007, 16:37

Μάλλον βιάστηκα να χαρώ :-( Όσες φορές δοκίμασα να μπω στη διεύθυνση ftp://ftp.Amnizia.com/ (χωρίς http) μόνο μία τα κατάφερα και τότε έφτιαξα και το φάκελό μου, χωρίς όμως να αντιγράφονται οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έβαζα.Μετά μου έβγαζε συνέχεια το μήνυμα:
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά το άνοιγμα του φακέλου στον ftp. Bεβαιωθείτε ότι έχετε δικαίωμα πρόσβασης στο φάκελο.Λεπτομέρειες:το χρονικό όριο για τη σύνδεση έληξε.
Αλλά αφού μπήκα κανονικά έστω και μια φορά τι άλλο πρόβλημα να υπάρχει;
Άβαταρ μέλους
DimitrisG
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 3294
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 18:22
Reputation: 433

15 Φεβ 2007, 17:19

Κωνσταντίνε καλησπέρα.

Τα files που ανεβάζεις δεν πρέπει να έχουν κανένα κενό (στην ονομασία) ή σύμβολο. Το μόνο σύμβολο που επιτρέπεται είναι το underscore _

Αν σου προκύψει κάτι άλλο εδώ...
"Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε" Μένιος Κουτσόγιωργας
"Δεν δικαιούσθε δια να γράφετε" Σπύρος Νικολόπουλος

:master:
Άβαταρ μέλους
kp10
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 112
Εγγραφή: 18 Οκτ 2006, 16:00
Reputation: 0

15 Φεβ 2007, 21:17

Ευχαριστώ για τις νέες πληροφορίες, αλλά το θέμα είναι πως ενώ τα κάνω όλα σωστά, δεν μπορώ να μπω στον ftp και εμφανίζεται πάλι:
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά το άνοιγμα του φακέλου στον ftp. Bεβαιωθείτε ότι έχετε δικαίωμα πρόσβασης στο φάκελο.Λεπτομέρειες:το χρονικό όριο για τη σύνδεση έληξε.
Άβαταρ μέλους
kp10
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 112
Εγγραφή: 18 Οκτ 2006, 16:00
Reputation: 0

16 Φεβ 2007, 19:57

Δυστυχώς τα ίδια και σήμερα :-( Η ίδια ανακοίνωση.Παρακαλώ βοήθεια :!:
kosathel
Μηχανοστασιάρχης
Μηχανοστασιάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 3519
Εγγραφή: 28 Αύγ 2006, 17:16
Reputation: 181
Τοποθεσία: Κερκίνη

16 Φεβ 2007, 20:31

[quote=""kp10":15zmuv3h"]Δυστυχώς τα ίδια και σήμερα :-( Η ίδια ανακοίνωση.Παρακαλώ βοήθεια :!: [/quote]

Με τι explorer δουλεύεις;
Πάτα εδώ να δεις το ιστολόγιό μου
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kp10
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 112
Εγγραφή: 18 Οκτ 2006, 16:00
Reputation: 0

16 Φεβ 2007, 21:01

Με internet explorer δουλεύω, αλλά και το mozilla firefox που δοκίμασα δε μπαίνει.Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει, αφού έστω μία φορά μπήκα κανονικά.
Άβαταρ μέλους
nfotis
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 7874
Εγγραφή: 28 Αύγ 2006, 20:57
Reputation: 552

16 Φεβ 2007, 21:51

Μια υποψία είναι ότι δεν έβαλες το πρωτόκολλο FTP, δηλαδή:

ftp://ftp.Amnizia.com/

Αν δεν παίζει ούτε αυτό, πιθανότατα κάποιο firewall σε 'κόβει' (για να δουλέψει σωστά το FTP σε passive mode, πρέπει να δέχεται το firewall εισερχόμενες κλήσεις σε κάποιο port, που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή).

Πολλοί Unix server υποστηρίζουν secure FTP (sftp) μέσω SSF (κρυπτογραφημένο πρωτόκολλο). Αν έχεις FTP πρόγραμμα που υποστηρίζει SFTP, δοκίμασε και με αυτό.

Ν.Φ.
High speed, high quality, low cost - select any two.

Up hill slow, down hill fast, tonnage first, safety last.

The optimist sees the light at the tunnel. Pessimist sees the darkness. Realist sees the train. Train driver sees three idiots on the track
Άβαταρ μέλους
kp10
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 112
Εγγραφή: 18 Οκτ 2006, 16:00
Reputation: 0

16 Φεβ 2007, 22:10

Τελικά κατάλαβα τι παίζει :-D :-D :-D Μπαίνω με ασύρματο δίκτυο (e-trikala) και αυτό μπλόκαρε τον ftp. Mόλις μπήκα με απλή σύνδεση και όλα ΟΚ.
Κλειδωμένο