Microsoft Train Simulator

Οτι έχει σχέση με το Microsoft Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3697
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1187

23 Νοέμ 2006, 18:20

Αφού θα σε φτιάξει ο Νίκος, ας κάνουμε κουβέντα....
Το route PTAKR υπάρχει στον σωστό φάκελλο? (Microsoft games/train simulator/Routes/PTAKR) ? Ναι? Προχώρα κι άνοιξε τον φάκελλο textures του εν λόγω route και ψάξε για αυτό το προβληματικό ace αρχείο που δεν σου ανοίγει (F47064V.ace). Μερικές φορές το π΄ροβλημα λύνεται με ένα απλό rename. Εσύ το συγκεκριμένο αρχείο το βρίσκεις εκεί που πρέπει?
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
Paolo
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 25 Νοέμ 2012, 03:49
Reputation: 0

27 Νοέμ 2006, 16:42

Χαιρετώ το όμορφο παρεακι! Μηπως ξερει κανεις σας στην διαδρομη του οριεντ-εξπρες στην αποστολη "Bride ang Groom" πως μπορει να βγει η αποστολη χωρις καπελο? εγω προσωπικα χτυπιομουνα για μερες και καταφερα να φτασω το λιγοτερο με 15 καθυστερηση. :-x δεν τραβαει το ατιμο την ανηφορα και πεφτει πολυ γρηγορα η πιεση :-(
Τα τρένα που φύγαν αγάπες μου πήρανε...
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

28 Νοέμ 2006, 08:52

Παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα το άχρηστο ProTrain!!!

Είναι πολύ μεγάλη βλακεία τον γερμανών που το κάνανε με την γλώσσα τους και δεν μπορείς κανεις άλλος να το παίξει! Στην τελική ας βγάλουν κάποιο patch να το διορθώσουν! Τα πουλάνε κιόλας... ΈΛΕΟΣ!!!

ΌΛΑ πρόβλημα έχουν...

[url=http://imageshack.us:embtctui]Εικόνα[/url]
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
Άβαταρ μέλους
DimitrisG
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 3294
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 18:22
Reputation: 433

28 Νοέμ 2006, 14:04

[quote=""traintrelofun":1xdihkpz"]Παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα το άχρηστο ProTrain!!!

Είναι πολύ μεγάλη βλακεία τον γερμανών που το κάνανε με την γλώσσα τους και δεν μπορείς κανεις άλλος να το παίξει! Στην τελική ας βγάλουν κάποιο patch να το διορθώσουν! Τα πουλάνε κιόλας... ΈΛΕΟΣ!!!

ΌΛΑ πρόβλημα έχουν...

[url=http://imageshack.us:1xdihkpz]Εικόνα[/url][/quote]
Για το συγκεκριμένο μήνυμα δεν φταίει το Protrain. Το αρχείο που γράφεις είναι από τα βασικά του MSTS και συγκεκριμένα δρόμος με σκούρα άσφαλτο (Ιαπωνίας), 2 λωρίδες, καμπυλότητα 1000, 5 μοίρες.

Δεν ξαναστήνεις το MSTS να είσαι σίγουρος;
"Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε" Μένιος Κουτσόγιωργας
"Δεν δικαιούσθε δια να γράφετε" Σπύρος Νικολόπουλος

:master:
JohnnyB
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 848
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 15:25
Reputation: 3

28 Νοέμ 2006, 16:13

Παιδιά, ακούστε και τη δικιά μου απλή συμβουλή για τα "κορακίστικα" (συγγνώμη! "τονούμενα" :mrgreen: ) γράμματα που μας σπάνε τα νεύρα στο MSTS.
Γνώμη μου είναι ότι ΔΕΝ χρειάζεται να καθόμαστε και να μετονομάζουμε. Εκτός που κάτι τέτοιο είναι κουραστικό, συχνά δεν είναι και εντελώς αποτελεσματικό. Μου 'χει τύχει να μετονομάζω και το ρημάδι να μην "υπακούει" με τίποτα διότι ήταν πολύ "ειδικό" γράμμα... Τρέχα γύρευε, πιάσ' το αυγό και κούρευ' το δηλαδή.

Ακούστε λοιπόν.
:arrow: Control Panel -> Regional and Language Options -> Advanced.
Στο πεδίο "Language for non-Unicode programs" τοποθετούμε την Αγγλική, κάνουμε (υποχρεωτικά) επανεκκίνηση και τέρμα τα προβλήματα. Τα πάντα δημιουργούνται από τα "δικά μας" ελληνικά το οποία "χτυπάνε" με τους αντίστοιχους τονούμενους χαρακτήρες των ξένων γλωσσών, οι οποίοι υπάρχουν (πεισματικά) στα Routes. Θα μπορούσαν οι χριστιανοί να ΜΗΝ τους χρησιμοποιούν αλλά... επίσης πιάσ' το αυγό και κούρευ' το... :-x :-x :-x
Εννοείται ότι δεν θα πρέπει να έχουμε μετονομάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ file από τη route που μας ενδιαφέρει, εντάξει; Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, τότε ας την εγκαταστήσουμε από την αρχή.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάποια δημοφιλή προγράμματα παύουν, με τη ρύθμιση που περιέγραψα, να δείχνουν ελληνικά... Αυτό είναι ΑΛΛΟ ΕΝΑ πρόβλημα. Το Office δεν επηρεάζεται, ούτε άλλα Unicode προγράμματα αλλά π.χ. στο Winamp ξεχάστε ελληνικούς τίτλους. Το ίδιο και τα προγράμματα συμπίεσης "αρνούνται" να συνεργαστούν με ελληνικά filenames... Επειδή λοιπόν δεν μπορούμε να είμαστε όλο πέρα-δώθε στο control panel για ρυθμίσεις και επανεκκινήσεις ακούστε εδώ τι μπορούμε να κάνουμε...

:arrow: Χωρίζουμε το "χαρντίσκο" σας σε partitions (c: d: e: f: g: h: ....). Είναι μια τακτική που λύνει γενικώς χιλιάδες προβλήματα και πραγματικά "νοικοκυρεύει" το δίσκο.
:arrow: Φροντίζουμε η partition "d:" να είναι γύρω στο 1 GB και να διατεθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο για την virtual memory (swap file). Βοηθάει πολύ στην ομαλή λειτουργία του κομπιούτερ.
:arrow: Αφήνουμε στο c: τα "πλήρη" Windows όπως είναι, με όοοοολα μας τα προγράμματα και με φούλ ελληνική υποστήριξη και...
:arrow: Εγκαθιστούμε στο e: μια "φτωχή" έκδοση των Windows, χωρίς όμως ελληνική non-unicode υποστήριξη. Σ' αυτή μπαίνουμε και παίζουμε MSTS, χωρίς προβλήματα, χωρίς άγχος, χωρίς σπαστικά μηνύματα κάθε τρεις και λίγο.
:arrow: ΔΕΝ χρειάζεται να επανεγκαταστήσουμε το MSTS. Παίζει κανονικά σε κάθε νέα εγκατάσταση των Windows, αρκεί να τρέξουμε ένα *.reg που σας δίνω εδώ πέρα:
http://www.Amnizia.com/uploads/Giannis_ ... ainSim.reg

Κάνουμε δεξί κλικ και το αποθηκεύουμε. Πριν το τρέξουμε, κάνουμε edit, πάμε στο παρακάτω σημείο και τροποποιούμε ό,τι χρειάζεται, εννοώ τα paths λειτουργίας, πού δηλαδή έχουμε εγκαταστήσει το MSTS (προσέξτε μόνο το "διπλό" //) :

[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftMicrosoft GamesTrain Simulator1.0]
"Version"="1.0"
"Retail"="1.0"
"Path"="F:\MS TrainSim"
"RouteExtractorExe"="TsDataEx.exe"
"RouteExtractorPath"="F:\MS TrainSim\Route Geography Creator"
"Launched"="1"
"PID"="54822-442-3297043-27047"
"EXE Path"="F:\MS TrainSim"
"CDPath"="K:\"


Έτσι λοιπόν, κάθε φορά που εκκινούμε το κομπιουτεράκι μας, θα φαίνεται στην αρχή ένα μενού που θα λέει σε ποια Windows να ξεκινήσει. Διαλέγουμε τι θέλουμε να κάνουμε (εργασία ή MSTS) και φύγαμε...
..................................................................... (πολλές τελίτσες...)
Άβαταρ μέλους
krok
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 125
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2006, 06:38
Reputation: 0

28 Νοέμ 2006, 20:45

ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ!

Εκανα αυτό που λες χτες κατά σύμπτωση, άλλαξα δηλαδή τα regional settings για Unicode προγράμματα, ώστε να παίζω κάτι Ουγγρικές πίστες που κατέβασα.

Το Outlook Express όμως την άκουσε τελείως. Το address book δεν δείχνει πια ελληνικούς χαρακτήρες, και μου αντικατέστησε τα ονόματα με ?????? ??????.

Οπότε η λύση του δεύτερου partition μου φαίνεται καλύτερη από την αλλαγή των regional settings.

krok.- :cool2:
- :: Petróleum Lámpa :: -
JohnnyB
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 848
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 15:25
Reputation: 3

28 Νοέμ 2006, 21:47

[quote=""krok":195ou7rr"]Οπότε η λύση του δεύτερου partition μου φαίνεται καλύτερη από την αλλαγή των regional settings.
krok.- :cool2: [/quote]
Ακριβώς φίλε. Βασικά έχουμε ΔΥΟ λύσεις (ή μάλλον ΤΡΕΙΣ, μαζί με αυτήν της μετονομασίας) και ο καθένας διαλέγει και παίρνει ό,τι τον βολεύει καλύτερα. Προσωπικά προτιμώ τη λύση των δεύτερων Windows. Λέω ότι "τώρα ΠΑΙΖΩ", μπαίνω λοιπόν στα "ελαφρά" Windows, παίζω με τα τραινάκια μου και ξέρω ότι εκείνη την ώρα το κομπιούτερ μου είναι αποκλειστικά "τραινομηχανή". Μπορώ φυσικά να είμαι και στο δίκτυο ταυτόχρονα και να σερφάρω ή να γράφω κάτι στο office (που δεν επηρεάζονται από non-unicode ασυμβατότητες) :wink:
..................................................................... (πολλές τελίτσες...)
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

28 Νοέμ 2006, 22:45

[quote=""JohnnyB":e87swi9w"][quote=""krok":e87swi9w"]Οπότε η λύση του δεύτερου partition μου φαίνεται καλύτερη από την αλλαγή των regional settings.
krok.- :cool2: [/quote]
Ακριβώς φίλε. Βασικά έχουμε ΔΥΟ λύσεις (ή μάλλον ΤΡΕΙΣ, μαζί με αυτήν της μετονομασίας) και ο καθένας διαλέγει και παίρνει ό,τι τον βολεύει καλύτερα. Προσωπικά προτιμώ τη λύση των δεύτερων Windows. Λέω ότι "τώρα ΠΑΙΖΩ", μπαίνω λοιπόν στα "ελαφρά" Windows, παίζω με τα τραινάκια μου και ξέρω ότι εκείνη την ώρα το κομπιούτερ μου είναι αποκλειστικά "τραινομηχανή". Μπορώ φυσικά να είμαι και στο δίκτυο ταυτόχρονα και να σερφάρω ή να γράφω κάτι στο office (που δεν επηρεάζονται από non-unicode ασυμβατότητες) :wink: [/quote]

Αν κάνουμε έναν νέο χρηστη τον windows και βάλουμε σε εκείνον την γλώσσα αυτή?
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
JohnnyB
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 848
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 15:25
Reputation: 3

28 Νοέμ 2006, 22:57

[quote=""traintrelofun":1lwbg81o"]Αν κάνουμε έναν νέο χρηστη τον windows και βάλουμε σε εκείνον την γλώσσα αυτή?[/quote]
Δυστυχώς φίλε μου, ΔΕΝ γίνεται κάτι τέτοιο. Η non-unicode υποστήριξη λειτουργεί σε επίπεδο συστήματος και ΟΧΙ σε επίπεδο χρήστη (γι' αυτό άλλωστε και η επανεκκίνηση κατά την αλλαγή της... :-( ).
Μόλις πριν λίγο το δοκίμασα, διαβάζοντας το μήνυμά σου. Έκανα log-off, μπήκα σε άλλο χρήστη, άλλαξα τη ρύθμιση, έκανα (υποχρεωτικά) επανεκκίνηση και όταν επέλεξα το λογαριασμό μου είδα ότι μου είχε αλλάξει ΚΑΙ σε μένα τη ρύθμιση :-( . Μονόδρομος λοιπόν είτε η αλλαγή στη ρύθμιση (με επανεκκίνηση) είτε η επιλογή του "δεύτερου" λειτουργικού (πάλι με επανεκκίνηση...)
Κι όπως έλεγα η ρύθμιση αυτή ΔΕΝ επηρεάζει τα κανονικά unicode προγράμματα (αυτή τη στιγμή, με αλλαγμένη τη ρύθμιση, γράφω κανονικότατα ελληνικά) αλλά, όπως λέει και μόνη της, τα "non-unicode" (βλ. Winamp κλπ.)
..................................................................... (πολλές τελίτσες...)
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

28 Νοέμ 2006, 23:17

Πάντως βρήκα κάτι άλλο για να μην κάνουμε συνεχεια εγκατάστασης το MSTS σε περίπτωση κοτσάνας η format κτλ... Βάζεις το Acronis True Image, κανεις backup την φάκελο με την εγκατάσταση καθαρή και τελειωσε!

Όταν κανεις την πατάτα η θέλησης νέο MSTS δεν βάζεις πάλι cd εγκαταστάσεις και βλακείες που αργούνε...

Εγώ έχω τώρα ένα λειτουργικό ΧΡ Προ SP2! Αν θελήσω να βάλω ένα άλλο θα με αφήσει? Σε άλλο παρτισιόν φυσικά!

Επίσης έχω ένα έτοιμο backup του acronis ενός λειτουργικού μου! Μπορώ να το πετάξω στο νέο παρτισιόν που θα κάνω και να το ανάγνωση και να δίνει την επιλογή άμεσος?
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
JohnnyB
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 848
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 15:25
Reputation: 3

28 Νοέμ 2006, 23:55

[quote=""traintrelofun":kul4srrk"]Πάντως βρήκα κάτι άλλο για να μην κάνουμε συνεχεια εγκατάστασης το MSTS σε περίπτωση κοτσάνας η format κτλ... Βάζεις το Acronis True Image, κανεις backup την φάκελο με την εγκατάσταση καθαρή και τελειωσε![/quote]
Την ίδια ακριβώς δουλειά, και χωρίς πρόσθετα προγράμματα, την κάνεις και με ένα απλό copy του folder που περιέχει το MSTS σε ένα εξωτερικό δίσκο ή ακόμη και σε ένα (ή δύο) DVD. Προσωπικά ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά έκανα την χρονοβόρα εγκατάσταση του MSTS. Από τότε, την μετέφερα, όπου χρειάστηκε, με το εξωτερικό μου drive και με την κατάλληλη τροποποίηση, όπως έγραψα και πιο πάνω, στο σχετικό .reg
http://www.Amnizia.com/uploads/Giannis_ ... ainSim.reg :wink:

[quote=""traintrelofun":kul4srrk"]Εγώ έχω τώρα ένα λειτουργικό ΧΡ Προ SP2! Αν θελήσω να βάλω ένα άλλο θα με αφήσει? Σε άλλο παρτισιόν φυσικά![/quote]
Το κομπιούτερ δεν έχει κανένα πρόβλημα να σε αφήσει να το κάνεις. Δεν ξέρω τι γίνεται με το δεύτερο activation, εκεί μπλέκει το πράμα.

[quote=""traintrelofun":kul4srrk"]Επίσης έχω ένα έτοιμο backup του acronis ενός λειτουργικού μου! Μπορώ να το πετάξω στο νέο παρτισιόν που θα κάνω και να το ανάγνωση και να δίνει την επιλογή άμεσος?[/quote]
Αυτό ΔΕΝ γίνεται διότι όλες οι αναφορές στη registry και στα αρχεία ρυθμίσεων, οι οποίες υπάρχουν αυτούσιες και στο back-up, αφορούν το partition της αρχικής εγκατάστασης (C: υποθέτω). Αν λοιπόν αντιγράψεις αυτήν την εγκατάσταση στο D: ή στο E: τότε θα γίνει μπάχαλο, ίσως και να μην ξεκινούν καν τα "δεύτερα" Windows. Κι αν ξεκινήσουν θα "εξαρτώνται" (λόγω αναφορών στη registry) από την "άλλη" εγκατάσταση... τρέχα γύρευε... Χρειάζεται από την αρχή καινούργια εγκατάσταση, εκτός κι αν το Acronis αναλαμβάνει το (δύσκολο) έργο του εντοπισμού και της αλλαγής όοοοολων των αναφορών στο C:..., πράγμα ιδιαίτερα παρακινδυνευμένο...

Ελπίζω να βοήθησα :-D
..................................................................... (πολλές τελίτσες...)
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

29 Νοέμ 2006, 00:25

Τελικά το πρόγραμμα δεν με αφήνει να το βάλω σε άλλο παρτισιόν γιατί όταν έκανα το backup πήρα όλον τον σκληρό! Επίσης άλλαξα την γλώσσα αλλα όταν πήγα να μπω σε ένα activity μόλις φόρτωσε και μπήκε κόλλησε και με πέταξε! Τι λες για αυτό?
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
JohnnyB
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 848
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 15:25
Reputation: 3

29 Νοέμ 2006, 00:34

[quote=""traintrelofun":3n6gvk8p"]Τελικά το πρόγραμμα δεν με αφήνει να το βάλω σε άλλο παρτισιόν γιατί όταν έκανα το backup πήρα όλον τον σκληρό! Επίσης άλλαξα την γλώσσα αλλα όταν πήγα να μπω σε ένα activity μόλις φόρτωσε και μπήκε κόλλησε και με πέταξε! Τι λες για αυτό?[/quote]
Δεν νομίζω ότι φταίει η γλώσσα για το πρόβλημα αυτό του κολλήματος, εκτός κι αν είχες μετονομάσει κάποια αρχεία. Όπως είπα και πιο πάνω η αλλαγή της γλώσσας προϋποθέτει ότι ΔΕΝ έχεις μετονομάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ αρχείο αλλά έχεις αφήσει τη route όπως εγκαταστάθηκε, με τα αυθεντικά της ονόματα. Δοκίμασε να επανεγκαταστήσεις τη συγκεκριμένη route, δηλαδή σβήνεις το folder της (εκτός κι αν συνοδεύεται από δικό της πρόγραμμα απεγκατάστασης) και ξανατρέχεις το πρόγραμμα εγκατάστασής της. Πιστεύω ότι τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.
..................................................................... (πολλές τελίτσες...)
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

29 Νοέμ 2006, 00:38

Την route την έβαλα μετά την αλλαγή τις γλώσσας! Παλαιότερα το είχε κάνει πάλι αλλα με μια ανασυγκρότηση του δίσκου ήταν όλα ok! Τώρα αυτό κάνω να δω... Όταν τα βάζει το setup τα πετάει όπου να ναι... Αν και έχω διαφορετικό partision για τα games... :)
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 4747
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 610
Επικοινωνία:

29 Νοέμ 2006, 10:07

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι συζητάτε τόσο καιρό.
Εχω κατεβάσει και έχω αγοράσει πολλές Γερμανικές Γαλλικές, Ουγγαρέζικες, Ισπανικές ρούτες. ΟΛΕΣ είχαν γράμματα με τόνους που δεν καταλάβαινε το computer. Σε καμιά περίπτωση δε έκανα πάνω από μια ώρα να τα διορθώσω όλα. Απλή μετονομασία κάνε στα αρχεία που ζητάει και τελείωσες.

Για το κόλλημα που σου κάνει πατώντας πάνω στο συγκεκριμένο activity, είναι γιατί τα αρχείο *.act *.pth *.srv και *.trf έχουν χαρακτήρες με τόνους. Πρέπει και αυτοί να μετονομαστούν.

Ανοιξε με wordpad τα αρχεία αυτά και κάνε replace τους τονισμένους γερμανικούς χαρακτήρες με τους αντίστοιχους ατόνιστους.

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις με το που ανοίγεις το wordpad κάνε τέσσερα replace για τους τέσσεις συγκεκριμένους χαρακτήρες.
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα
Απάντηση