Microsoft Train Simulator

Οτι έχει σχέση με το Microsoft Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
DimitrisG
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 3294
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 18:22
Reputation: 433

09 Μαρ 2007, 08:10

[quote=""john":3kd31tqh"]Πριν από λίγο κατέβασα το Zaragosa Mora la nova.

Τα τέσσερα αυτά αρχεία
1)zgz_mora_p.D01 2)zgz_mora_p.D02 3)zgz_mora_p 4) zgz_mora_p.D04 που θα τα βάλω;[/quote]
Γιάννη καλημέρα,

Κατ' αρχήν το route Zaragosa-Mora έχει 5 αρχεία. Θα τα βάλεις και τα 5 σε ένα πρόχειρο φάκελλο και μετά θα τρέξεις το αρχείο: zgz_mora_p.exe

Τα υπόλοιπα τα κάνει όλα μόνο του. Πρόσεχε μόνο γιατί τρέχοντας το route και ανάλογα με το setup του pc σου, ενδεχομένως να σου χτύπήσουν 2-3 αρχεία γραφικών (*.s *.sd *.ace). Αυτό συμβαινει λόγω κάποιων Ισαπνικών γραμμάτων. Δες σε άλλη ενότητα πως λύνεται, το έχουμε συζητήσει με τον Alsthom. Πάντως το route είναι καταπληκτικό.

Αν κολλήσεις κάπου, τα ξαναλέμε.
"Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε" Μένιος Κουτσόγιωργας
"Δεν δικαιούσθε δια να γράφετε" Σπύρος Νικολόπουλος

:master:
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

09 Μαρ 2007, 10:42

Το ίδιο πρόβλημα μετά ProTrain δηλαδή... Μήπως τελικά να βάλουμε Vista και να κάνουμε 2 λογαριασμούς χρηστών? Εκεί και να έχεις διαφορετική γλώσσα δεν επηρεάζεται ο άλλος χρηστης! Aρα κανεις έναν χρηστη TrainSim και είσαι ok :)

(νομίζω ότι το έχω αναφέρει και παλιότερα...)
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
Άβαταρ μέλους
ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 7092
Εγγραφή: 22 Ιαν 2007, 17:52
Reputation: 175

09 Μαρ 2007, 11:33

[quote=""nfotis":526d082n"]Αν το φέρεις από ΗΠΑ έχεις μπροστά σου τα ακόλουθα αγγούρια (με βάση εμπειρία μου πριν 2 χρόνια που έκανα το λάθος και πήρα μια μηχανή από ΗΠΑ):

- ΦΠΑ 19%
- φόρος εισαγωγής (τυπικά γύρω στο 5-6%)
- εισφορές, χαρτόσημα κτλ. υπέρ απόρων κορασίδων (αυτό δική μου έκφραση, αλλά προσθέστε 1-2% ακόμα)
- τέλη αποθήκευσης, ανεξαρτήτως κόστους/μεγέθους πακέτου, γύρω στα 35-40 Ευρώ
- 2-3 ώρες τρέξιμο στα κτίρια (Διοίκηση, Τελωνείο, Αποθήκη) και χαρτούρα.[/quote]

Μένω υπόχρεος για την αξιόπιστη ανάλυση αλλά ΝικοΦώτη, είχα ήδη 'καεί' από τα παραπάνω.

Να είσαι καλά.
Αρκεί να μη δημιουργήσουμε ξανά ένα αναξιοκρατικό μόρφωμα.....


Αξιοκρατία - Διαφάνεια - Ειλικρίνεια - Ευθύτητα - Αισιοδοξία

My flickr___ My Wix___ RailPictures


nullius in verba
Άβαταρ μέλους
zafeiris
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 142
Εγγραφή: 18 Νοέμ 2006, 03:17
Reputation: 0

09 Μαρ 2007, 21:06

@john
Για να βρεις τα αρχεία .s, .sd και .ace που έχουν πρόβλημα μπορείς να κάνεις και το εξής:
Ανοίγεις το MSTS Editors & Tools. Ανοίγεις τη route με το route editor και ότ,ι μήνυμα λάθους είναι να βγει στο παιχνίδι, θα βγει και κατά τη διάρκεια που το route editor θα προσπαθεί να ανοίξει την route! Έτσι θα εξοικονομίσεις αρκετό χρόνο, επειδή ξεκινώντας κάθε φορά το παιχνίδι θα σου πάρει πολύ ώρα να εντοπίσεις και να διορθώσεις το κάθε ένα λάθος!
Εικόνα
με το βλέμμα στις ράγες...
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

16 Μαρ 2007, 17:02

Προτείνεται κανένα route ρε παιδιά. Αυτά τα ProTrain με τα προβλήματα τους είναι πολύ σπαστικά...
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
Άβαταρ μέλους
GiannisG
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 363
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 11:00
Reputation: 4

08 Απρ 2007, 15:57

ουπς!! Τρακάρανε

http://www.youtube.com/watch?v=Z0_zX6liJXQ
Άβαταρ μέλους
BasilisG
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 2540
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007, 14:20
Reputation: 205
Τοποθεσία: Νικαια/Πειραιας-Χαλκιδα

29 Δεκ 2008, 04:46

Παιζοντας(εχω λιωσει :mrgreen: ) activity στο ΜSTS στη διαδρομη του Roger's Pass στον Καναδα...

http://www.youtube.com/watch?v=yuFFJuaH6mE
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karaiskakis
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 727
Εγγραφή: 22 Ιαν 2007, 01:53
Reputation: 4

29 Δεκ 2008, 09:59

Απο περιέργια πόσα βαγόνια του έχεις βάλει???
Άβαταρ μέλους
BasilisG
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 2540
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007, 14:20
Reputation: 205
Τοποθεσία: Νικαια/Πειραιας-Χαλκιδα

29 Δεκ 2008, 13:04

Απο περιέργια πόσα βαγόνια του έχεις βάλει???
Καμια 70αρια πρεπει να ειναι αλλα δεν εβαλα τπτ εγω...Ετσι ειναι η activity
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karaiskakis
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 727
Εγγραφή: 22 Ιαν 2007, 01:53
Reputation: 4

29 Δεκ 2008, 14:01

[quote=""BasilisG":3veg9v5m"]
Απο περιέργια πόσα βαγόνια του έχεις βάλει???
Καμια 70αρια πρεπει να ειναι αλλα δεν εβαλα τπτ εγω...Ετσι ειναι η activity[/quote]

:shock: :shock: A oκ.... :bash:
Άβαταρ μέλους
nfotis
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 7881
Εγγραφή: 28 Αύγ 2006, 20:57
Reputation: 559

29 Δεκ 2008, 14:22

Λίγα είναι...

τυπικά παίζουν με 120-140 βαγόνια όταν χώνουν pushers στο πρωτότυπο.

Ν.Φ.
High speed, high quality, low cost - select any two.

Up hill slow, down hill fast, tonnage first, safety last.

The optimist sees the light at the tunnel. Pessimist sees the darkness. Realist sees the train. Train driver sees three idiots on the track
Άβαταρ μέλους
BasilisG
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 2540
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007, 14:20
Reputation: 205
Τοποθεσία: Νικαια/Πειραιας-Χαλκιδα

08 Ιαν 2009, 17:14

Αμα ανοιγετε τον activity editor του MSTS και κανοντας ζουμ στον χαρτη με την γραμμολογια της Routas σας crasharei(οπως εμενα :rant: ) καντε το εξης απλο!Αλαχτε τα χρωματα της οθονης σας απο 32 σε 16bit..και αντιο crashαρισμα! :allrightman: (Αντε βγαλε ακρη τωρα γιατι! :crazyeyes: )
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3688
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1156

12 Ιαν 2009, 08:55

[quote=""BasilisG":23iw55v5"]Αμα ανοιγετε τον activity editor του Microsoft Train Simulator και κανοντας ζουμ στον χαρτη με την γραμμολογια της Routas σας crasharei(οπως εμενα :rant: ) καντε το εξης απλο!Αλαχτε τα χρωματα της οθονης σας απο 32 σε 16bit..και αντιο crashαρισμα! :allrightman: (Αντε βγαλε ακρη τωρα γιατι! :crazyeyes: )[/quote]

viewtopic.php?p=18262#p18262
Ααααχ. Τζάμπα τα έγραφα εγώ! :wallbash: :bring:
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
BasilisG
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 2540
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007, 14:20
Reputation: 205
Τοποθεσία: Νικαια/Πειραιας-Χαλκιδα

12 Ιαν 2009, 13:40

Ααααχ. Τζάμπα τα έγραφα εγώ! :wallbash: :bring:
Εχμμμμμμ :oops: :oops: :mrgreen:
Αληθεια κατι Ελληνικα βαγονια που φτιαχνατε κ.Αlsthom τι γινανε? :-D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
riadask
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 160
Εγγραφή: 30 Μαρ 2012, 06:38
Reputation: 0

07 Φεβ 2009, 10:11

Aπορία άσχετης , ποια η διαφορά ανάμεσα στα δύο;

Εικόνα

Εικόνα
Απάντηση