Microsoft Train Simulator

Οτι έχει σχέση με το Microsoft Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Manos
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 303
Εγγραφή: 28 Σεπ 2006, 01:04
Reputation: 0

Καλησπέρα...Θέλω να ζητήσω μια πολύ μεγάλη χάρη. Θα ήθελα, επειδή έχω κατεβάσει πόλύ τροχαίο υλικό από το the train.de αλλά δεν μπορώ να παίξω με κανένα, αν έχει κατεβάσει κανείς τουλάχιστον τα Ελληνικά θέματα και του δουλεύουν, να μου τα φέρει σε ένα cd την Παρασκευή στην συνάντηση.... Θα του χρωστάω πολύ μεγάλη χάρη... :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master:
[url=http://imageshack.us:3q2jgago]Εικόνα[/url]
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1507

Μανο στείλε μου pm τι ακριβώς σε μπερδεύει να το λύσουμε! ότι υπαρχει ελληνικό, στο thetrain δουλεύει μια χαρά...
Ηλίας
No alsthom...No Party!
SPAP-lover
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 449
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 10:38
Reputation: 46

Το έχετε δει αυτό;

http://www.odoredifumo.net/dwnld.htm

και μετά επιλέγουμε:

Ferrovie estere

Εντάξει, το μοντέλο δε λέει και πολλά... ωστόσο ήταν μια έκπληξη...
Άβαταρ μέλους
XristosR
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Δημοσιεύσεις: 1637
Εγγραφή: 31 Αύγ 2006, 20:32
Reputation: 69

[quote=""george":275t88hu"]Το έχετε δει αυτό;

http://www.odoredifumo.net/dwnld.htm

και μετά επιλέγουμε:

Ferrovie estere

Εντάξει, το μοντέλο δε λέει και πολλά... ωστόσο ήταν μια έκπληξη...[/quote]


Το έχεις κατεβάσει; Αν ναι πως; Δεν βρίσκω κάποιο link για download
Εικόνα
[b]ΣΠΑΠ ΑΘΑΝΑΤΗ..!![/b]
SPAP-lover
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 449
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 10:38
Reputation: 46

Όχι, δυστυχώς δεν μπόρεσα να το κατεβάσω. Ωστόσο δεν δείχνει να 'ναι και σπουδαίο...
lkilint
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 950
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 16:38
Reputation: 57

πατάτε στο Ferovia Eritre εκεί έχει υλικό γιά κατέβασμα...φυσικά όχι για τον οδοντωτό αλλά για ένα άλλο υπέροχο μετρικό δίκτυο...στην Αιθιοπία......
Καλά τα Railbus και τα Ιntercity αλλά το De-Diedrich είναι άλλο πράμα...
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

Είναι εύκολο κάποιος που έχει διορθώσει τα ProTrain να μου στείλει με κάποιο mail η οποιον άλλο τρόπο θέλει τα διορθωμένα αρχεία που πρέπει να άλλαξω σας παρακαλώ? Ευχαριστω..
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Δημοσιεύσεις: 4747
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 611
Επικοινωνία:

[quote=""traintrelofun":1x9o1jzy"]Είναι εύκολο κάποιος που έχει διορθώσει τα ProTrain να μου στείλει με κάποιο mail η οποιον άλλο τρόπο θέλει τα διορθωμένα αρχεία που πρέπει να άλλαξω σας παρακαλώ? Ευχαριστω..[/quote]

Ποιο απ' όλα τα Pro Τrain θέλεις ?
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1507

:-D :-D :-D
Απ' όλα έχει ο μπαχτσές!
:-D :-D :-D
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

Όλα τα pro train έχω! Δεν ξέρω όμως ποια ακριβώς βγάζουν πρόβλημα! Τα έβαλα μια μέρα όλα και φρίκαρα με τα error!
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Δημοσιεύσεις: 4747
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 611
Επικοινωνία:

[quote=""traintrelofun":2pdbic8r"]Όλα τα pro train έχω! Δεν ξέρω όμως ποια ακριβώς βγάζουν πρόβλημα! Τα έβαλα μια μέρα όλα και φρίκαρα με τα error![/quote]

Τότε ας το θέσουμε αλλιώς. Από που θέλεις να ξεκινήσουμε. Δηλαδή πιο σου αρέσει περισσόυετρο να οδηγήσεις?
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

Το 12 θέλω περισσότερο αλλα θέλω να τα βάλω όλα... θα μπορέσει να γίνει κάτι?
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Δημοσιεύσεις: 4747
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 611
Επικοινωνία:

Θα βάλω, τα απαρραίτητα αρχεία στον ftp και πάρτα από εκεί. Μάλλον αύριο το πρωί θα τα βάλω. Θα σε ενημερώσω με pm
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1507

Φίλε μου το καλύτερο που πρέπει να κάνεις είναι να σημειώσεις κάπου τα errors που σου πετάει και να μας τα πείς...
Αν και νομίζω ότι ο Νίκος κάτι θα κάνει... :wink: :-D
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
traintrelofun
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 24 Οκτ 2006, 15:59
Reputation: 0

1) Pro Train 10 Όταν πάει να φορτώσει για να μπω στο game στο τέλος βαραεί αυτό και αλλα 4 αρχεία με το ίδιο name αλλα στο τέλος έχουν 1, 2, 3, 4...

Εικόνα
Ε6750 425x8 @ 1.350v With Tuniq || Gigabyte P35 DS4 || Geil EvoOne 4x1GB 1050 4-4-4-12 @ 2.1v || Albatron 9800GTX @ Stock - No need for oc! || CM Stacker STC-01 || Seasonic 650 80+ || WesternDigital KS 3x320GB RAID-0 - 1 Normal
Απάντηση