TRAINZ - Γενική συζήτηση, απορίες

Ότι έχει σχέση με το Trainz Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
John514
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1220
Εγγραφή: 06 Αύγ 2012, 22:03
Reputation: 393

Λοιπόν καταρχήν συγνώμη που λείπω τόσο καιρό αλλά προέχουν άλλα πράγματα.
Καλό μήνα και χρόνια πολλά στους Βάρβαρους :doh: και τις Βαρβάρες
Στα Τρίκαλα ακόμα γκαρίζουμε για ηλεκτροκίνηση http://www.trikalavoice.gr/news/2012/12" onclick="window.open(this.href);return false; ... ktrokinisi
Και οι δύο διαδρομές μου δεν έχουν προχωρήσει ούτε 2 στρωτήρες...Αυτά.
Τέλος, με υγειά το φόρουμ και θα εχουμε καλή πρόοδο τώρα στις γιορτές.
Άβαταρ μέλους
Φώτης Κορομηλάς
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 2375
Εγγραφή: 06 Απρ 2012, 20:26
Reputation: 1203
Τοποθεσία: Νεάπολη-Νίκαια

Πρόβλημα...


Έχω βάλει αυτήν εδώ την αυτοκινητάμαξα
images.jpg

στο παιχνίδι με την μορφή "κινητήριο-ρυμούλκα-ιθυντήριο"

σε μία διαδρομή που λέγεται winter in Germany η οποία είναι built in στο trainz και έχει την αυτοκινητάμαξα με την ίδια σύνθεση δουλεύει μια χαρά. Όταν την βάζω στην δικιά μου διαδρομή, με το που βάλω τον επιταχυντή στην θέση 1 ολισθαίνουν οι τροχοί. Σκέφτομαι μήπως είναι κάποιο bug.


Καμιά ιδέα;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
https://www.flickr.com/photos/138958596@N03/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/user/1998FotisK" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
John514
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1220
Εγγραφή: 06 Αύγ 2012, 22:03
Reputation: 393

Δεν είμαι και πολύ το Cab Mode (teach me master!) αλλά κοίτα τις ρυθμίσεις των φρένων σου, και κοίτα αν το πρόβλημα οφείλεται σε κάποιο άλλο διακόπτη στην καμπίνα που δεν πρόσεξες!
Άβαταρ μέλους
Φώτης Κορομηλάς
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 2375
Εγγραφή: 06 Απρ 2012, 20:26
Reputation: 1203
Τοποθεσία: Νεάπολη-Νίκαια

Γιάννη δεν φταίει αυτό. Το κοίταξα.
https://www.flickr.com/photos/138958596@N03/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/user/1998FotisK" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
John514
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1220
Εγγραφή: 06 Αύγ 2012, 22:03
Reputation: 393

Προσπαθείς να τραβήξεις κάτι? (Είχα πετύχει ένα βαγόνι που ακόμα και 4 Αλκο δεν το τράβαγαν!)
Άβαταρ μέλους
Φώτης Κορομηλάς
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 2375
Εγγραφή: 06 Απρ 2012, 20:26
Reputation: 1203
Τοποθεσία: Νεάπολη-Νίκαια

Έχω την σύνθεση ως εξής "κινητήριο-ρυμούλκα-ιθυντήριο" και οδηγάω από το ιθυντήριο που σημαίνει πως το τρένο σπρώχνεται από το κινητήριο. Το θέμα μου είναι πως παρουσιάζεται ολίσθηση. Βέβαια αναπτύσσει ταχύτητα και φτάνει στην τελική, αλλά θέλει μαστοριά ο επιταχυντής, ενώ στην άλλη διαδρομή winter in Germany η οποία δεν είναι δικιά μου, ακόμα και στο 6 να τον βάλεις τον επιταχυντή δεν παρουσιάζει ολίσθηση και επιταχύνει κανονικά.
https://www.flickr.com/photos/138958596@N03/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/user/1998FotisK" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
John514
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1220
Εγγραφή: 06 Αύγ 2012, 22:03
Reputation: 393

Χμμ.....δοκίμασε να πας στην Γερμανική διαδρομή που την έχει, και στο Surveyor να αποθηκεύσεις το Consist και μετά να το βάλεις στην διαδρομή σου. Ίσως έτσι να μεταφερθούν και οι ρυθμίσεις του τρένου...
Άβαταρ μέλους
Φώτης Κορομηλάς
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 2375
Εγγραφή: 06 Απρ 2012, 20:26
Reputation: 1203
Τοποθεσία: Νεάπολη-Νίκαια

" onclick="window.open(this.href);return false;



:master: :master: :master: :master:
https://www.flickr.com/photos/138958596@N03/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/user/1998FotisK" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
John514
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1220
Εγγραφή: 06 Αύγ 2012, 22:03
Reputation: 393

:shock:
Δεν πιστεύω να περιμένετε από εμένα τέτοια ποιότητα? :shock: :hang:
Άβαταρ μέλους
Φώτης Κορομηλάς
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 2375
Εγγραφή: 06 Απρ 2012, 20:26
Reputation: 1203
Τοποθεσία: Νεάπολη-Νίκαια

Γιατί όχι; :mrgreen:
https://www.flickr.com/photos/138958596@N03/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/user/1998FotisK" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
John514
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1220
Εγγραφή: 06 Αύγ 2012, 22:03
Reputation: 393

Μην αρχίσω να εξηγώ τώρα!
Άβαταρ μέλους
Φώτης Κορομηλάς
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 2375
Εγγραφή: 06 Απρ 2012, 20:26
Reputation: 1203
Τοποθεσία: Νεάπολη-Νίκαια

Υπάρχει κάποιος τρόπος να προσαρμόσω την τελική ταχύτητα μίας μηχανής στο trainz; Π.χ από τα 120 τελική να την κατεβάσω στα 95, γίνεται;
https://www.flickr.com/photos/138958596@N03/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/user/1998FotisK" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
John514
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1220
Εγγραφή: 06 Αύγ 2012, 22:03
Reputation: 393

Χμ..Αν βρεις το αρχείο του κινητήρα (engine specs) ίσως έχει top speed για να πειράξεις.
Άβαταρ μέλους
Φώτης Κορομηλάς
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 2375
Εγγραφή: 06 Απρ 2012, 20:26
Reputation: 1203
Τοποθεσία: Νεάπολη-Νίκαια

Στο Content Creator Plus που έψαξα δεν είχε.
https://www.flickr.com/photos/138958596@N03/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/user/1998FotisK" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
John514
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1220
Εγγραφή: 06 Αύγ 2012, 22:03
Reputation: 393

είναι ξεχωριστό αρχείο. Κοίτα στο CCP τι engine spec έχει η μηχανή που θες και μετά ψάξ`το ξεχωριστά στο CMP για να το κάνεις edit. Το θέμα είναι ότι, όποια μηχανή έχει το ίδιο αρχείο θα πάει και αυτή με 95.
Απάντηση