To TS2014 πάει Ελλάδα...

Γενική συζήτηση για το παιχνίδι. Απορίες, προτάσεις, σχόλια.
Απάντηση
makisniki
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 20 Φεβ 2015, 00:06
Reputation: 9

καλησπέρα σας και πάλι. Ηθελα να ρωτήσω το εξής: στην καινουργια επεκταση μόλις φτάνω ενάμιση περιπου χιλιομετρο πριν τον Αλίαρτο μου "κολλάει" η διαδρομη (Η κίνηση συγκεκριμένα του τρένου) με αποτέλεσμα να πρέπει να επανεκκινησω όλο τον υπολογιστη και μετα το ts. Ξέρει κανείς να βοηθήσει σε κάτι? (Υ.Γ το κανει την πρώτη φορά μετα την εγκατασταση της καινουργιας επέκτασης. Μετά πάει κανονικά και στον Αλιαρτο και στη Σφίγγα) .
Άβαταρ μέλους
zisis1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 192
Εγγραφή: 21 Μαρ 2014, 08:21
Reputation: 170
Τοποθεσία: Αθήνα

makisniki έγραψε:καλησπέρα σας και πάλι. Ηθελα να ρωτήσω το εξής: στην καινουργια επεκταση μόλις φτάνω ενάμιση περιπου χιλιομετρο πριν τον Αλίαρτο μου "κολλάει" η διαδρομη (Η κίνηση συγκεκριμένα του τρένου) με αποτέλεσμα να πρέπει να επανεκκινησω όλο τον υπολογιστη και μετα το ts. Ξέρει κανείς να βοηθήσει σε κάτι? (Υ.Γ το κανει την πρώτη φορά μετα την εγκατασταση της καινουργιας επέκτασης. Μετά πάει κανονικά και στον Αλιαρτο και στη Σφίγγα) .
Καλησπέρα. Δοκίμασε να καθαρίσεις την cache.
makisniki
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 20 Φεβ 2015, 00:06
Reputation: 9

kαλησπέρα ... να καθαρίσω την cache??? τι εννοουμε δηλ? :)
Άβαταρ μέλους
zisis1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 192
Εγγραφή: 21 Μαρ 2014, 08:21
Reputation: 170
Τοποθεσία: Αθήνα

makisniki έγραψε:kαλησπέρα ... να καθαρίσω την cache??? τι εννοουμε δηλ? :)
Καλησπέρα και πάλι. Από την κεντρική οθόνη επέλεξε settings- Tools- Clear cache. Μερικές φορές τραβάει κολλήματα το game.Ελπίζω να ξεκολλήσει αλλιώς θέλει νέα εγκατάσταση..
makisniki
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 20 Φεβ 2015, 00:06
Reputation: 9

φιλε zisis1 καλημέρα . Τελικα όπως πολυ σωστα ειχα προβλεψει όταν ξσναπήγα τη 2η φορα προς τον Αλίαρτο με πήγε κανονικά.
Ventouris
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 08 Μάιος 2017, 01:15
Reputation: 0

καλησπέρα παιδιά δεν με αφήνει να το κατεβάσω που μπορώ να το βρω?
Άβαταρ μέλους
Tsako
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 878
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2006, 23:53
Reputation: 677

Τι δεν σε αφήνει να κατεβάσεις; Ποιος δεν σε αφήνει και τι ψάχνεις να βρεις; :whistle:
ΣΤΑΘΗΣ ΤΙΘΟΡΕΑ
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: 11 Αύγ 2013, 22:14
Reputation: 5

Καλησπέρα στο Team!! Υπάρχει κάποια έκδοση του τελευταίου update της διαδρομής χωρίς την ηλεκτροκινηση?
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 211
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 110

Καλησπερα παιδια αν και ειμαι καινουργιο μελος και ελειπα καιρο λογω στρατιωτικων υποχρεωσεων ειδα την καινουργια επεκταση στην διαδρομη και ειναι πραγματικα απιστευτη!!Συγχαρητηρια σε ολους και περιμενουμε πως και πως η διαδρομη να μεγαλωσει και αλλο!!
Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 761
Τοποθεσία: Βέροια

Την καλησπέρα μου στην παρέα....
Να με συμπαθάτε φίλοι μου για την "εξαφάνιση" μου...αλλα η δουλεια μου με πάει..."τρένο"
το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθόλου ελεύθερος χρόνος....
Και για να πάρω λιγακι τα πράγματα απο την αρχή...
ΣΤΑΘΗΣ ΤΙΘΟΡΕΑ έγραψε:Καλησπέρα στο Team!! Υπάρχει κάποια έκδοση του τελευταίου update της διαδρομής χωρίς την ηλεκτροκινηση?
Ntinos έγραψε:Θα υπάρξει και αντίστοιχη έκδοση χωρίς την ηλεκτροκίνηση οπός και στην προηγούμενη επέκταση;
Πολυ πιθανων να γίνει χωρίς ηλεκτροκίνηση ..απλα οχι άμεσα παιδια γιατι δεν υπάρχει χρόνος τώρα..Πάντως αν εχετε πρόβληματα με κολλήματα του game ..κατεβαστε στο low την εικόνα.
Tsako έγραψε:* Μεταξύ Τιθορέας - Λιβαδειάς και στις 2 πλευρές (άνοδος - κάθοδος) υπάρχουν ορισμένα σημεία που ο συρμός τρώει μερικές πολύ δυνατές «γονατιές» με αποτέλεσμα να κουνιέται όλο το τραίνο σα να φτιάχνεις φραπέ. Υποθέτω πως αυτό το έχεις κάνει επίτηδες αλλά παρ' όλα αυτά είναι ασύμβατο με την ταχύτητα των 160. Σε αυτές τις ταχύτητες υποτίθεται πως η γραμμή είναι γυαλί.* Τα φωτοπροσήματα έχουν θέμα με τις ενδείξεις τους και το αναλύω:1) Είτε μπαίνεις κύρια γραμμή, είτε παρακαμπτήριο, δείχνουν πράσινο. Το σωστό είναι πράσινο όταν μπαίνεις στην κύρια και διαλείπων πορτοκαλί όταν μπαίνεις παρακαμπτήριο.2) Όταν μπαίνεις παρακαμπτήριο δείχνει πράσινο όπως προείπα αλλά γίνεται διαλείπων όταν το πατήσεις. Λάθος κι αυτό. Διαλείπων πορτοκαλί είναι το σωστό να δείχνει και πορτοκαλί σταθερό όταν το πατήσεις.3) Όταν μπαίνεις κύρια γραμμή δείχνει πράσινο που είναι σωστό. Όταν το πατήσεις όμως πρέπει να γίνει σταθερό πορτοκαλί. Τώρα παραμένει πράσινο.Γενικά, το script πρέπει να φτιαχτεί ως εξής:* Πράσινο για κύρια* Διαλείπων πορτοκαλί για παρακαμπτήριο* Σταθερό πορτοκαλί όταν το πατήσεις και στις δύο περιπτώσεις.
Γιώργη ..ο εργολάβος της ΕΡΓΟΣΕ ...εκανε μισες δουλειες στο σημείο...χεεεεχε
Οποτε θα τον "στριμώξουμε" για να το διορθώσει. Οσο για το script ..μου χει βγαλει
την ψυχη το άτιμο. Στην μόνη περιπτωση που λειτουργει σωστα ειναι οταν γινεται update αλλαζοντας το ψαλίδι εξόδου (ακολουθεί την λογική να δείχνει οτι και το φωτόσημο εισόδου).
Μόνο που καταφέραμε να αναζοπυρώσουμε και πάλι το ενδιαφέρον... είναι αρκετό.
alsthom έγραψε:Να στε καλά παιδιά και οι δυο για την προσθήκη και που κρατάτε το ενδιαφέρον ζωντανό.
Πραγματικά σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!.
Ηλία εσυ να σαι καλα ρε φίλε... μαζι με τα υπόλοιπα παιδία του team ....

Οσο για τα repaint που σας εχω υποσχεθεί..θα τα εχετε πολυ σύντομα...εστω και με μικρές ατέλειες...
“Please don't shoot the piano player. He is doing his best”
Άβαταρ μέλους
Tsako
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 878
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2006, 23:53
Reputation: 677

Tonic71 το ενδιαφέρον δεν χάνεται. Ο χρόνος είναι που θα με πιέζει πάντα. Μπορεί κατά περιόδους να χάνομαι από εδώ ή να μην γράφω αλλά στο TS κάνω το Double Click συχνά - πυκνά για να απολαύσω τις δημιουργίες σου.

Το κακό είναι πως όταν χάσαμε τον Χρήστο, απ' τη θολούρα μου διέγραψα τα πάντα και έχασα πολύτιμο αρχείο, όπως σενάρια που είχα φτιάξει με κώδικα LUA και είχαν συνομιλίες σε Ρ/Τ, αναγγελίες σε σταθμούς κτλ για τα οποία είχα αφιερώσει αμέτρητες ώρες.
Όχι ότι δεν το 'χω να τα φτιάξω από την αρχή (η γνώση δεν χάνεται), απλά θέλουν πολύ - πολύ χρόνο και δεν τον διαθέτω πια.

Όπως και να 'χει, εσύ keep walking φίλε... We love your work! :xythumbs:

ΥΓ: Γράψε άκυρο σε όσα σου είπα για τα φωτοπρό. Όταν είσαι σε standard σενάριο και έχεις φτιάξει πλήρη χάραξη, λειτουργούν όλα σωστά.
Άβαταρ μέλους
Tsako
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 878
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2006, 23:53
Reputation: 677

Σήμερα το πρωί είχα κέφια και αποφάσισα να κάνω μία «καγκουριά» στο παιχνίδι.
Σαν λάτρης των MLW, είχα πάντα μέσα μου ένα κενό μιας και ποτέ δεν αποκτήσαμε ως τώρα την δικιά μας 500άρα στο παιχνίδι.

Οι παρακάτω δυο γραμμές δεν επιτρέπεται να αναγνωσθούν από τον Ηλία! :mrgreen:

Έτσι λοιπόν, μιας και ο ήχος από τις Γαλλίδες ποτέ δεν μου άρεσε (ψέμα!), αποφάσισα να τις περάσω μία ανακατασκευή. Συγκεκριμένα... τους άλλαξα κινητήρα.

Προς στιγμήν βέβαια δουλεύουν μόνο στο ρελαντί κάνοντας φσσ - φσσ και γρου - γρου... αλλά το 'χω το θέμα και θα προχωρήσω σύντομα στην ολοκλήρωση του τρελού αυτού project το οποίο και θα ανεβάζει σκάλες!





Πέρα όμως απ' την πλάκα όμως, είναι κάτι που θα μπορώ να το μοιραστώ με όποιον θέλει. Φυσικά και δεν θα χαλάσω όλες τις μηχανές. 2 - 3 το πολύ, έτσι για τον χαβαλέ.
Άβαταρ μέλους
ChrisS
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 175
Εγγραφή: 21 Μάιος 2017, 22:03
Reputation: 95

Βρηκα το παρακατω link:http://www.activitysimulatorworld.net/L ... ecques.htm
σχετικα με το AEG ομως δεν ξερω αν ειναι add on για το train simulator
Άβαταρ μέλους
Tsako
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 878
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2006, 23:53
Reputation: 677

Είναι addon για το MSTS και όχι για το Railworks.
Άβαταρ μέλους
ChrisS
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 175
Εγγραφή: 21 Μάιος 2017, 22:03
Reputation: 95

Δηλαδη τζαμπα χαρηκα?
Απάντηση