Δεν μπορώ να χωνέψω ότι ένας συνάνθρωπός μας οδηγήθηκε σε αυτό το πέρας διαδρομής. Κρίμα, κρίμα, κρίμα...
Πιστεύω ακράδαντα ότι η ενασχόληση με το φόρουμ τον έκανε να ξεχνά λίγο τα όποια προβλήματά του.
Συλλυπητήρια στους δικούς του.
Hellas-Expressz - Η τελευταία αναχώρηση...
- greylordgr
- Συνοδός
Παιδιά είχα μερικές μέρες να μπώ λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων... και δεν το πιστευώ!
Το διαβάζω το ξαναδιαβάζω και δεν το χωράει το μυαλό μου...
Πριν λίγες μέρες μιλάγαμε και ούτε κατά διάνοια μπορούσα να φανταστώ κάτι τέτοιο...
Δεν ξέρω τι να πω...
Φίλε Χρήστο καλό ταξίδι στην γραμμμή των ουρανών!
Η χαρά απο τα πρόσωπα των παιδιών μας, όταν παίζουν με όλα όσα μας χάρισες απλόχερα, θα σε συντροφεύει πάντα!
Το διαβάζω το ξαναδιαβάζω και δεν το χωράει το μυαλό μου...
Πριν λίγες μέρες μιλάγαμε και ούτε κατά διάνοια μπορούσα να φανταστώ κάτι τέτοιο...
Δεν ξέρω τι να πω...
Φίλε Χρήστο καλό ταξίδι στην γραμμμή των ουρανών!
Η χαρά απο τα πρόσωπα των παιδιών μας, όταν παίζουν με όλα όσα μας χάρισες απλόχερα, θα σε συντροφεύει πάντα!
1981 καλοκαίρι Σελιανίτικα, ΣΠΑΠ αθάνατοι...!
- Mystic_Bard
- Συνοδός
Αν και λίγο καθυστερημένα, να γράψω κι εγώ τα συλληπτήρια για την οικογένειά του ...
Δεν ξέρω τι να πω .... Ένας τόσο νέος και δημιουργικός άνθρωπός ... κρίμα ... :( :( :(
Η διαδρομή και τα μοντέλα του, θα μας τον θυμίζουν για πάντα !!!
Δεν ξέρω τι να πω .... Ένας τόσο νέος και δημιουργικός άνθρωπός ... κρίμα ... :( :( :(
Η διαδρομή και τα μοντέλα του, θα μας τον θυμίζουν για πάντα !!!
- Manos T.
- Staff
Ειναι δυσκολο να πιστεψει κανεις ποσο ευκολα μπορει να χαθει μια ζωη... Ακομη κ ελαχιστες κουβεντες να εχεις ανταλλαξει με τον αλλο και να μαθαινεις το δυσαρεστο πραγματικα ειναι κατι σοκαριστικο.
Θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του! Οι δημιουργιες του σιγουρα θα μεινουν αξεχαστες!
Θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του! Οι δημιουργιες του σιγουρα θα μεινουν αξεχαστες!
-
- Συνοδός
Όταν ακούς τέτοια πράγματα για έναν νέο άνθρωπο είναι πραγματικά οδυνηρό.. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε να αναπάυσει ο Θεός την ψυχή του... Καλό Παράδεισο φίλε Χρήστο έστω κ αν δεν σε ήξερα...
- tasos-spap
- Μηχανοδηγός
- Επικοινωνία:
ένα μεγάλο κριμα για το παλληκάρι,δε το ήξερα προσωπικά και ας είναι ελαφρυ το χώμα που θα τον σκεπάζει.τα συλληπητηριά μου στους οικοίους του
Το έμαθα τυχαία και πολυ καθηστερημένα.
Κρίμα, απ το θεό. Ας βρει εκει που πήγε, αυτά που του έλειψαν εδω.
Κρίμα, απ το θεό. Ας βρει εκει που πήγε, αυτά που του έλειψαν εδω.