αυτο το κανει σε δικο σου σεναριο η απο το σεναριο του τονυ ;Tha96plus έγραψε:Γεια σας.Εχω ενα θεμα με την aeg.παω να την ξεκινησω και φευγει μονο το βαγονι που οδηγαω.![]()
![]()
![]()
AEG INTERCITY DMU IC2000N
- apostoloskal
- Συνοδός
το τρένο είναι το μέσο που μπορεί να κάνει μια απλή διαδρομή ...
μια αξέχαστη εμπειρία !
μια αξέχαστη εμπειρία !
και σε δικο μου και στου τονυapostoloskal έγραψε:αυτο το κανει σε δικο σου σεναριο η απο το σεναριο του τονυ ;Tha96plus έγραψε:Γεια σας.Εχω ενα θεμα με την aeg.παω να την ξεκινησω και φευγει μονο το βαγονι που οδηγαω.![]()
![]()
![]()
- apostoloskal
- Συνοδός
Τερμα κατω σου βγαζει τα 5 κουτακια που αντιπροσοπευουνα τα βαγονια ?Tha96plus έγραψε:και σε δικο μου και στου τονυapostoloskal έγραψε:αυτο το κανει σε δικο σου σεναριο η απο το σεναριο του τονυ ;Tha96plus έγραψε:Γεια σας.Εχω ενα θεμα με την aeg.παω να την ξεκινησω και φευγει μονο το βαγονι που οδηγαω.![]()
![]()
![]()
μια αξέχαστη εμπειρία !
μια αξέχαστη εμπειρία !
[/img]Τωρα ξεκιναει η μηχανη και μετα απο λιγο ξεκινανε και τα αλλα βαγονιαΔεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ναι και μου διχνει οτι προχωρανε κανονικαapostoloskal έγραψε:Τερμα κατω σου βγαζει τα 5 κουτακια που αντιπροσοπευουνα τα βαγονια ?Tha96plus έγραψε:και σε δικο μου και στου τονυapostoloskal έγραψε: αυτο το κανει σε δικο σου σεναριο η απο το σεναριο του τονυ ;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- apostoloskal
- Συνοδός
Δοκιμασε να κανεις unistall το aeg να το ξανακατεβασεις απο το download στο forum και μετα να ξανακανεις installTha96plus έγραψε:ναι και μου διχνει οτι προχωρανε κανονικαapostoloskal έγραψε:Τερμα κατω σου βγαζει τα 5 κουτακια που αντιπροσοπευουνα τα βαγονια ?Tha96plus έγραψε: και σε δικο μου και στου τονυ
μια αξέχαστη εμπειρία !
μια αξέχαστη εμπειρία !
παλι το ιδιο συμβαινει
Καλησπέρα σας.
Αν αντιμετοπίζετε πρόβλημα με το coupling στο AEG δοκιμάστε να περάσετε το παρακάτω αρχείο:
https://www.dropbox.com/s/m4zt0n9elc27s ... x.rwp?dl=0
Ενημερώστε αν το πρόβλημα παραμένει.
ευχαριστω.
Αν αντιμετοπίζετε πρόβλημα με το coupling στο AEG δοκιμάστε να περάσετε το παρακάτω αρχείο:
ευχαριστω.
“Please don't shoot the piano player. He is doing his best”
Eυχαριστω φιλε TonilC71.Το προβλημα φτιαχτηκε.ToniIC71 έγραψε:Καλησπέρα σας.
ευχαριστω.

-
- Συνοδός
Καλησπέρα παιδιά θα θελα να ρωτήσω έχω κάνει klone στην διαδρομή Σφίγγα- Λιανοκλαδι -Δομοκός (Ηλεκτροδοτουμενη Διαδρομή) και θέλω να αποθηκεύσω από το Bult -Route την διαδρομή ξεκινώντας από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της σφίγγα με την Hellas Sprinder και να τελιωνει έως Δομοκο (Η διαδρομή ονομάζεται κανονικά ως tour for Amnizia Λιβάδια - Λιανοκλαδι- Δομοκός V 2.0) πως αποθηκεύεται χωρίς να σβήσω τα μαρκαρισμένα στοιχειά που έχω μέσα ως τροχαίο υλικό και πως σβήνω τα λάθος ταμπελακια που αναφέρω από κάτω κρατούντα το σωστό
A) Free Roam scenario Marker
B) Tablate scenario Marker
Γ) Timetable scenario Marker
Δ) Relay scenario Marker
Ε) Standart scenario Marker
A) Free Roam scenario Marker
B) Tablate scenario Marker
Γ) Timetable scenario Marker
Δ) Relay scenario Marker
Ε) Standart scenario Marker
Κρίμα για τα ΑΕΓΚΕ...
Μόνο 3 λειτουργούν , 2 στο Θεσσαλονίκη-Δράμα, και μερικές φορές μόνο 1 το 110-210 στο Αλεξανδρούπολη-Ορμένιο, όταν δεν είναι διαθέσιμα τα ΜΑΝ.
Πως κατάντησαν έτσι. Από Μπέμπα, Μπουμπουλίνα!
Μόνο 3 λειτουργούν , 2 στο Θεσσαλονίκη-Δράμα, και μερικές φορές μόνο 1 το 110-210 στο Αλεξανδρούπολη-Ορμένιο, όταν δεν είναι διαθέσιμα τα ΜΑΝ.
Πως κατάντησαν έτσι. Από Μπέμπα, Μπουμπουλίνα!