AEG INTERCITY DMU IC2000N

Γενική συζήτηση για το παιχνίδι. Απορίες, προτάσεις, σχόλια.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
apostoloskal
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 401
Εγγραφή: 29 Ιουν 2018, 12:47
Reputation: 430

Tha96plus έγραψε:Γεια σας.Εχω ενα θεμα με την aeg.παω να την ξεκινησω και φευγει μονο το βαγονι που οδηγαω. :help: :help: :help: :help:
αυτο το κανει σε δικο σου σεναριο η απο το σεναριο του τονυ ;
το τρένο είναι το μέσο που μπορεί να κάνει μια απλή διαδρομή ...
μια αξέχαστη εμπειρία !
Tha96plus
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 14 Μαρ 2018, 17:28
Reputation: 6

apostoloskal έγραψε:
Tha96plus έγραψε:Γεια σας.Εχω ενα θεμα με την aeg.παω να την ξεκινησω και φευγει μονο το βαγονι που οδηγαω. :help: :help: :help: :help:
αυτο το κανει σε δικο σου σεναριο η απο το σεναριο του τονυ ;
και σε δικο μου και στου τονυ
Subscribe στο κανάλι μου --> https://www.youtube.com/channel/UCUNlEV ... DMHVQIezgQ :-) :mrgreen: :wink:
Άβαταρ μέλους
apostoloskal
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 401
Εγγραφή: 29 Ιουν 2018, 12:47
Reputation: 430

Tha96plus έγραψε:
apostoloskal έγραψε:
Tha96plus έγραψε:Γεια σας.Εχω ενα θεμα με την aeg.παω να την ξεκινησω και φευγει μονο το βαγονι που οδηγαω. :help: :help: :help: :help:
αυτο το κανει σε δικο σου σεναριο η απο το σεναριο του τονυ ;
και σε δικο μου και στου τονυ
Τερμα κατω σου βγαζει τα 5 κουτακια που αντιπροσοπευουνα τα βαγονια ?
το τρένο είναι το μέσο που μπορεί να κάνει μια απλή διαδρομή ...
μια αξέχαστη εμπειρία !
Tha96plus
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 14 Μαρ 2018, 17:28
Reputation: 6

[img]
Untitleyuyd.png
[/img]Τωρα ξεκιναει η μηχανη και μετα απο λιγο ξεκινανε και τα αλλα βαγονια
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Subscribe στο κανάλι μου --> https://www.youtube.com/channel/UCUNlEV ... DMHVQIezgQ :-) :mrgreen: :wink:
Tha96plus
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 14 Μαρ 2018, 17:28
Reputation: 6

apostoloskal έγραψε:
Tha96plus έγραψε:
apostoloskal έγραψε: αυτο το κανει σε δικο σου σεναριο η απο το σεναριο του τονυ ;
και σε δικο μου και στου τονυ
Τερμα κατω σου βγαζει τα 5 κουτακια που αντιπροσοπευουνα τα βαγονια ?
ναι και μου διχνει οτι προχωρανε κανονικα
Subscribe στο κανάλι μου --> https://www.youtube.com/channel/UCUNlEV ... DMHVQIezgQ :-) :mrgreen: :wink:
Tha96plus
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 14 Μαρ 2018, 17:28
Reputation: 6

Untitleyuydο.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Subscribe στο κανάλι μου --> https://www.youtube.com/channel/UCUNlEV ... DMHVQIezgQ :-) :mrgreen: :wink:
Άβαταρ μέλους
apostoloskal
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 401
Εγγραφή: 29 Ιουν 2018, 12:47
Reputation: 430

Tha96plus έγραψε:
apostoloskal έγραψε:
Tha96plus έγραψε: και σε δικο μου και στου τονυ
Τερμα κατω σου βγαζει τα 5 κουτακια που αντιπροσοπευουνα τα βαγονια ?
ναι και μου διχνει οτι προχωρανε κανονικα
Δοκιμασε να κανεις unistall το aeg να το ξανακατεβασεις απο το download στο forum και μετα να ξανακανεις install
το τρένο είναι το μέσο που μπορεί να κάνει μια απλή διαδρομή ...
μια αξέχαστη εμπειρία !
Tha96plus
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 14 Μαρ 2018, 17:28
Reputation: 6

παλι το ιδιο συμβαινει
Subscribe στο κανάλι μου --> https://www.youtube.com/channel/UCUNlEV ... DMHVQIezgQ :-) :mrgreen: :wink:
Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 761
Τοποθεσία: Βέροια

Καλησπέρα σας.

Αν αντιμετοπίζετε πρόβλημα με το coupling στο AEG δοκιμάστε να περάσετε το παρακάτω αρχείο:

https://www.dropbox.com/s/m4zt0n9elc27s ... x.rwp?dl=0

Ενημερώστε αν το πρόβλημα παραμένει.

ευχαριστω.
“Please don't shoot the piano player. He is doing his best”
Tha96plus
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 14 Μαρ 2018, 17:28
Reputation: 6

ToniIC71 έγραψε:Καλησπέρα σας.

Αν αντιμετοπίζετε πρόβλημα με το coupling στο AEG δοκιμάστε να περάσετε το παρακάτω αρχείο:

https://www.dropbox.com/s/m4zt0n9elc27s ... x.rwp?dl=0

Ενημερώστε αν το πρόβλημα παραμένει.

ευχαριστω.
Eυχαριστω φιλε TonilC71.Το προβλημα φτιαχτηκε. :xythumbs: :xythumbs:
Subscribe στο κανάλι μου --> https://www.youtube.com/channel/UCUNlEV ... DMHVQIezgQ :-) :mrgreen: :wink:
carlitos799375
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 170
Εγγραφή: 01 Δεκ 2015, 21:25
Reputation: 48

Καλησπέρα παιδιά θα θελα να ρωτήσω έχω κάνει klone στην διαδρομή Σφίγγα- Λιανοκλαδι -Δομοκός (Ηλεκτροδοτουμενη Διαδρομή) και θέλω να αποθηκεύσω από το Bult -Route την διαδρομή ξεκινώντας από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της σφίγγα με την Hellas Sprinder και να τελιωνει έως Δομοκο (Η διαδρομή ονομάζεται κανονικά ως tour for Amnizia Λιβάδια - Λιανοκλαδι- Δομοκός V 2.0) πως αποθηκεύεται χωρίς να σβήσω τα μαρκαρισμένα στοιχειά που έχω μέσα ως τροχαίο υλικό και πως σβήνω τα λάθος ταμπελακια που αναφέρω από κάτω κρατούντα το σωστό
A) Free Roam scenario Marker
B) Tablate scenario Marker
Γ) Timetable scenario Marker
Δ) Relay scenario Marker
Ε) Standart scenario Marker
Djmakiss
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 08 Μαρ 2018, 13:07
Reputation: 0

Καλησπέρα παιδιά ? Μήπως είναι εύκολο να έχω το aeg σε 3d μορφή fbx η σε 3Dx?
Perm2020
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 12 Απρ 2020, 18:52
Reputation: 5

Κρίμα για τα ΑΕΓΚΕ...
Μόνο 3 λειτουργούν , 2 στο Θεσσαλονίκη-Δράμα, και μερικές φορές μόνο 1 το 110-210 στο Αλεξανδρούπολη-Ορμένιο, όταν δεν είναι διαθέσιμα τα ΜΑΝ.
Πως κατάντησαν έτσι. Από Μπέμπα, Μπουμπουλίνα!
Απάντηση