Πρόβλημα με το Train Simulator.

Γενική συζήτηση για το παιχνίδι. Απορίες, προτάσεις, σχόλια.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3907
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 2525

Καλησπέρα. 'Εχω την εντύπωση πως δεν αναφέρεσαι στο train simulator της microsoft αλλά στο "άλλο" της Dovetail... :dntknw:
Δώσε ένα παράδειγμα. Τι δεν σου εμφανίζεται?
Ηλίας
No alsthom...No Party!
patroklospapa
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 28 Αύγ 2021, 18:29
Reputation: 0

Σωστό δεν το είχα προσέξει ότι είχαν διάφορα. Τέλος πάντων εμένα δεν μου εμφανίζει κάτω τις γραμμές και γενικά ότι υπάρχει γύρω. Μπορεί να φταίει ότι είναι διαφορετικά? (Επίσης έχω της dovetail)
patroklospapa
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 28 Αύγ 2021, 18:29
Reputation: 0

μπορείτε να μου δώσετε κάποιο άλλο link ???
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3907
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 2525

Βασικά να σιγουρέψουμε ότι αναφέρεσαι στο train simulator της Dovetail. Σωστά?
Από κει και πέρα έχω την εντύπωση πως σου λείπουν κάποια πακέτα , αν θυμαμαι καλά το European pack (αν λέγεται έτσι)
--
Επίσης θα μεταφέρω τη συζητηση στο σωστό τοπικ.
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3907
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 2525

European Loco asset pack και λογικά το βρίσκεις στο steam. Ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος ....
Ηλίας
No alsthom...No Party!
patroklospapa
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 28 Αύγ 2021, 18:29
Reputation: 0

Ωραία άμα είναι θα το ψάξω και θα σου πω για να ξέρουν και τα άλλα παιδιά που ίσως έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα.
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3907
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 2525

Κάπου ρε γμτ είναι μαζεμένα , κάπου το χουμε ξαναγράψει αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Και δεν έχω χρόνο να το ψάξω τώρα :(
Πάντως αυτό που σου έγραψα χρειάζεται στα σίγουρα. Κάποιοι τυχεροί έχουν την έκδοση του παιχνιδιού με ενσωματωμένο αυτό το pack. Εσύ μάλλον είσαι από τους άτυχους και θα πρέπει να το βρείς και να το βάλεις...
Ηλίας
No alsthom...No Party!
patroklospapa
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 28 Αύγ 2021, 18:29
Reputation: 0

Δεν πειράζει φίλε το καλό πράγμα αργεί να γίνει έτσι δεν λένε? Θα το ψάξω και άμα το βρω θα σου πω που το βρήκα 😀
patroklospapa
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 28 Αύγ 2021, 18:29
Reputation: 0

Βrήκα ένα!!! Αυτό το παίρνω στο utilities ???
patroklospapa
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 28 Αύγ 2021, 18:29
Reputation: 0

Το κατεβασα το περασα και όλα έφτιαξαν σε ευχαριστώ παρα πολύ για τον χρόνο σου!!!!
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3907
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 2525

:xythumbs: :xythumbs: :xythumbs: :xythumbs: :xythumbs:
Ηλίας
No alsthom...No Party!
patroklospapa
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 28 Αύγ 2021, 18:29
Reputation: 0

Καλησπερα παιδια. Εχω μια απορια! Τι κανω οταν μου βγαζει senario failed to load????
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3907
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 2525

Κάτι το εμποδίζει να ξεκινήσει. Ίσως σου λείπει κάποιο τροχαιο υλικό. Μόνο αυτό βγάζει? Τίποτα άλλο? Ποιο σενάριο είναι ? Κάποιο από τα δικά μας?
Ηλίας
No alsthom...No Party!
patroklospapa
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 28 Αύγ 2021, 18:29
Reputation: 0

Ναι από τα δικά σας και το λέει σε όλα εκτός από δύο. Επίσης βγάζει και ένα out of memory και μου κλείνει το παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
miltospag
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 106
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 15:57
Reputation: 208
Τοποθεσία: 37°56'13.43"N 23°56'42.99"E

patroklospapa έγραψε: 05 Οκτ 2021, 16:04 Καλησπερα παιδια. Εχω μια απορια! Τι κανω οταν μου βγαζει senario failed to load????
Συνήθως στο μήνυμα γράφει και τι δημιουργεί το πρόβλημα. Ένα screenshot ισως να βοηθούσε.
Απάντηση