Stadler gtw ose repaint
- toksotis1977
- Φύλακας Ι.Δ.
ενταξει το προβλημα
ολα οκ τωρα
Σε ευχαριστω!!!!!!!
ολα οκ τωρα
Σε ευχαριστω!!!!!!!
- nikospag
- Φύλακας Ι.Δ.
- Επικοινωνία:
Παιδιά, επίσης να τονίσω οτι τα λίνκ που έβαλα θα δουλεύουν για πάντα (εκτός αν κλείσει η Google), και όχι σαν κάτι λίνκ που βάζουν κάποιοι και μετά απο 2-3 χρόνια σταματούν να δουλεύουν.
-
- Συνοδός
Καλησπέρα Ακη αυτό που δοκιμάζεις είναι ο προαστιακός Desiro emu και θα το βάλεις εδώ μόλις πάνε όλα καλά α και κατι άλλο θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι άλλο προχωράτε την επέκταση από Αφίδνες προς Πειραιά
Ενα λεπτο αυτο το ριπειντ φιλε καρλιτος ειναι το ντιζελοκινητο... το κλασσικο
.. το emu δεν υπαρχει σαν μοντελο γ ριπειντ... δεν υπαρχουν σχεδια.. ειναι το dmu το standler...το αλλο που λες ειναι το ζιμενς ντεζιρο...διαφορετικα μοντελα μεταξυ τους...οσο γ επεκταση δεν ξερω πολλα γινονται προσπαθειες καθως θελει πολλες γνωσεις σε 3d τις οποιες προσπαθουμε...
.. το emu δεν υπαρχει σαν μοντελο γ ριπειντ... δεν υπαρχουν σχεδια.. ειναι το dmu το standler...το αλλο που λες ειναι το ζιμενς ντεζιρο...διαφορετικα μοντελα μεταξυ τους...οσο γ επεκταση δεν ξερω πολλα γινονται προσπαθειες καθως θελει πολλες γνωσεις σε 3d τις οποιες προσπαθουμε...
Καρλιτος το emu που λες ....εμεις εχουμε το σταντλερ... το emu δεν υπαρχει.. τα χεις λιγο μπερδεψει γτ ο christrains δεν το χει αυτο....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Συνοδός
οκ το καλύβα ότι μιλάς για την stadler και εγώ εχω αγορασμένο το stadler από τον chris trains άλλα εχω και την γερμανική εκδοσή όπως και την αυστριακή Desiro emu
-
- Συνοδός
ναι έτσι είναι η γερμανική desiro είναι ντιζελοκίνητη η Αυστριακά Ηλεκτροκίνητη desiro emu έχει τέσσερα βαγόνια από ότι θυμάμαι και την αγόρασα απ το RSSLO σλοβενική σελίδα που ασχολείται κύριος με την αυστριακή ρουτα και αυστριακό τροχαίο υλικό για να την ξεκινήσεις θα πρέπει να κάνεις την διαδικασία που κάνει ένας μηχανοδηγός όταν ξεκινάει την ηλεκτροκίνητη desiro emu